United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Микрослушалка

Безжични и практични, удобни и мощни, разнообразните микрослушалки, които ще намерите в нашия магазин ще изпълнят и най-големите Ви изисквания за дискретно провеждане на разговори по мобилния телефон. Или друг вид помощ, свързана с изпити. При всички положения тези „невидими“ джаджи ще Ви бъдат много полезни. Богат набор от висококачествена стока на достъпна цена.

Комплект микрослушалка с телесен цвят и "примка" с усилвател (Номер: MS07+MS10)

За слушалката:

С телесен цвят и миниатюрни размери, тази микрослушалка е като невидима - веднъж поставена в ухото, със сигурност няма да я забележите. Нейният звук е изключително ясен и чист, което я прави чудесен помощник при спешна комуникация с близък човек или по повод професионална реализация.
Нейният свръхчувствителен приемник е разработен на електромагнитна основа и микрослушалката става по този начин подходяща за използване с всички предлагани "примки" и bluetooth приемници.

КУПИ 82.95 €

Черна микрослушалка с bluetooth приемник (Номер: MS08+MS11)

За слушалката:

Това е една много добра микрослушалка, която Ви предоставя прекрасна комуникация на ниска цена и с множество опции. Заради своите малки размери, микрослушалката може да се скрие в ушния канал и никой дори да не заподозре какво има там.
Заради своята голяма чувствителност, микрослушалката Ви гарантира кристално чист звук, който ще Ви предаде всичко важно. Освен това тя може да бъде използвана и с всички видове приемници, предоставяйки избор за приемник. Даже и да се намирате на по-голямо разстояние от "примката".

КУПИ 98.95 €

Комплект микрослушалка с телесен цвят и bluetooth приемник (Номер: MS08+MS10)

За слушалката:

Вижте как с помощта на тази абсолютно незабележима микрослушалка ще успеете да чуете ясно и чисто, точно като един истински хендсфри за свръзка с телефона Ви. Макар и така малка, тази микрослушалка е чудесна и предава с изключително силен и качествен звук.
Може да включите нейния високочувствителен приемник и да използвате всяка една примка с комплекта - ще чувате ясно и чисто.

КУПИ 98.95 €

Черна микрослушалка с "примка" и усилвател (Номер: MS11+MS07)

За слушалката:

С тази микрослушалка Ви дава възможност да получите удобна и безжична комуникация на една добра и достъпна цена. Една от най-ниските цени на тези устройства е именно с този уред за комуникация и свързване. Заради своите малки размери, тази слушалка се превръща в напълно невидима за чуждото око.
Нейната голяма чувствителност дава и възможност да бъде използвана с почти всички приемници, но само ако имат аудио усилвател. Ще получите в този случай изключително чист и кристален звук.

КУПИ 82.95 €

Микрослушалка и bluetooth приемник (Номер: MS08+MS06)

За слушалката:

Една невероятна слушалка, която ще Ви даде възможност за качествена комуникация, безжична, а и на много добра цена за разлика от всички останали подобни уреди.

КУПИ 82.95 €

Микрослушалка и "примка" (Номер: MS07+MS06)

За слушалката:

С тази микрослушалка ще получите невероятна и кристално чиста комуникация на една достъпна цена, която Ви позволява да се докоснете до качеството и практичността на един вид технически средства за комуникация.
Студентите могат винаги да разчитат, че посредством микрослушалката, ще получат желаните резултати.

КУПИ 66.95 €

Магнитна микрослушалка с bluetooth приемник (Номер: MS08+MS05)

За слушалката:

Дискретната и изчистена магнитна микрослушалка е изработена от естествени магнитни материали, които позволяват да не се търси захранване за слушалката. Тя се поставя в ухото и изчезва! Никой около Вас не може да я забележи с просто око.
За да работи с примки за микрослушалки, те трябва да са снабдени с аудио-усилвател.

КУПИ 71.95 €

Магнитна микрослушалка с "примка" (Номер: MS07+MS05)

За слушалката:

Това е комплект, състоящ се от магнитна микрослушалка и примка. Микрослушалката е изключително практичен предмет, който може да поставите удобно и лесно в ушния канал, която я прави абсолютно и напълно незабележима за всичко около Вас, и така Вие можете да си водите необезпокоявани всеки важен разговор. Малката слушалка е изработена изцяло от естествени магнитни материали, което пък е практично, защото не Ви трябва захранване или батерия в този случай.
Съвместима е само с примки, които са оборудвани с аудио усилватл, като в комплекта е включено приспособление за изваждане на слушалката от ухото, като така предотвратява възможността за увреждане на ухото или ушния канал.

КУПИ 45.95 €

Микрослушалка - черна (Номер: MS11)

Поставяйки тази изключително малка микрослушалка навътре в ухото, Вие ставате дискретен и можете да водите разговори с всеки, който в този момент Ви звънне по телефона. Заради своята голяма чувствителност, тази микрослушалка може да бъде ползвана с абсолютно всички приемници като дава пълна гаранция за изключително кристален и ясен звук, даже и да се намирате на по-голямо разстояние от самата "примка".

Захранването идва от от 1.55 V батерия, като притежава изключително ниска консумация и така пести захранване, а в същото време Ви предоставя качествен и ясен звук от другата страна. Когато батерията е на път да се изтощи, ще чуете ясен звуков сигнал, който отправя предупреждение.

КУПИ 51.95 €

Микрослушалка с телесен цвят (Номер: MS10)

Малките размери на тази уникална микрослушалка позволяват да остане съвършено незабележима от околните, които стоят до Вас, докато Вие си водите разговора по телефона. Освен това тя е с телесен цвят, което я прави още по-"невидима", сливайки се с цвета на Вашата кожа. С изключително силен и ясен звук, микрослушалката предоставя възможност да се чуе всичко.

Със своя чувствителен електромагнитен приемник е подходяща за използване с всички предлагани "примки" и bluetooth приемници.
Захранва се с батерия от 1.55V като има звукова индикация за изтощена батерия.

КУПИ 51.95 €

Приемник с Bluetooth и 3W аудио усилвател (Номер: MS08)

С помощта на този блутуут приемник ще можете по уникален и безжичен начин да се свържете с мобилния си телефон и така да осъществите надежден разговор.
С 3W ще получите чист и ясен звук, кристален и с възможност да бъде усилван и намаляван, както и наличност на бутон за изключване на микрофона (mute) и SOS бутон, който ще Ви помогне в случай на нужда да сигнализирате без да говорите като изпратите звуков сигнал към отсрещната страна по време на разговора.

Начин на свързване:

КУПИ 62.95 €

Аудио усилвател в примка (Номер: MS07)

Заради своя уникален 3W усилвател, който е монтиран в тази примка, ще можете да получавате изключителен кристален звук в слушалката, който идва от мобилния Ви телефон, посредством bluetooth и примката, която осъществява свръзката. На лицевия панел са монтирани бутони за включване и разговор, а с потенциометъра отстрани можете да контролирате силата на звука. С монтирания чувствителен микрофон можете да водите двупосочна комуникация.
"Примката" има вградена презареждаща литиево-йонна батерия, която Ви дава около 2-3 часа време за разговор. Времето за зареждане е 2 часа.

Характеристики:

КУПИ 35.95 €

Малка микрослушалка (Номер: MS06)

Всеки иска да притежава нещо качествено, по възможност на добра и практична цена. Един такъв продукт е тази малка микрослушалка, която ще Ви позволи да проведете дискретен разговор без никой да забележи слушалката.
Това е идеалния избор за студентите, защото получавате много добра комуникация на изключително ниска цена.
Слушалката е така проектирана, че използващият я да може да се възползва максимално от оптималният й ергономичен дизайн, така че да бъде удобна и за продължителна употреба.
Захранването идва от батерия от типа 337 или 416. Благодарение на своята малка консумация на захранване, можете да работите с тази малка микрослушалка около 4 часа без проблеми.

КУПИ 30.95 €

Магнитна микрослушалка (Номер: MS05)

Напълно незабележима, тази микрослушалка ще Ви даде възможност да проведете дискретен разговор. Малката джаджа влиза в ушния канал и няма никакъв начин да бъде забелязана отвън, даже от човек, стоящ до Вас. Още повече ако имате дълга коса. Материалите, използвани при изработката на тази магнитна микрослушалка за напълно естествени и няма нужда от захранване, за да работи. Напълно безопасна, без опасност да навреди на ползващият го по никакъв начин.
Работи само с примките, оборудвани с аудио усилвател.
В комплекта е включено приспособление за изваждане на слушалката от ухото.

КУПИ 15.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom