United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Без SIM карта

Подслушвател с MP3 плеър (Номер: B27)

Този невероятен подслушвател ще Ви даде възможността да получавате кристално ясен звук на прилично голямо разстояние, за да можете да чувате всичко, което става в дадения периметър. До над 500 метра няма никакъв проблем да слушате какво се случва. Благодарение на това, че е малък, лек и удобен, приемника може да бъде носен навсякъде, където искате да отидете и Вие. Заедно с ергономичните слушалки с гумени накрайници, това устройство е чудесен начин да получите информация на всяка цена. Освен това средството се управлява и много лесно.
Само с натискането на един бутон можете веднага да запишете разговора на включената в комплекта microSD карта с капацитет 2 GB. Записания аудио файл ще бъде във WAV формат, с честота от 128 kbps и с приблизителна големина 1 MB за минута. Веднага след като спрете аудио записа имате възможност да го прослушате.
И пак с натискането само на едно копче може да пуснете mp3 плейъра, с който ще можете да слушате любимите си парчета или записаните аудио файлове.
Приемника и предавателя имат вградени акумулаторни батерии, които можете да зареждате с включения в комплекта адаптер.

КУПИ 129.95 €

Подслушвател за стационарен телефон (Номер: B34)

Устройството е лесно за монтаж и експлоатация. Със стандартните букси можете за секунди да го свържете към всеки стационарен телефон. След монтажа подслушвателя ще запише всеки разговор, провеждан на този телефон, на карта памет.
Във слота за microSD карти трябва да поставите карта памет, на която да бъдат съхранявани записите. След това стандартните аудио записи могат да бъдат прехвърлени на компютър с включения в комплекта четец за microSD карти.
Устройството е оборудвано с акумулаторна батерия, която се зарежда по време на използването от телефонната линия. Преди използване батерията трябва да бъде заредена чрез включване на подслушвателя в компютъра.

КУПИ 61.95 €

Аудио приемник и подслушвател (Номер: B20)

Това е комплект, който Ви дава възможност да провеждате аудио подслушване без да сте зависими по никакъв начин от мобилните оператори. Той е много лесен за употреба, ето защо може да бъде ползван и от хора без абсолютно никакъв опит в работата с подобни технически средства.
Включете ключето на "бръмбара" в означената с червена точка позиция, поставете го на желаното място, завъртете кръглото копче на приемника и регулирайте желаната сила на звука. Благодарение на голямата мощност на предавателя и чувствителността на микрофона, ще можете да чувате кристално ясно какво се случва в периметър от повече от 500 метра.
В комплекта ще намерите и включени слушалки, като с тях можете само Вие да слушате. Ако включите в изхода за слушалки аудиорекордер можете да запишете всичко чуто.
Приемника и подслушвателя са снабдени с презареждащи батерии.

Очаква се 64.95 €

Цифров рекордер за стационарен телефон (Номер: B23)

Това е мощен и практичен цифров рекордер, който ще Ви позволи да запишете всеки телефонен разговор, провеждан от стационарния телефон, на който ще го монтирате. Така ще успеете най-накрая да разберете поради каква странна причина, без никаква намеса, телефонната ви сметка странно е набъбнала. Работата с него е лесна: монтира се на телефонната линия и автоматично започва да записва разговорите върху SD карта. Ако не искате всички разговори да бъдат записвани, тогава ще можете да превключите устройството на ръчен режим и да записвате само интересуващите Ви, като стартирате и спирате записа ръчно. На рекордерът има и дисплей, който Ви дава възможност да се ориентирате за настоящия режим на работа на уреда. Записите се съхраняват в папки, като за всеки ден, устройството създава нова папка. На 1GB можете да съхраните около 35 часа аудио в MP3 формат. Можете да ги възпроизведете директно от рекордера или да ги прехвърлите от SD картата (няма включена в комплекта карта) на компютъра си. Устройството има и аудио изход през който да прослушвате разговорите със слушалки.

Очаква се 29.95 €

Комплект подслушвател и аудио приемник със запис (Номер: B25)

Компактният комплект Ви дава възможност за получаване на ясен звук на разстояние по-голямо от 500 метра. Освен това ще можете да запишете въпросният звук или разговор с помощта на само едно натискане на бърз бутон и да прослушате веднага записаното.
На корпуса на приемника има и microSD слот, в който може да поставите карта памет, с която да увеличите мястото, на което да записвате Вашата важна информация и да я пазите за по-нататъшна манипулация. Картата обаче не може да е по-голяма от 2 GB. Това обаче не бива да Ви оставя да си мислите, че не разполагате с никакво място, защото на една такава карта може да поберете до около 100 часа записи.
Аудиото се записва в WAV формат с 44 kbps.
За провеждането на дискретно подслушване, комплектът разполага с мини стерео слушалки, които се включват лесно и бързо в своя жак.

Очаква се 132.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom