United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria

Vizoare cu camera video

Camera video tip vizor usa (ID: VD02)

Senzor: 1/4 CMOS OV6910.
Rezolutie:PAL:428(H)×320(V).
NTSC:320(H)×210(V).
Alimentare: intre 8-12 V.

Cumpara 25.95 €

Camera camuflata in vizor cu senzor de miscare si touchscreen (ID: VD12)

Camera vizorului are un obiectiv cu unghi larg care cuprinde o suprafata mare de supraveghere. Unghiul de vizualire este de 120 de grade iar diplayul de 3.2 inchi va permite o vizibilitate mai detaliata a persoanei care se afla in fata usii dvs. Display-ul este sensibil la atingere si cu ajutorul lui puteti naviga functiunile camerei.
Principiul functionarii fizorului este foarte simplu si practic, atuci cand cineva apasa pe soneria usii incepe si filmarea, stocare fisierelor se face pe un microSD card. In plus dispozitivul este dotat cu senzor de miscare care va asigura o filmare doar atuci cand exista prezenta in fata usii dvs.

Kit-ul este dotat cu led-uri IR care va asigura o imagine clara si in conditii de lumina redusa.

Cumpara 133.95 €

Camera camuflata in sonerie de usa (ID: VD14)

Cu aceasta camera mereu veti sti cine se afla sau a fost in spatele usii dvs. Dupa apasarea soneriei veti putea vedea pe monitor cine este, in cazul in care nu sunteti acasa dispozitivul va face poza care va fi salvata in memoria dispozitivului cu data si ora.
Dispozitivul are slot pentru microSD card de maxim 32GB care nu este inclus.
Este compatibil cu orice tip de usa.
Alimentare cu patru baterii de tip AA.

Cumpara 72.95 €

Videointerfon WI-FI IP (ID: VD15)

Cu ajutorul acestei camere veti avea imagine si conexiune bidirectionala cu perosanele aflate in fata usii dvs. Se poate comanda deschiderea electrica a usii dvs.Conectarea camerei se poate face la un telefon mobil sau tableta prin intermediul retelei wireless. Conectand camera la internet veti sti mereu si de oriunde cine a fost in fata usii dvs. Videointerfonul poate fi conectat la internet wireless sau cu transmisie prin cablu. De la orice punct din lume puteti comunica cu pesoanele aflate in fata usii dvs, de asemenea puteti deschide si usa. Dispozitivul este doatat cu senzor de miscare, inregistrarea poate sa inceapa doar la detectia miscarii. Sistemul este dotat cu sase led-uri IR pentru vizibilitate in conditii de lumina redusa.Caracteristici tehnice:
- Lentila 1/4, F2.4

Cumpara 118.95 €

Vizor usa cu monitor LCD (ID: VD16)

Acest dispozitiv combina in sine functiile de sonerie electronica si monitor pentru urmarirea inregistrarilor. Cu apasarea unui sungur buton veti putea vedea cine se afla in fata usii dvs. De asemenea, puteti face manual poze sau video inregistrari.Camera este dotata cu led-uri IR si buton pentru sonerie.Stocarea se face pe un misroSD card (nu este inclus).Caracteristici tehnice:

Cumpara 74.95 €

Vizor de usa cu camera video Android cu GSM modul (ID: VD17)

Un astfel de gadget va poate oferi deosebite avantaje, veti sti mereu cine a fost fata usii dvs.
Camera tip vizor este cu sistem de operare Android 4.2.2, modul GSM incorporat si conexiune Wi-Fi.
In interiorul dispozitivului puteti amplasa o cartela SIM, puteti activa functia de comunicare bidirectionala. Daca persoana aflata in fata usii dvs apasa butonul soneriei, aceasta fa forma automat numarul de telefon setat de dvs, iar persoana poate vorbi cu dvs prin intermediul comunicatiei GSM. Cu ajutorul acestei functii chiar si fara conexiune la internet veti putea lua mereu legatura cu oaspetii neasteptati.
A doua functie a acestui dispozitiv inovator este conexiunea bidirectionala prin intermediul conexiunii Wi-Fi. Setarile de conexiune sunt extrem de simple, instalati pe telefonul mobil aplicatia gratuita cu denumire iHoGuard, urmand sa conectati camera la routerul wireless.

Cumpara 232.95 €

(ID: VD18)

Cumpara 102.95 €

Door peephole with 2.8" display (ID: VD13)

This door peephole automatically records on a microSD card a photo every time someone rings the bell. The camera has a lens with a 120 degree viewing angle and infrared LEDs for night vision.
Along with the pictures the device is capable of capturing video with the touch of a button. So you can have a record of everybody who passed your doorstep.
Can be installed on all types of doors. You can easily attach and detach the screen for more comfortable viewing of the recorded images.
This door peephole works with a battery.

In asteptare 90.95 €
Contacts
Pentru contact
  • China+86 13715080923
  • United Kingdom+44 203 514 2811
  • Spain+349 1123 3991
  • Greece +302 111 983 277
  • Romania+40 763 057 969
  • Bulgaria+359 884 063301
  • skypespy.eu
  • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom