United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
Επικοινωνία
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

GPS Tracker

Εξωτερική κεραία για GPS Tracker του Haicom HI-602DT (Νούμερο: GPS01-A)

Με αυτή τη εξωτερική κεραία για GPS Tracker του Haicom 602DT HI-μπορείτε να πάρετε ένα σήμα από το δορυφόρο ακόμα και αν το tracker ειναι σε κρυφό μέρος. Μετατρέψτε την σε μια υποδοχή για εξωτερική κεραία του tracker και συνδέστε το άλλο άκρο με το κατάλληλο ανοιχτό χώρο.
Μήκος καλωδίου: 5 μέτρα.

Αγορά 20.95 €

Bluetooth αποκωδικοποιητής για GPS Tracker Haicom HI-602DT (Νούμερο: GPS01-B)

Με αυτό το bluetooth μπορείτε να κάνετε σύνδεση με GPS tracker και δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καλώδιο μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή. Αυτός ο αποκωδικοποιητής τοποθετείται στον ομιλητή του τηλέφωνου και στέλνει δεδομένα από τον tracker μέσω Bluetooth σε υπολογιστή ή smartphone. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες 1,5 V τύπου AAA. Στο μπροστινό μέρος του αποκωδικοποιητή έχει ενδεικτικές λυχνίες για σας βοηθήσει να παρακολουθείτε εύκολα την εργασία του.

Αγορά 88.95 €

Σετ για έλεγχο του αυτοκινήτου στο GPS Tracker Haicom (Νούμερο: GPS01-C)

Με τη συσκευή αυτή, εκτός του ότι θα έχετε πληροφορίες για το πού βρίσκετε το αυτοκίνητο , θα έχετε και τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Μπορείτε να κάνετε μετάβαση στο συστήμα συναγερμού και μπορείτε να ελέγξετε τα δυο ρελέ. Αν ένα από αυτά είναι η αντλία καυσίμου ρελέ, μπορείτε να ορίσετε το tracker οπότε η καταγγελία της οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής να σταματήσει το καύσιμο και έτσι να εμποδίσει το όχημα να εγκαταλείπει την περιοχή. Προς τη μονάδα ελέγχου είναι σε θέση να ενσωματώσει τον εξωτερικό αισθητήρα (δεν περιλαμβάνεται), το οποίο ανταποκρίνεται σε δονήσεις ή τα μικροκύματα και έτσι για να πάρετε πληροφορίες, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Λειτουργεί με Ισχύς 12-24 V DC. Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει πηγή εντάσεων. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη συσκευή με την μπαταρία του αυτοκινήτου.

Αγορά 108.95 €

Καλώδιο τροφοδοσίας για GPS Tracker Haicom HI-602DT (Νούμερο: GPS01-K)

Για να έχετε μια συνεχή παροχή στη GPS tracker και να μην στηρίζεστε στη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το καλώδιο ρεύματος.Έχει μήκος 1.80 μέτρα και σας επιτρέπει να θέσετε το tracker στο σωστό μέρος.Σημειώστε ότι το tracker πρέπει να έχει προβολή προς τους δορυφόρους για να μπορεί να προσδιορίσει την τοποθεσία.Εάν στο επιλεγμένο σημειο ο ιχνηλάτης δεν μπορει να συνδέθει χρησιμοποιείστε πρόσθετη κεραία.

Αγορά 15.95 €

Συσκευή για καταγραφή στοιχείων για GPS Tracker Haicom HI-602DT (Νούμερο: GPS01-L)

Με αυτή τη συσκευή μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε κάρτα SD όλα τα δεδομένα τοποθεσίας, ταχύτητας, χρόνου και το υψόμετρο του Tracker σας και στη συνέχεια να τα αναπαράγετε με το λογισμικό HAICOM. Έτσι, δεν είναι αναγκαίο να διατηρηθεί σταθερή επικοινωνία με τον tracker, αλλα μπορείτε όλα τα δεδομένα σχετικά με τη διαδρομή να τα μεταφέρετε αμέσως από την κάρτα SD. Τα δεδομένα από την κάρτα δεν μπορούν να διαβαστούν από απόσταση. Το κιτ περιλαμβάνεται μια συσκευή για να αντλεί ενέργεια από το αναπτήρα αυτοκινήτου και μπορείτε να επιλέξετε να το φορτήσετε από εκεί ή να λάβει δύναμη από το το tracker.

Αγορά 67.95 €

Θήκη απο σιλικόνη για GPS Haicom Tracker (Νούμερο: GPS01-BAG)

Χρησιμοποιώντας αυτη τη θηκη από σιλικόνη θα μπορείτε να προστατεύσετε το τracker σας από την υγρασία και τη σκόνη. Η τοποθέτηση του το τracker στη θηκη υπόθεσης είναι γρήγορο και εύκολο, ενώ παράλληλα αποτελεί τρύπα για το καλώδιο τροφοδοσίας και το καλώδιο δεδομένων.

Αγορά 11.95 €

GPS Tracker με μαγνήτης (Νούμερο: GPS16)

Αυτο το tracker είναι αδιάβροχο,με βαθμό προστασίας IP56.Με τους δυνατούς μαγνητες που έχει,μπορειτε να το βάλετε στην επιφάνεια οποιοδήποτε οχήματος.Η συσκευη σας δίνει πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται με SMS,η μέσω Ίντερνετ(2G,GPRS).Όλες της ρυθμίσεις γίνονται με αποστολη SMS προς την κάρτα σιμ στο τρακερ.Εχετετη δυνατότητα να του δώσετε τηλέφωνα με πρόσβαση,ρυθμίσεις APN,Ώρα,Διεύθυνση IP του σερβερ κ.α.Οταν θέλετε να μάθετε που βρίσκεται το όχημα,απλα πάρτε τηλέφωνο στη κάρτα σιμ που έχετε τοποθετήσει στο τρακερ,μετα απο το τρίτο χτύπημα,η γραμμή θα κοπεί και εσείς θα λάβετε SMS με λινκ για τη τοποθέτηση του οχήματος και τη κατάσταση της μπαταρίας.Για τη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο,και για το ποιες διαδρομές έχει κάνει το όχημα της προηγούμενες τρεις μέρες,έχετε την πλατφόρμα η οποία παίρνει πληροφορίες απο το τρακερ,μέσω GPRS.Εκει μπορειτε να δείτε της διαδρομές απο της προηγούμενες τρεις μέρες.Η πληροφορίες μένουν εκει για 6 μήνες.Η συσκευη είναι με επαναφορτιζομενι μπαταρία λιθιου-2000 mAh.Εχει sensor,που βάζει το τρακερ σε stand by,αν το όχημα είναι πάνω απο 2 λεπτά ακίνητο,και έτσι μπορει να αντέξει για 3-4 μέρες.

Αγορά 100.95 €

GPS Tracker, χωρίς μπαταρία (Νούμερο: GPS17)

Αυτό το tracker δεν έχει αυτόνομη τροφοδότηση. Για να λειτουργεί, πρέπει να το συνδέσετε με την μπαταρία του αυτοκινήτου. Η τάση της λειτουργίας του είναι από 9 έως 24 V DC. Με αυτό έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε εξ αποστάσεως ένα από τους ηλεκτρονόμους του αυτοκινήτου (π.χ. αυτό της αντλίας βενζίνης). Όταν του δώσετε εντολή με μήνυμα SMS, το tracker θα διακόψει την τροφοδότηση της αντλίας βενζίνης και έτσι θα σταματήσετε το αυτοκίνητο. Η συσκευή βρίσκεται σε απολύτως αδιάβροχη θήκη, στην οποία είναι οι ενσωματωμένες GPS και GSM κεραίες. Το tracker έχει αισθητήρα δόνησης που θα σας ενημερώνει όταν ο κινητήρας κινητοποιηθεί. Έχετε μερικές δυνατότητες να πάρετε πληροφορία για την τοποθεσία του αυτοκινήτου – ως μήνυμα SMS με συντεταγμένες, ως link προς google maps ή στον πραγματικό χρόνο αν χρησιμοποιείτε internet platform στον πραγματικό χρόνο. Η ρύθμιση της συσκευής γίνεται με την αποστολή σύντομων μηνυμάτων προς την SIM κάρτα που τοποθετήθηκε στο tracker. Διαστάσεις 87×43×14 mm.

Αγορά 58.95 €

Ηλιακό GPS τράκερ (Νούμερο: GPS23)

Αυτό το τράκερ είναι σχεδιασμένο για παρακολούθιση αυτοκινήτου σε μεγάλο χρονικό διάστημα.Όταν το αυτοκίνητο σταματήσει,έχει λειτουργία για εξοικονόμιση της μπαταρίας που απενεργοποιεί το τράκερ και το ηλιακό πάνελ φορτίζει την επαναφορτιζόμενη πολυμερούς μπαταρία .Έτσι ο χρόνος για την παρακολούθησης αυξάνετε.
Το τράκερ είναι φτιαγμένο απο γερό υλικό,ερμητικά κλειστό με υπερβολικά δυνατούς μαγνήτες με τους οποίους το σταθεροποιείτε στο αυτοκίνητο.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρείς λειτουργίες εξοικονόμησης της μπαταρίας – απενεργοποιημένο, απενεργοποιημένο GPS και GSM λειτουργία ενεργή ,στην οποία το τράκερ θα ενεργοποιείτε μόνο όταν εσείς θέλετε.
Η λήψη τοποθεσίας επίσης μπορεί να γίνει με μερικούς τρόπους.Ο πιο εύκολος είναι με κλήση στην SIM κάρτα που έχετε τοποθετήσει στην συσκεύη.Τότε θα σταματήσει η κλήση και θα σας στείλει πληροφορίες για την τοποθεσία του αυτοκινήτου.

A-GPS τράκερ για αυτοκίνητα (Νούμερο: GPS21)

Οι δυνατότητες αυτού του τράκερ το μετατρέπουν σε χρήσιμο συναγερμό για το αυτοκίνητο σας.
Έχει δύο αισθητήρες- ηχητικό και δονήσης,που μπορόυν να σας πληροφορούν μέσω κλήσης ή γραπτού μηνύματος όταν ενεργοποιηθούν.Ο ήχος της μηχανής ή οι κινήσεις θα ενεργοποιήσουν τους αισθητήρες,και θα σας ειδοποιήσουν εάν το αυτοκίνητο κινείτε χωρίς την γνώση σας.
Η A-GPS λειτουργεία επιτρέπει να προσδιορίσεται την τοποθεσία του αυτοκινήτου με βάση το το δύκτιο κινητής τηλεφωνίας.
Εκτός απο αυτό ,η συσκεύη έχει μικρόφωνο για να μπορείτε να ακούτε τις συνομιλίες μέσα στο αυτοκίνητο.

Τράκερ με εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο (Νούμερο: GPS24)

Με την εφαρμοφή για Android και iPhone ,θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή το δρομολόγιο του αυτοκινήτου.
Το τράκερ δεν έχει μπαταρία και συνδέετε απευθείας στην μπαταρία του αυτοκινήτου.Λειτουργεί με ένταση απο 0 εώς 80V, που το κάνει κατάλληλο για όλα τα είδη μέσων μεταφοράς.
Για να βλέπετε σε απευθείας σύνδεση σε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο Internet στην SIM κάρτα του τράκερ και να στείλετε τις ρυθμίσεις για το GPRS που εξαρτάται απο την τηλεφωνική εταιρεία που χρησιμοποιείτε.
Εκτός απο απευθείας σύνδεση,μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για την τοποθεσία του αυτοκινήτου σε μορφή ηλεκτρονικού συνδέσμου που σας στέλνετε με μήνυμα.

GPS για OBD υποδοχή (Νούμερο: GPS25)

Η συσκεύη έχει ενσωματωμένο GSM modul, GPS modul και OSD II interface.Το τράκερ εγκαταστάτε και τροφοδοτείτε απο την OBD θύρα του αυτοκινήτου.Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, γιατί τοποθετείτε στην διαγνωστική υποδοχή του αυτοκινήτου που είναι ίδια σε όλα τα αυτοκίνητα.Μάζι με τις πληροφορίες για την παρακολούθηση αυτοκινήτου ,μπορεί να στέλνει και πληροφορίες για διάγνωση του αυτοκινήτου.
Πληροφορίες για την τοποθεσία ή για να βλέπετε απευθείας που βρίσκετε το αυτοκίνητο, μπορείτε να λάβετε με μερικούς τρόπους – SMS με Link προς κάποιο χάρτη, SMS με συντεταγμένες ή να βλέπετε απευθείας σε πραγματικό χρόνο μέσω GPRS.Όταν χρησιμοποιείτε GPRS για παρακολούθηση, τα στοιχεία αποστέλονται στην δωρεάν Ίντερνετ πλατφόρμα του κατασκευαστή μέσω των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου και μπορείτε να έχετε ανα πάσα στιγμή πληροφορίες ακόμα και στο κινητό σας τηλέφωνο.
Με το τράκερ θα ενημερώνεστε με SMS όταν ο κινητήρας βάλει μπρός, όταν το αυτοκίνητο κινείτε, όταν το αυτοκίνητο περάσει κάποιο όριο ταχύτητας ή όταν βγεί απο προεπιλεγμένη περιοχή απο εσάς.

Contacts
Επικοινωνία
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom