United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Аудиорекордери

Запишете всеки разговор или лекция, всяка презентация или представяне. Богатият набор от различни по своя външен вид и малка разлика във функциите, аудиорекордери Ви дават неповторимата възможност да запишете всичко, което се казва пред Вас или пък някъде, където не присъствате. Възползвайте се от практичността и улеснението, което Ви дава всеки аудиорекордер, за да имате актуална информация по всяко време налице.

Аудио рекордер в гривна за измерване на пулса (Номер: D119)

В гривна, имитация на кардио монитор е монтирано аудио записващо устройство. Управлението му е изключително лесно - само с един бутон пускате и спирате записа.
Вградената презареждаема батерия позволява над 15 часа непрекъснат запис.
Формата, в който записва гривната е WAV с 128 kbps.
Вградената памет от 8 GB Ви позволява да съхранявате над 140 часа записи.

КУПИ 24.95 €

Мини аудио рекордер (Номер: D123)

С изключително малките си размери този аудио рекордер е много подходящ за скриване в джоб или пришиване в дреха. Дебелината му от 10 мм го прави съвсем незабележим. Останалите му размери са 30 мм ширина и 48 мм дължина. Акумулаторната му батерия позволява да направите над 20 часа запис. Рекордера записва файлове във wav формат със 192 kbps и ги съхранява на вградената памет от 8GB. В комплекта има включени слушалки, с които веднага да прослушате направените записи или просто да използвате устройството като MP3 плеър.

КУПИ 35.95 €

Аудио рекордер в химикалка (Номер: D122)

С това устройство можете незабелязано да запишете нужните Ви разговори. Аудио рекордера е вграден в напълно функционираща химикалка. Можете да я поставите където желаете и тя ще записва над 15 часа. За да записва само когато около нея има разговор, химикалката има гласова активация и така ще съкратите времето за прослушване.

Направените записи са във WAV формат с 192 kbps. Те се съхраняват на вградената 8 GB памет. С включените в комплекта слушалки можете веднага да ги прослушате.

КУПИ
39.91 €

Химикалка-аудиорекордер, без гласова активация (Номер: D125)

С химикалката можете изключително лесно и незабележимо да записвате желаните разговори.

Пускането и спирането на записа се осъществява само с натискането на бутона в горния край на химикалката. При първото натискане записа започва, при второто спира и файла се записва. Химикалката има вградена памет с капацитет 8 GB.

КУПИ 33.95 €

Аудиорекордер - ключодържател 8GB (Номер: D126)

Този аудиорекордер позволява да направите 24 часа запис в WAV формат/192kbps.Нужното време за зареждане е 4 часа.В комплекта получавате кабел за зареждане (с този кабел може да сваляте и информацията на Вашия компютър) и слушалки за моментално прослушване на записа.
Моделът няма нужда от допълнителна памет, той има вградена 8GB памет.

КУПИ 40.95 €

Хендсфри с възможност за запис (Номер: D127)

Ако имате нужда да записвате разговорите, които провеждате по мобилния си телефон, то това хендсфри ще Ви помогне.

С него можете да записвате с натискане на един бутон аудио файлове в MP3 с 64 kbps и честота на дискретизация 48000 Hz.

КУПИ 60.95 €

Аудиорекордер в Power Bank (Номер: D130)

В имитация на Power Bank е поместено устройство, с което можете да записвате аудио или да използвате като MP3 плеър.

Ако искате да слушате музика трябва предварително да я запишете на вградената памет от 8 GB. Формата на записите може да е MP3, WAV или WMA. С включването на слушалките от комплекта можете да се насладите да Вашата музика.

КУПИ 51.95 €

Мини рекордер - Звезда 8GB (Номер: D142)

Въпреки изключително малките си размери 3,5 см х 3,5 см този аудиорекордер прави 26 часа запис на звук с едно зареждане.

Хубаво е да бъде заредено 4 часа преди да бъде ползвано.

КУПИ 38.95 €

Аудиорекордер с гласова активация (Номер: D68)

Това е един практичн аудиорекордер, който Ви предоставя възможността да прослушвате само важните неща. Как става това? Лесно. Поради факта, че има вграден гласов детектор, аудиорекордерът се включва само при засичането на шум или глас с честота над 60dB, колкото е силата на един глас с нормална височина. Т.е. ако някой около него започне разговор или телефонен разговор, рекордера ще се стартира в режим запис. Така пестите енергия и памет.
Приличният на флашка рекордер има вградена памет от 4 GB и няма слот за допълнително надграждане на паметта. Но то и не Ви е и нужно, защото на 4 GB може да запишете аудио записи до 70 часа.
Литиево-йонната батерия позволява около 15 часа работа без прекъсване.
Управлението на рекордера е изключително лесно - с един единствен бутон включвате и изключвате.

КУПИ 33.95 €

Флашка - аудиорекордер (Номер: D124)

Флашката по нищо не се различава от обикновените и с нея можете незабелязано да записвате разговорите от помещението, в което ще я поставите.
Аудиорекордера има слот за microSD карта и когато поставите такава можете да записвате звук или да я ползвате като нормална преносима памет.
Аудио записите за във WAV формат с 192 kbps. Когато включите устройството в компютър можете да прослушвате, записвате или изтривате направените файлове.
Флашката има вградена акумулаторна батерия 120 mAh, която позволява около 15 часа записи.

КУПИ 33.95 €

Аудио рекордер с Bluetooth (Номер: D33)

Това е един портативен аудиорекордер, който ще Ви е много полезен в случаите на нужда от средство за бързо записване. И тъй като няма химикалка или клавиатура, която толкова бързо да съхранява записи, то на помощ идват именно такива записващи средства. Освен това той може да записва и телефонни разговори от всеки мобилен телефон, посредством bluetooth връзка. Рекордера Ви позволява да контролирате разговора по телефона, както и набиране на последния номер. Имате и вътрешен, и външен микрофон, което Ви дава възможност за по-качествен аудио запис. Свързан към стационарен телефон ще може да играе ролята и на телефонен секретар.
Устройството е с вградена памет от 4 GB и възможност за добавяне на допълнителна microSD карта до 8 GB. Можете да запишете файлове в четири формата, като от това зависи и крайното качество на самия файл. Както и неговата големина.
Рекордера има вграден говорител, за да можете веднага да прослушате направените записи.
Презареждащата литиево-полимерна батерия дава възможност за около 15 часа непрекъснат запис.

КУПИ 64.95 €

MP3 плеър (Номер: D132)

Това е многофункционален mp3 плеър, с който имате възможност да възпроизвеждате аудио файлове, да разглеждате снимки, текстови файлове и видео. Освен това можете да записвате аудио във wav формат с 32 kbps.

Можете също така да свържете плeъра с всяко от мобилните си устройства чрез bluetooth.

КУПИ 20.95 €

Аудиорекордер в ключ - 8GB (Номер: D135)

Това е модел, който записва звук в WAV формат. Записите се съхраняват на вградената памет от 8GB.

Преди да ползвате устройството е необходимо да бъде заредено 4 часа.

Очаква се 38.95 €

Цифров аудио рекордер 2GB (Номер: D12)

Използвайте този аудиорекордер и като флаш памет, която ще Ви помогне да прехвърлите своите важни данни от един компютър на друг. Освен това можете да записвате и всеки разговор около него или да го ползвате като практично средство за запис при лекции или на презентации. Неговият капацитет е 2 GB вградена памет. За да включите рекордера, трябва само да плъзнете копчето от едната на другата страна, като така ще получите възможността за един кристално чист звук в радиус от пет метра около него. И тъй като няма светещи индикации, че в момента работи, аудиорекордера си остава напълно незабелжим и дискретно работещ. Има вградена презареждаща литиево-йонна батерия която позволява повече от 8 часа непрекъсната работа на рекордера.

С включените 2 GB устройството може да съхрани до 120 часа аудио записи. Не e необходимо инсталирането на драйвери за операционните системи WIndows 2000/ME/XP/VISTA..

Очаква се 30.95 €

Рекордер-флашка 4GB - 20 часа (Номер: D140)

С тази флашка можете незабелязано да правите аудио записи. Стартирането на записа се осъществява само с един бутон и няма никаква светлинна индикация, докато той тече.

Рекордера може да записва и докато се зарежда и така да не се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато Ви трябва.

Очаква се 28.95 €

Аудиорекордер с гласова активация 4GB - 20 часа (Номер: D141)

С този рекордер няма да е нужно да прослушвате дълги файлове, на които нищо не е записано. Той се активира само тогава, когато около него се говори (околния шум надвиши 40 dB). По този начин ще имате запис само на разговорите. Така пестите енергия и памет.

Флашката е с капацитет 4 GB и можете да съхраните около 45 часа записи.

Очаква се 33.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom