United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Парктроници

Когато не сте уверени в себе си или просто има прекалено много препятствия, едно надеждно средство, което може да Ви помогне да паркирате колата си без нито една драскотина, е парктроникът. Това е техническа джаджа, която алармира веднага щом на пътя й се появи препятствие. Показвайки на своя LCD дисплей преградата, джаджата Ви позволява да реагирате своевременно. За всеки, който държи на точността и сигурността.

Мини камера в номера на автомобил (Номер: MC33)


Това е мини камера, която е много полезна и практична вещ, когато искате да паркирате без сътресения или държите да знаете какво става с автомобила Ви, който сте паркирали на две пресечки след заведението, в което седите. Поставена в пластмасовата поставка за автомобилния номер, тази мини камера ще е Вашите очи, когато не сте убедени дали ще се справите със задното паркиране. Камерата е водоустойчива и е предвидена за работа при високи влажност, температура и прах.
Характеристики:

КУПИ 40.95 €

Камера за паркиране с огледало-дисплей (Номер: PA01)

С цел да се научат да паркират назад, някои хора имат нужда от помощта на приятел, който постоянно да подвиква. Или пък редовно се качват по тротоарите, докато придобият нужният усет как се прави. Но за тяхно спокойствие, а и за това на техните приятели, производителите на електроника разработиха специална ниша технически средства - парктроници. С тях паркирането е по-лесно и безопасно. Като този парктроник, който представлява цяла система за паркиране на заден ход. Имате малка камера, която се монтира на задния номер на колата и един седеминчов дисплей, поставящ се на мястото на огледалото за задно виждане. На дисплея има два видео входа, като втория може да използвате за втора камера, например в предната част на автомобила. Подходящ и за DVD плеър или някакъв друг източник на видео сигнал. За да не се налага да правите всичко на ръка, продукта разполага и с дистанционно управление, с което от разстояние ще можете да управлявате такива опции на камерата, като яркост, цвят и контраст, както и за превключване между двата видео входа.
За ефективно наблюдение на околността и през нощта, когато шофирате, камерата разполага с четири ярки свето диода, които Ви дават отлична видимост дори и при пълна тъмнина.

Характеристики

КУПИ 66.95 €

TFT LCD дисплей (Номер: PA05)

С този 6-инчов LCD дисплей можете да имате поглед към всяка точка от Вашия автомобил.
Той работи с напрежение от 6 до 32 V DC и може да се монтира както на леки, така и на товарни автомобили.
Има два видео входа, като единия от тях е с приоритет, което означава, че мониторът автоматично се превключва, когато на този вход постъпи видео сигнал. Така можете да свържете камера, която да стартира при включване на лоста на задна скорост и ще имате чудесна видимост при движение назад.
Другият вход може да се ползва за втора камера или за видеоплеър, DVD, навигация и т.н.

КУПИ 34.95 €

Камера за парктроник (Номер: PA10)Сензор:1/4" PC1030

ТВ система:PAL/NTSC

КУПИ 30.95 €

Парктроник с цветен дисплей (Номер: PA03)

Този практичен и малък парктроник, алармира, когато пред или зад колата при паркиране се появи някакво препятствие. На малкият дисплей се изписва такава информация, като от коя страна е препятствието, разстоянието в метри до него, както и звукова и цветна индикация.
В комплекта имате четири датчика, модул за управление и дисплей.
Захранващото напрежение е 12 V, а работната температура от -35 до +75 градуса.
Размерите на дисплея са 78х30х16 мм.

КУПИ 32.95 €

Парктроник с дисплей 7 см (Номер: PA02)

Малкото устройство тук, известно под името паркотроник, ще Ви даде нужното спокойствие, когато се налага да паркирате. Особено на непознат терен. В него има вградени четири датчика, модул за управление и цветен 7-сантиметров дисплей, на който да се наблюдава цялата манипулация. Когато паркирате, ако има препятствия на пътя на колата на отстояние до 2 метра, датчиците изпращат предупрежение, което Вие виждате на дисплея. Освен, картина от коя страна е препятствието, разполагате и със звуков сигнал.
В комплекта ще намерите и удобен инструмент за пробиване на необходимите отвори за монтажа на датчиците.

Характеристики:

КУПИ 35.95 €

Парктроник с четири датчика (Номер: PA11)

В комплекта на този парктроник има включени четири датчика, които да поставите на Вашия автомобил и да Ви помагат при паркирането. Устройството ще Ви предупреди когато разстоянието от препятствието е по-малко от 2.5 метра. За да видите от коя страна се намира препятствието имате цветен дисплей със стойка за поставяне на удобно за Вас място. Можете да получавате и звуков сигнал от парктроника, ако включите говорител към аудио изхода на устройството.


КУПИ 35.95 €

Парктроник с Wi-Fi камера (Номер: PA07)

С този парктроник ще избегнете изтеглянето на кабели от камерата до монитор в купето. Камерата създава безжична мрежа, която можете да включите на Вашия телефон, таблет или друго електронно устройства с безжична Интернет карта. По този начин на мобилното устройство ще имате ясна видимост назад и графичен ориентир за близостта на обектите.
За да ползвате системата, трябва да инсталирате безплатното приложение в зависимост от устройството - iPhone, iPad или Android.
Камерата има защита IP66, захранващото напрежение е 12V DC.

КУПИ 100.95 €

2.4 GHz трансмитер (Номер: PA09)

С този трансмитер можете лесно да направите видео система за паркиране. Монтирайте в задната част на автомобила CCTV камера, свържете я към този Wi-Fi трансмитер и можете да гледате назад на своя телефон или таблет.
Поддържа се от Android и iOS устройства и излъчва сигнал до 50 метра при пряка видимост.
Предава с VGA резолюция и 30 кадъра в секунда.
Размери: 78*43*18 мм.

Очаква се 65.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom