United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Портативен скенер  (Номер: D54)

Категория: Ръчни скенери
Доставка до: United States
Стара цена: 128.95€
Промоция:-40%
КУПИ 77.37€
0.0/5 (1 votes)
Цената е с включено ДДС    |    Гаранция 12 Месеца.
Доставка до United States
Цена: 9.74€

Описание
Това е един невероятно лек и компактен портативен скенер, който ще можете да си носите с Вас на всяко място, когато искате да имате нещо сигурно под ръка, с което да сканирате по всяко време важни документи, снимки и подобни без да се налага да тичате до близката книжарница. Изключително лесно се управлява, ръчният скенер има само няколко бутона, които са всъщност главното табло за управление. Режимите на работа се виждат на дисплей.
Скенерът работи на четири режима, измежду които можете да избирате този, който удовлетворява Вашите изисквания:
300 dpi - цветно
300 dpi - черно-бяло
600 dpi - цветно
600 dpi - черно-бяло.
Скенера има изключително бързодействие, като сканира лист А4 за 6 секунди.
Освен това устройството притежава и слот за microSD карта, която го прави удобен преносител на вече сканираните листове и документи, които може да си занесете у дома например, и да принтирате. Имате и брояч на дисплея за сканирате документи. На 1GB можете да съхраните 220 снимки при максимална резолюция.
Работи с 4 алкални батерии тип АА.


Максималният размер на допълнителната памет е до 32GB, а липсата на необходимост от инсталиране на допълнителни драйвери, го прави лесно и предпочитано средство за работа с Windows 7/Vista/XP и MAC OS 10.4 и нагоре. Устройството директно се свързва с компютъра посредством своя USB порт.1. Адаптер/USB порт – Свързва се посредством него зарядното, което позволява да захраните батерията, а също така и за включване на USB, за да свалите сканираните документи под формата на изображение.
2. Капаче на батериите – устройството работи и с 4 AA алкални батерии
3. Бутон вкл./изкл. - Натиснете и задръжте за кратко - скенера се вкючва, натиснете отново – изключва се.
4. Слот за SD карта – Мястото, където се поставя картата с допълнителната памет.
5. Ефекти/Нагоре – С това копче избирате: цвят на сканирания документ/ чернобяло сканиране или цветно/натискайки го на дисплея ще видите иконка, указваща настоящото състояние на устройство, а също така и за настройка на актуално време.
6. Форматиране – С този бутон форматирате/изтривате/ вашата микро SD карта.
7. Ентер – Бутона, с който се потвърждават промените, направени от вас.
8. DPI/надолу – Избирате между две резолюции на сканираните изображения или документи – ниска от 300 dpi и висока – 600 dpi.
9. LCD екран – Натискайки го може да видите на дисплея на скенера какъв е статуса в момента на устройството.
10. Настройка време – Натискайки това копче, вие влизате в режима настройка на дата и час.

Описание на статус иконки:1. Светлинен индикатор за SD картата – Това е паметта, в която се съхраняват сканираните изображения и когато има поставена карта се появява на дисплея.
2. Индикатор за батерията – Показва текущото състояние на батерията.
3. Индикатор за вида сканиране – цветно или чернобяло
4. Брояч – Показва колко броя сканирани файлове има в момента в картата памет
5. Избрана резолюция – High 600 dpi или Low 300 dpi/

Как да използвате скенера?

Инсталиране батерия:
Скенера работи с 4 АА алкални батерии. За да започнете работа с него, първо трябва да ги поставите. Отворете капачето на контейнерчето за батериите, поставете 4 АА батерии и затворете. Може да са акумулаторни. След това натиснете бутона за вкл/изкл. POWER и може да работите с вашият скенер.Поставяне на micro SD картата:

За да може да правите и съхранявате сканирани изображения е нужно първо да поставите в съответния слот microSD карта. Изключете скенера, поставете картата, като внимателно натиснете, докато щракне тихо. Не прилагайте груба сила, за да не повредите безвъзвратно скенера или картата. Също така преди да започнете да сканирате, вашата microSD карта трябва да е форматирана.Настройка на време:
За да настроите актуално време, влезте в режима време, като натиснете бутона Time Set. На дисплея ще се появи изписано 1XX, след което натиснете копчето Effect&DPI, за да изберете часът. То действа като копче нагоре-надолу. Натиснете бутона ентер, за потвърдите своя избор. Настройките, които може да правите са както следва:
1XX – година
2ХХ – месец
3ХХ – дата
4ХХ – час
5ХХ – минути.
След като окончателно сте направили необходимите настройки, натиснете отново бутона Time Set, за да излезете от менюто.

Форматиране на microSD карта:
За да работи вашият скенер с новата ви microSD карта, последната първо трябва да бъде форматирана. За целта поставете чисто нова карта в слота, след което включете скенера. Натиснете копчето Format, за да влезете в режим форматиране, ще се появи F на дисплея. Натиснете копчето ентер, което е стрелката завъртяна назад, за да стартирате форматирането. Когато то завърши, светлинният индикатор на картата ще започне да мига.

Настройки на резолюцията на сканиране:
Натиснете бутона DPI, за да изберете една от двете налични резолюции за сканиране – ниска или висока. Ниската е 300dpi и се използва предимно за сканиране на черно бели документи, а 600dpi е високата резолюция.

Как да сканирате:
Самият процес на сканиране е елементарен. Всичко, което трябва да направите е просто включите скенера чрез бутона вкл/изкл., след което ако е нужно да изберете вид на сканиране – монохром или цветно, резолюция и да поставите листа, който искате сканирате в самия скенер с лицето надолу. Веднъж щом скенера засече документа, той започва да сканира като зеленият индикатор на Power бутона дава индикации за това.След приключване на задачата, устройството остава в режим на изчакване, чакайки евентуално за следващ документ за сканиране.

Поддръжка и почистване на сензора
За да поддържате качеството на сканираните документи и като цяло да удължите живота на скенера, е нужно той да бъде почистван след всяка употреба. Това се прави със специална, почистваща хартия, която се поставя между скобите на скенера, там където и нормалния лист, който се сканира, пуска се да сканира и се оставя скенера да работи около 6 секунди, за да може сензора да се почисти максимално добре.Включения е комплекта PVC джоб ди позволява да сканирате снимки без да има опасност да одраскате повърхността на снимката. Снимката отново се поставя с лицето надолу, както и другите документи.Връзка с компютър:
За да прегледате направените сканирани файлове и изображения, просто свържете USB интерфейса на скенера, с този на компютъра. Натиснете ентер, за да влезете в съответния режим.
Коментари

Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom