United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Други

Ръчен скенер (Номер: D20)

Това е портативен ръчен скенер, който може да носите навсякъде с Вас. С негова помощ ще можете да сканирате различни документи, снимки, списания, рекламни флейъри и др. След като се сканират, документите биват записани като jpg файлове на microSD паметта, която се намира в скенера и след това спокойно можете да ги прегледате на компютъра си, когато я поставите в него.

Скенерът разполага и с дисплей, който Ви показва ясно режима, на който работи скенера. Успешно може да сканирате, както цветно, така и черно-бяло с резолюция 300 или 600 DPI. Освен това има индикация за успешно сканиране или грешка при сканирането.

КУПИ
61.16 €

Портативен скенер (Номер: D54)

Това е един невероятно лек и компактен портативен скенер, който ще можете да си носите с Вас на всяко място, когато искате да имате нещо сигурно под ръка, с което да сканирате по всяко време важни документи, снимки и подобни без да се налага да тичате до близката книжарница. Изключително лесно се управлява, ръчният скенер има само няколко бутона, които са всъщност главното табло за управление. Режимите на работа се виждат на дисплей.
Скенерът работи на четири режима, измежду които можете да избирате този, който удовлетворява Вашите изисквания:
300 dpi - цветно
300 dpi - черно-бяло

КУПИ
90.27 €

Комплект за нощно виждане (Номер: D41)


Това е електрически окуляр, който позволява да наблюдавате всякакви предмети, хора или сгради даже и при пълна тъмнина. За целта не Ви трябва допълнителен светлинен източник, тъй като устройството разполага с вграден IR източник, помагащ Ви да наблюдавате всичко. Дали при проучвания на природата или да търсите заблудил се близък в гората, окулярът помага да свършите всичко, което искате качествено, бързо и без главоболия. Уредът за нощно виждане работи с презареждаща акумулаторна батерия. В комплекта ще намерите и зарядно устройство за нея.

Характеристики:

КУПИ
195.97 €

Система за регистрация с пръстови отпечатъци (Номер: D48)

Това е една практична система за всеки работодател, който държи да знае по кое време идват и си отиват неговите служители. Машината регистрира по пръстови отпечатъци час на пристигане, излизане и напускане на обекта. С нея можете да бъдете сигурни, че работника лично се е регистрирал при идване или напускане на работното място. Тази система изключва възможността за регистриране с чужда карта от друг човек.
Първоначалната регистрация е бърза и лесна, устройството има дружелюбен интерфейс с удобна настройка и голям 2,8 инчов дисплей.
Размери - 180 × 134 × 36 mm
Работна температура - -10~+60 градуса

КУПИ 98.95 €

Инфрачервен термометър (Номер: D67)

Това е един много удобен термометър, който ще Ви помогне да измервате от разстояние температурата на заобикалящите Ви предмети. По този начин ще можете бързо и ефективно да измервате екстремно високи и ниски температури. Времето за реакция на термометъра е под една секунда, а температурния диапазон: - 50 ~ +500 градуса по Целзий. При нужда имате възможност да превключите и на скалата на Калвин само като натиснете един бутон. За да сте сигурни, че измервате температурата на точния обект имате и лазарен показалец, който можете да включвате и изключвате. Точността на измерването е 2%.

КУПИ 35.95 €

USB мрежов адаптер (Номер: D65)

Това е адаптер, който Ви дава възможност да използвате Интернет през USB порта на своя компютър, като е снабден с вход за RG45 конектор и USB изход. С цел да максмизира работата на адаптера, в комплекта ще намерите диск с драйвери за най-разпространените операционни системи - Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/WIN7,Linux, Android. Размерите на устройството са 5.8 x 2 x 1.8cm (L x W x H), а теглото 30 г.

КУПИ
2.99 €

8 инчов TFT монитор (Номер: D57)

Монитора има няколко видео входа, което го прави подходящ за всякакви случаи.

Има BNC вход, в който можете да включите сигнал от охранителна камера или оборудване за видео наблюдение. Можете да използвате и Ypbpr входа или стандартен композитен видео вход.

КУПИ 87.95 €

8 инчов TFT монитор (Номер: D70)

Монитора има няколко видео входа, което го прави подходящ за всякакви случаи.

Има BNC вход, в който можете да включите сигнал от охранителна камера или оборудване за видео наблюдение. Можете да използвате и Ypbpr входа или стандартен композитен видео вход.

КУПИ 87.95 €

Безжичен баркод скенер (Номер: D128)

Баркод четеца се свързва безжично чрез bluetooth с вашите устройства. По този начин ще имате обхват до 50 метра при пряка видимост и няма да бъдете ограничени от кабел. Работи с всички популярни операционни системи като Windows XP, 7, 8, 10.

Четеца можете да включите и направо на мобилния си телефон или таблет. Трябва Ви само bluetooth на мобилното устройство.

КУПИ 51.95 €

Антена за наземна цифрова телевизия (Номер: D143)

Антената е предназначена за усилване на сигнала и увеличаване на качеството на приемане на телевизионни сигнали, излъчвани ефирно.
Дължината на кабела е 3 метра, което позволява да изберете място с максимална сила на сигнала. Изхода на антената е с F конектор, на който да завиете букса за телевизора или да свържете към усилвател.
Честотния диапазон е VHF 47~240 MHz, UHF 470~862 MHz.
Коефициента на усилване е 5 dBi, импеданс 5 ома, линейна поляризация.

КУПИ
10.19 €

Слушалки с MP3 плеър,радио и LCD дисплей (Номер: D40)

Качествени слушалки, които позволяват да се възпроизвеждат музикални файлове от различни източници. Могат да бъдат използвани и като обикновени компютърни слушалки, но само под операционни системи на Microsoft, под Linux слушалките не се разпознават. Кабела е снабден със стандартния кабел 3,5 мм жак, който позволява слушалките да бъдат включени към всякакъв вид аудио източник като стерео уредба и т.н. С вградения в тях радио тунер можете да ги използвате като радио приемник.
Слушалките могат да бъдат използвани и като MP3 плеър. Имат слот за SD карта, на която можете да запишете музика в MP3 или WMA формат и да я слушате на слушалките.
Снабдени са с LCD дисплей за да следите режима на работа и презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява над 5 часа работа.

КУПИ
15.92 €

Bluetooth приемник и интерком за каска (Номер: D94)

Практичните слушалки в тази каска Ви дават възможност да водите разговори или да слушате музика, докато карате мотор, ски или каквото и да било, при което е нужно да поставите каска, за да предпазите главата си.
Управлението на слушалката става посредством пулт, който издържа на всякакви атмосферни влияния, особено на дъжд и сняг, като разполагате с голям и удобен бутон. Той е в състояние да Ви позволи да приемате и отхвърляте обаждания, тъй като слушалките са чудесно блутуут устройство, освен това можете и да наберете последния набран номер, да слушате любимата си музика или да сменяте песните си, да ги пускате и спирате.

Комплектът се състои от слушалки и микрофон, който може да бъде монтиран на всяка една каска.

КУПИ 66.95 €

Метал детектор (Номер: MD01)

Това малко и практично средство Ви дава възможност да откривате различни метални предмети. Когато направи това, то издава звуци или пък вибрира. Може да изберете един от двата режима за сигнализация с един бутон.

Много лесно за употреба с ниска консумация на ток.

КУПИ 25.95 €

Закачалка за багаж в автомобил (Номер: D45)

Осигурете си удобство и практичност с тази закачалка, която лесно може да използвате като закрепящо средство в автомобила Ви, за да не се притеснявате, че от вибрациите и неравните пътища може да разпилеете багажа си и да оцапате тапицерията в колата. С тази надеждна и стабилна закачалка, може да прикрепите към гарнитурата на колата си всякакъв вид багаж и чанти - пазарските си чанти, куфарчета, раници или друг багаж на облегалката за глава на Вашия автомобил.


КУПИ 2.95 €

Ръкавици от метални нишки (Номер: D38)

Практични, изработени от плат със стоманена нишка, ръкавици, които ще Ви бъдат незаменим помощник при всяко действие. Ще намерят широко приложение във Всяка монтажна или ремонтна дейност, заради своята устойчивост на срязване и неръждаемост.

КУПИ 8.95 €

Нивелир - (лазарен) (Номер: D51)

Това е едно портативно и много качествено средство, с което да нивелирате всяка податлива и изкривена повърхност. Във всеки един ремонт, особено, когато трябва да застопорите някой уред или дори картина, този лазерен нивелир по един безупречен и точен начин ще успее да постави прецизно точния център. С него ще имате над 15 метра идеално права линия, по която да равнявате различни предмети, картини, плочки, тапети да изградите стена и т.н.
Освен това има възможност да нивелира едновременно вертикално и хоризонтално.
Устройството работи с два батерии 1.5V тип ААА.

КУПИ 11.95 €

Вибрационен високоговорител (Номер: D56)

С това невероятно устройство ще можете да превърнете всеки един предмет във високоговорител, като по този начин може да се забавлявате с реакцията на околните. Можете да използвате всякакви предмети като например чаши, кутии, бутилки и т.н. като вибрациите на устройството се превръщат в звук.
Работи с всякакви аудио източници, които имат 3.5 мм жак.

Захранва се от две батерии 1.5V тип ААА.

КУПИ
7.96 €

Калъф - заглушител (Номер: Z18)

Ако имате съмнения, че Вашия мобилен телефон се подслушва или следи, можете бързо да прекъснете всеки сигнал само с поставянето на апарата в този калъф.
По този начин ще прекъснете връзката, независимо от мобилния оператор, работната честота или силата на сигнала.
Калъфът изглежда като обикновен калъф за телефон и можете да предприемете предпазни мерки пред погледите на всички, без да бъдете заподозрени.

КУПИ 9.95 €

Малък риболовен скенер (Номер: D28)

Устройството може да бъде използвано както в морета , така и в езера и реки.Този риболовен скенер може да помогне както на любителите така и на професионалните риболовци, да открият къде се намира рибата във водоема.
Технологията на скенера се базира на излъчване и приемане на звукови вълни. В зависимост от времето, за което се връща отразения сигнал се определя разстоянието до дъното. Когато рибния пасаж мине в обхвата на скенера на екрана се показва мястото и дълбочината на обекта.
Подходящо е и за зимен риболов, като можете да го ползвате както при направена дупка, така и преди това.

КУПИ 51.95 €

Риболовен скенер с дисплей (Номер: D117)

С този риболовен скенер ще виждате по всяко време какво се крие под водата или под леда.
С камерата с резолюция от 600 TV линии и ярките диоди ще имате идеална видимост дори и да голяма дълбочина. Изображението от камерата виждате веднага на големия седем инчов TFT цветен монитор.
Камерата и дисплея се захранват от акумулаторна батерия 12V с капацитет 4 Ah, която дава до 7 часа работа на комплекта.
Всички принадлежности се побират в удобен и здрав метален куфар.

КУПИ 206.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom