United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
Επικοινωνία
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Άλλα προϊόντα

Φορητός σαρωτής (Scanner (Νούμερο: D54)

Ο φορητός σαρωτής είναι ελαφρύς και συμπαγής και με αυτή την συσκευή μπορείτε να σκανάρετε γρήγορα οποιαδήποτε έγγραφα, φωτογραφίες και διαφημιστικά υλικά. Οι λειτουργίες του ρυθμίζονται από τα κουμπιά στην άνω πλευρά και η διάφορες λειτουργίεσ φαίνονται στην οθόνη. Έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε μεταξύ τεσσάρων  λειτουργίων: 300 dpi – έγχρωμο, 300 dpi – μαύρο-άσπρο, 600 dpi – έγχρωμο, 600 dpi - μαύρο-άσπρο. Ο σαρωτής έχει εξαιρετικά ταχεία λειτουργία αφού σκανάρει φύλλο Α4 για 6 δευτερόλεπτα. Η συσκευή έχει σχισμή (slot) για κάρτα microSD. Τα σκαναρισμένα έγγραφα αποθηκεύονται στο σχήμα JPEG της κάρτας και έχετε μετρητή των σκαναρισμένων εγγράφων στην οθόνη. Σε 1 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε 220 φωτογραφίες με μέγιστη ανάλυση (resolution). Λειτουργεί με 4 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑ.

Αγορά
77.37 €

Υπέρυθρο θερμόμετρο (Νούμερο: D67)

Με αυτό το θερμόμετρο θα μπορείτε εξ αποστάσεως να μετράτε την θερμοκρασία των αντικειμένων γύρω σας. Κατά αυτό τον τρόπο, ακίνδυνα και γρήγορα θα μετράτε ακρώς χαμηλές και ψηλές θερμοκρασίες. Ο χρόνος αντίδρασης του θερμομέτρου είναι κάτω από ένα δευτερόλεπτο και το πεδίο δράσεως της θερμοκρασίας: - 50 ~ +500ο Κελσίου. Αν χρειαστεί, μπορείτε να μεταλλάξετε σε βαθμούς Κέλβιν μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Για να είστε σίγουροι ότι μετράτε την θερμοκρασία του σωστού αντικειμένου, έχετε ράβδο/δείκτη λέιζερ που μπορείτε να συνδέετε και διακόπτετε. Η ακρίβεια της μέτρησης είναι 2%.

Αγορά
19.77 €

Ακουστικά με ράδιο και MP3 player (Νούμερο: D40)

Αυτά είναι ακουστικά υψηλής ποιότητας με δυνατότητα αναπαραγωγής audio.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήτε και ως απλά ακουστικά και να τα συνδέεται με καλώδιο και 3,5 мм βύσμα σε υπολογιστή, στερεοφωνικό. Με τον ενσωματομένο σε αυτά ραδιο tuner μπορείτε να τα χρησιμοποιήτε και σαν ράδιο υποδοχέα. Με ένα πάτημα του κουμπιού τα ακουστικά σκανάρουν το ράδιο σήμα απο 79 έως 108 MHz,και αποθηκεύουν τους σταθμούς που έχουν βρεί.Τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν MP3 player. Έχουν θύρα για SD κάρτα,στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετεμουσική σε MP3 και WMA φορμάτ.Έχουν LCD οθόνη για να παρακολουθείτε τι κάνετε.Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου,που σας επιτρέπει 5 ώρες λειτουργεία.

Αγορά
15.92 €

Bluetooth δέκτης και intercom για κράνος (Νούμερο: D94)

Η συσκεύη είναι κατάλληλη για χρήση απο σκιέρ,μοτοσικλετιστές και για όλους αυτούς που χρησιμοποιούν κράνοι.
Η χρήση γίνετε απο βάση,ανθεκτική σε άσχημες ατμοσφαιρικές συνθήκες,με μεγάλο και πολύ βολικό κουμπί.Μέσω αυτού του κουμπιού μπορείτε να δέχεστε  τηλεφωνήματα ή να τα αρνείστε,επίσης μπορείτε να καλέσετε και τον τελευταίο αριθμό που έχετε χρησιμοποιήσει.Ενώ ότα σύνδέσετε ένα MP3 Player θα μπορείτε να αλλάζετε τα τραγούδια,να πατάτε έναρξη και παύση.
Τα ακουστικά και το μικρόφωνο μπορούν πολύ εύκολα να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε κράνος.
Εκτός για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο,η συσκεύη χρησιμεύει και στο να συνδεθείτε σε intercom σύνδεση με δύο ή τρείς χρήστες που χρησιμοποιούν τον ίδιο δέκτη.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κρατάτε επαφή μεταξύ σας μέχρι και στα 1000 μέτρα,ακόμα και με μεγάλη ταχύτητα.

Αγορά 66.95 €

Συσκευή έναντι απώλειας (Νούμερο: D16)

Με αυτό το σύστημα συναγερμού μπορειτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ ή χάσετε σημαντικά πράγματα για σας. Το σύστημα είναι ασύρματο πομπό και δέκτη. Όταν ο πομπός είναι σε κάποια απόσταση μακριά, ο δέκτης θα αρχίσει να εκπέμπει τον ήχο ειδοποίησης. Με τη συσκευή αυτή δεν θα ανησυχείτε ποτέ οτι θα χάσετε το παιδί σας στο κατάστημα ότι θα απομακρυνθεί πολύ το κατοικίδιο σας ή ότι κάποιος θα μπορούσε να κλέψει το πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά κλπ. Η δουλεια με αυτό το σύστημα είναι εξαιρετικά εύκολη. Με το ποτενσιόμετρο μπορείτε να ορίσετε την απόσταση στην οποία ο συναγερμός ενεργοποιείται μέσα σε 1 έως 20 μ.

Χαρακτηριστικά:

Αγορά 13.95 €

Κρεμάστρα για αποσκεύες (Νούμερο: D45)

Βολική και πρακτική κρεμάστρα για αποσκεύες.Σε αυτή μπορείτε να κρεμάσετε τις τσάντες απο τα ψώνια,σάκους,βαλιτσάκια στο κάθισμα του αυτοκινήτoυ σας.Έτσι οι αποσκεύες σας θα είναι σταθερές και δεν θα υπάρξει πιθανότητα να ανακατευτούν.

Αγορά 2.95 €

Σετ καλώδια για φόρτιση (Νούμερο: D43)

Σε αυτό το σετ συμπεριλαμβάνονται τις πιο διάσημες άκρες για φόρτιση κινητών τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρικών συσκευών. Με το USB άκρο μπορείτε να φορτίσετε κατευθείαν απο τον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο απο τα αντάπτερ στο σετ- για πρίζες ή αναπτύρες αυτκινήτων. Περιέχει τις παρακάτω άκρες:1. Nokia 2.0 mm 2. DC 3.5 mm 3. DC 4.0 mm 4. Mini USB 5. Micro USB 6. LG KG90 7. Samsung G600 8. Samsung D800/D900 9. Sony Ericsson K750 10.Iphone/Ipod

Αγορά 18.95 €

Προστατευτικά γάντια με μεταλλικά νήματα (Νούμερο: D38)

Φτιαγμένα απο γερό χαλυβένιο νήμα,αυτά τα γάντια γίνονται σίγυρος βοηθός σας. Σας είναι πολυ χρήσιμα και για το σπίτι γιατί δεν σκουριάζουν και δεν μπορούν να κοπούν η να σκιστούν.

Αγορά 8.95 €

Ισσοροπιστής με λέιζερ (Νούμερο: D51)

Αυτός ο ισσοροπιστής με λέιζερ θα σας βοηθήσει στις επισκευές στο σπίτι.Με την βοήθεια του θα έχετε πάνω απο 15μ. ευθέια γραμμή πάνω στην οποία θα τοποθετήτε διαφορετικά πράγματα,πίνακες,πλακάκια,ταπέτες κτλ.Έχει την δυνατότητα να ισσοροπεί ταυτόχρονα οριζόντια και κάθετα.Η συσκεύη λειτουργεί με δύο μπαταρίες τύπου 1.5V ААА.Διαστάσεις 12х4х6 εκατοστά.βάρρος 112 γρ. (με τις μπαταρίες)Λέιζερ 625~670 nm

Αγορά
8.96 €

Ασύρματο μίνι πληκτρολόγιο RC11 (Νούμερο: PC03)Αυτός ο τύπος ασύρματου πληκτρολογίου είναι πολύ βολικό και πρακτικό μέσων ,εφόσον συνδιάζει τις λειτουργείες και πληκτρολογίου και ποντικιού.Βολικό,ελαφρύ και εφαρμοστό στα χέρια,αυτό το πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε μια περίπτωση που δεν έχετε πάρει μαζί το λάπτοπ σας.Ή απλά θέλετε να ελέγχετε εξ αποστάσεως τον υπολογιστή σας,την τηλεόραση ή ένα σύστημα πολυμέσων.Αυτός είναι ένας νέος τρόπος να βάλετε μια ταινία,να γράψετε ενα e-mail,να μιλήσετε στο skype και ακόμη πολλά πράγματα.

Αγορά 35.95 €

Φορτιστής - 2 μπαταρίες (Νούμερο: D84)

Η πανέξυπνη συσκεύη αναγνωρίζει τον τύπο μπαταρίας και δίνει την κατάλληλη ένταση και ρεύμα για την φόρτιση.
Το επίπεδο φόρτισης μπορείτε να παρακολουθείτε στην LED ένδειξη πάνω σε κάθε μια απο τις θύρες.
Η φόρτιση σταματάει αυτόματα,όταν φτάσει στο μέγιστο.
Λειτουργεί με Li-ion, Ni-MH и Ni-Cd μπαταρίες.

Αγορά 15.95 €

Disco Λάμπα (Νούμερο: D86)

Περιστρεφόμενη Disco λάμπα κατάλληλη για οικογενειακές γιορτές,ντίσκο,αίθουσες για χωρούς,νυχτερινά μαγαζιά,εμπορικά κέντρα,γάμους,καραόκε και άλλα πολλά

Αγορά 7.95 €

Θήκη-σιγαστήρας (Νούμερο: Z18)

Εάν έχετε αμφιβολίες,οτι το κινητό σας τηλέφωνο παρακολουθείτε ή οι κλήσεις σας ηχογραφούντε,μπορείτε γρήγορα να σταματήσετε κάθε σήμα μόνο με την τοποθέτηση της συσκεύης σε αυτή την θήκη.Με αυτό τον τρόπο θα σταματήσετε την σύνδεση,χώρις να υπάρχει σημασία σε πιο δύκτιο κινητής τηλεφωνίας ανήκετε,συχνότητα λειτουργείας και την δύναμη του σήματος.Η θήκη μοιάζει με απλή θήκη για κινητό τηλέφωνο και μπορείτε να προφυλάξετε τον εαυτό σας απο τους άλλους,χωρίς να σας υποψιαστεί κανείς.

Αγορά 9.95 €

Bluetooth βάση για Selfie (Νούμερο: D103)

Με αυτή την βάση θα έχετε το τέλειο σέλφι σε κάθε περίπτωση.
Ελαφρύ ατσάλι με τηλεσκοπικό χερούλι που καταλήγει σε βάση για κινητό τηλέφωνο.
Η σύνδεση του κινητού με την βάση γίνετε μέσω Bluetooth.Στο χερούλι υπάρχει κουμπί με το οποίο τραβάτε φωτογραφίες.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 45 mAh σας δίνει την δυνατότητα χρήσης της συσκεύης πάνω απο 100 ώρες σε αναμονή.

Αγορά 17.95 €

Αλφάδι-μέτρο (Νούμερο: D121)

Πολυλειτουργική συσκεύη που έχει αλφάδι και μέτρο με οριζόντιο και κάθετο αλφάδιασμα, λέιζερ για αλφάδιασμα για να σας διευκολίνει και να μην χρειάζετε να σημειώνετε πάνω στους τοίχους και μέτρο 2,5 μέτρων.Λειοτυργεί με 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ.Διαστάσεις 160х60х30 χιλιοστά.

Αγορά 9.95 €

Μικρο σκενερ ψαρέματος (Νούμερο: D28)

Αυτη η συσκευη,θα σας βοηθεισει να βρείτε τα περάσματα ψαριών σε ποτάμια,φράγματα,θάλασσες και ακόμα και ωκεανούς.
Η τεχνολογεια στην οποία βασίζεται αυτη η συσκευη,είναι κάτι παραπάνω απο το να εκπέμπει και να δέχεται σήματα.Ανάλογα απο το χρόνο που το σήμα γυρνάει,καθορίζει στα ποσά μέτρα είναι ο βυθος,όταν λοιπόν πιάσει περάσματα ψαριών,μας δείχνει το μέρος και το βάθος.
Κάνει και για χειμερινό ψάρεμα,σε πάγο,μπορείτε να το χρεισιμοποιησετε πριν κάνετε τρύπα,η και αφου έχετε κάνει.

Αγορά
31.17 €

Σαρωτής για ψάρεμα με οθόνη (Νούμερο: D117)

Με αυτό το σαρωτή για ψάρεμα θα βλέπετε κάθε στιγμή τι κρύβετε κάτω απο το νερό ή τον πάγο.
Με την κάμερα με ανάλυση απο 600 TV γραμμές και τις φωτεινές διόδους ,θα έχετε τέλεια εικόνα ακόμη και σε μεγάλο βάθος.Η εικόνα απο την κάμερα φαίνετε αμέσως στην μεγάλη οθόνη των 7 ιντσών ,TFT έγχρωμη.
Η κάμερα και η οθόνη τροφοδοτούνται απο επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12 V .4Ah,που σας δίνει την δυνατότητα χρήσης 7 ωρών.
Όλα τα κομμάτια του σετ, φυλλάσονται σε βολική μεταλλική βαλίτσα.

Αγορά 206.95 €
Contacts
Επικοινωνία
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom