United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Промоция

Безжичен предавател 1W -150 м. (Номер: BC29)

Това е предавател, който ще Ви позволи да излъчите сигнал от камери, поставени като охранителна техника или просто за подсигуряване на безопасен периметър. Разстоянието, на което можете да излъчвате сигнала от камерите е до 150 метра с този предавател. Към този предавател ще можете и да включите видео сигнал и два канала аудио. Настроите стандартните канала с помощта на ключетата от задната част. Може да работите на следните канала - CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz. Захранва се от адаптер. Работно напрежение от 9 до 12 V.

КУПИ
32.25 €

Скрита камера с IR диод във флашка (Номер: HD122)

Камерата, скрита във флашката има инфрачервен диод, за да можете да снимате и в пълна тъмнина. Устройството има слот за microSD карта, върху която да съхранявате направените записи.
С флашката можете да правите аудио-видео записи с резолюция 1280х960/30 fps или снимки с 2560х920 пиксела.
Вградената акумулаторна батерия позволява около 50 минути непрекъснат запис.
С драйвера от диска можете да използвате устройството и като web камера.

КУПИ
42.25 €

Ултратънък ендоскоп (Номер: E10)

Този невероятен ендоскоп Ви позволява да погледнете и в най-тясното пространство, когато например сте загубили нещо или държите да проведете проучване. На върха на гъвкавия накрайник, дълъг един метър, има поставена изключително малка камерка с изключително високо качество на запис и размери от 3.9 мм. За да имате видимост и при пълна тъмнина ендоскопа е оборудван с ярък светодиод.
Изследваните пространства можете да наблюдавате на 2.5 инчов TFT LCD дисплей.

КУПИ
161.06 €

Ендоскоп-CCTV тестер (Номер: E20)Изключително малкия диаметър от 3.9 мм на камерата на този ендоскоп ще Ви позволи да погледнете и в най-тесните пространства, а яркия светодиод накрая ще помогне за видимостта при пълна тъмнина.  Камерата е монтирана в еластична тръба с дължина 1000 мм и диаметър 3.5 мм. Изображението от ендоскопа ще наблюдавате на 4.3 инчов TFT LCD цветен монитор. Той има удобна ръкохватка, която се превръща лесно и в настолна поставка.


Освен като ендоскоп устройството може да се ползва и като тестер за CCTV камери. С негова помощ можете да настройвате камерите, като наблюдавате директно на дисплея тяхното изображение.


В комплекта има включен и тестер на LAN кабели, с който можете да проверите изправността на Вашата мрежа.

КУПИ
167.36 €

Водоустойчива спортна видео камера (Номер: MC05)

Тази видео камера Ви позволява да заснемете Вашите трикове в различни водни спортове като сърфинг, кайт, плуване и други спортове, които не са свързани с вода - езда, картинг, автомобилизъм, лов. Издържа на водно налягане до 3 метра. Има вградена памет от 64 MB и възможност за поставяне на допълнителна TF карта до 8 GB (не е включена в комплекта). В комплекта има удобни колани, с които можете да закрепите камерата към всякаква по размер каска и стойка със свобода на действие 360 градуса. Има вградена презареждаща литиево-йонна батерия с капацитет 380 mAh. Записва кристално ясен звук на разстояние над 4 метра.

Характеристики:

КУПИ
75.61 €

Водоустойчива камера Full HD (Номер: MC30)

Правете качествени аудио-видео файлове с разширение MOV и качествата на fullHD видео. Запаметете своите спортни постижения, с натискането само на едно копче, като резолюцията на направените видеоклипове е от порядъка на 1080р и снимки с 8 МР. Камерата е водоустойчива, но не поддържа вграден микрофон, поради, което ако искате видеозапис със звук, то ще трябва да си сложите допълнително външен такъв. Можете и да правите снимки дори докато записвате видео.

Камерата притежава и един удобен LCD екран, който Ви позволява да правите веднага преглед на направените вече клипове или снимки, за да прецените дали файловете са такива, каквито искате да бъдат.
Камерата разполага и със слот за SD карти. Чрез включване към компютър можете да прехвърлите данните по USB кабел.

КУПИ
227.96 €

5.8 GHz Комплект предавател и приемник (Номер: BC37)

С помощта на този безжичен предавател, който работи на честота от 5.8 GHz, ще можете да улавяте картина и звук от всяка CCTV камера, която се намира в неговия обхват. Имате реалната възможност да монтирате двете части на комплекта - камерата и предавателя на различни места и на разстояние едното от друго и по този начин да постигнете максимално добро прикриване. Разполага с цели осем канала на излъчване и като използва най-малко натоварения честотен диапазон от 5.8 GHz, Ви дава невероятната възможност да постигнете изключително добро качество на картината и звука.
Освен предавателя, приемника също идва при Вас с практични малки размери, което ще улесни максимално монтажа му. С включения в комплекта кабел можете на живо да наблюдавате сигнала на телевизор или да комбинирате с някой от нашите видеорекордери и да го записвате.

Характеристики:

КУПИ
74.36 €

Камера за подводни HD снимки (Номер: MC35)

Направете най-добрите подводни снимки с помощта на тази уникална спортна камера със степен на защита IPX8. Подводните снимки може да бъдат на дълбочина до 3 метра, като препоръчителното време за ползване под вода си има точно определена стойност и то е не повече от 60 минути.
Резолюциите, с които можете да снимате видео са четири на брой и имате възможност да избирате измежду тях с цел снимане на най-доброто видео за Вас и Вашите близки и приятели. Видеото се записва в AVI формат - 1080р, 720р, WVGA,QVGA.
Камерата има 5 МР CMOS сензор и три инчов 16:9 LCD екран с възможност на завъртане на 270 градуса. Освен това разполагате и с четирикратно увеличение, като с него може да правите и макро снимки до над 20 см.
За снимане на тъмни участъци разполагате със свето диод, който се включва и изключва с помощта на бутон.

КУПИ
144.76 €

Фотоапарат -(водоустойчив) (Номер: MC36)

С този фотоапарат е oборудван с 5 МР CMOS сензор и 2.4 инчов TFT цветен дисплей, можете да правите снимки и кратки видеа на дълбочина до три метра.

Можете да правите снимки с няколко резолюции на JPEG снимките:

КУПИ
70.36 €

Камера в електрическа крушка (Номер: HD83)

Това е камера, която не изисква никаква батерия или подобно захранване, тъй като, включена директно в електрическата мрежа, тази крушка-камера получава постоянно захранване от нея.
Изключително лесно и просто ще можете да боравите с нея и нейните функции, като за да я включите и да накарате камерата да започне своя запис, само трябва да завиете крушката в нейното гнездо, на мястото на електрическата крушка, след което натискате ключа за светване на лампата и вече имате работеща, записваща fullHD камера, която ще запечата всеки момент в стаята. Без пристрастия и протакане. Когато изключите ключа на лампата, записът автоматично спира. Разполагате и с бутон за изключване, разположен върху лампата. Камерата може да се обръща в посоката, в която искате да снимате. Това става с включения към нея гъвкав удължител.
Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималният размер, който можете да поставите, е 32 GB. За по-голямо качество или пестена на място, може да изберете в каква резолюция да бъде направеният от вас запис - 640х480 и 352х288 пиксела. Форматът на аудио-видео записа е 3gp. В малката резолюция можете да направите 24-часов запис върху 4 GB
За да бъде една наистина ефективна охранителна камера, нейните производители предлагат на своите клиенти и вграден софтуерен детектор за движение, който ще се включи само и единствено когато има някакво движение пред обектива.

КУПИ
83.16 €

CCTV камера с висока резолюция и звук (Номер: CCTV18)

Сензор - 1/4" HD
Резолюция - 1280х960
Хоризонтална резолюция - 600 TCV
Минимална осветеност - 0,05 Lux

КУПИ
31.16 €

Transcend SDHC 2 Мемори карта - 8GB (Номер: D34)

Transcend Мемори карта SDHC 2 - 8GB, с която ще запазите всички свои ценни спомени и моменти, действия на близки и познати, файлове и на практика - целия си живот.

КУПИ
9.71 €

Transcend Мемори карта - 16GB (Номер: D88)

Transcend Мемори карта - 16GB, запазваща всичките Ви спомени и важни моменти от охранителните устройства в дома или в търговското помещение.

КУПИ
14.21 €

Transcend Мемори карта - 32GB (Номер: D89)

Подсигурете своите видео записи, снимки, аудио записи, превръщащи се в дигитални спомени с една Transcend Мемори карта - 32GB

КУПИ
19.46 €

Устройство против загубване (Номер: D16)

Това е устройство, което няма да Ви позволи да загубите някоя важна вещ или пък домашния си любимец. Това всъщност е безжичен предавател и приемник. И когато предавателя се отдалечи от приемника, започва да се чува ясен пищящ звук, който Ви напомня за предмета или котето, на които е поставена другата част.

С това устройство никога вече няма да се притеснявате, че някой може да открадне портфейла, мобилния телефон, ключовете и т.н. Работата с тази система е изключително лесна.
С помощта на потенциометър можете да зададете разстоянието над което да се задейства алармата в рамките от 1 до 20 м.

КУПИ
9.77 €

FullHD регистратор (Номер: MC91)

Видеорегистратора е подходящ за заснемане на Вашите пътувания. Той има слот за microSD карта, в който да поставите карта памет до 128 GB и да съхраните аудио-видео запис от шофирането си. Можете да избирате между пет резолюции. Максималната резолюция, която можете да изберете е 1920х1080 пиксела и 60 кадъра в секунда. Ако искате да запишете детайлно бързи движения можете да изберете 120 кадъра в секунда и 1280х720 пиксела. С широкоъчълния обектив със 135 градуса ъгъл на видимост ще имате по-голям поглед върху пътя.

На цветния 2 инчов дисплей можете да преглеждате направените записи и да настройвате работата на камерата. За заснемане в тъмната част на денонощието имате и инфрачервена подсветка.

КУПИ
90.27 €

2.4 GHz Безжична камера (Номер: BC16)

2.4 GHz водоустойчива 1/4 инча CCD камера,разполага с 24 инфра-червени вградени диода за нощно виждане.
Размери: 85x60x60 мм.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux

КУПИ
31.17 €

Малка безжична камера 2.4 GHz (Номер: BC15)

Една изключителна мини камера, която излъчва на честота о 2.4GHz и има сензор от CCD. Излъчва аудио и видео сигнал с мощност от 10mW. С дискретните си размери, тази камера може да направите всеки един видеозапис достъпен.
Размери: 30x35x23mm
Автоматично настройване на Backlight.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492

КУПИ
30.57 €

Безжична камера на 2.4 GHz (Номер: BC13)

Една невероятна мини камера, която разполага с 1/3 инча CMOS сензор, без кабел и с вградени 30 инфра-червени диода, които позволяват през нощта да се снима всичко, което се случва в обхвата от 15 метра. Изключително подходяща за външен монтаж.
Размери: 73x65x56 мм.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux

КУПИ
23.97 €

Видеорекордер за жични камери с детектор на движение (Номер: DVR11)

Този видеорекордер Ви позволява да записвате и наблюдавате сигнал, идващ от два различни видео източника. Записът може да се стартира ръчно или автоматично. Рекордерът има настройващ се детектор на движение и с негова помощ ще записвате само когато пред обектива се появи движение. Превключването на камерите става само ръчно от предния панел на рекордера. От единия източник ще можете да записвате аудио и видео сигнал, докато от другия източник ще можете да записвате само видео. Направения запис можете да гледате направо от рекордера на свързан към него монитор.
Характеристики:
Формат: AVI, Mpeg4
Резолюция: 640х480/30 fps

КУПИ
31.17 €

Безжична малка камера 2.4 GHz (Номер: BC11)

Много малка wireless камера с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Камерата разполага вграден микрофон.

КУПИ
16.48 €

Антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Външна) (Номер: GPS01-A)

Антената позволява да получавате сигнал от поставения от Вас тракер, даже и да е на малко по-скрито място. Антената е за тракера Haicom HI-602DT.
Включете я в буксата за външна антена на тракера и прикрепете другият край на подходящо открито място.

Дължина на кабела: 5м.

КУПИ
10.48 €

GPS Тракер за запис на данни - Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-L)

Това е едно уникално устройство, което записва направените данни върху microSD карта, от която можете да прегледате маршрутите, за да можете да видите кой къде е бил. Данните, които се записват на карта са такива, като: местоположение, скорост, време и надморска височина от вашия GPS тракер и след това да ги възпроизведете със софтуера на HAICOM.
Така няма да има нужда да поддържате една постоянна връзка с тракера и да преглеждате данните в реално време. Вместо това ще можете да ги преглеждате след това.
Данните от картата не могат да бъдат прочетени дистанционно.
В комплекта е включено устройство за захранване от запалката на автомобил и можете да избирате дали да го захранвате от там или да получава захранване от тракера.

КУПИ
33.98 €

Захранващ кабел за GPS Тракер Haicom HI-602DT (5 метра) (Номер: GPS01-K)

Това е захранващ кабел, който можете да ползвате за Вашия GPS тракер и така да елиминирате възможността да зависите винаги и навсякъде от презареждаемата батерия, която всеки момент може да спре да работи. Кабелът е с дължина от пет метра и Ви позволява да поставите тракера на най-подходящото място. Но все пак имайте предвид, че за да работи ефективно тракера, той трябва да има видимост към сателита, чрез който да се свърже с позициониращата система, ето защо не бива да е на закрито място. В противен случай няма да успеете да видите никакви координати. Ако на избраното място тракера не може да се свърже използвайте допълнителна антена.

КУПИ
7.98 €

Декодер с Bluetooth за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-B)

Това е bluetooth рекордер, който позволява да бъде осъществена връзка с поставения на ключово място GPS тракер, като не е необходимо да ползвате кабел за целта и да свързвате рекордера с мобилния си телефон. Декодера трябва само да бъде поставен до говорителя на телефона, като по този начин изпраща данните от тракера чрез bluetooth до компютър или смартфон. Работи с две батерии 1.5V тип AAA. На предната страна на декодера има светодиодна индикация, с чиято помощ можете лесно да следите работата му.

КУПИ
44.48 €

Устройство за контрол на автомобила към GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-C)

Това е уникално устройство, което по всяко време ще Ви предостави точна и пълна информация къде точно се намира дадено превозно средство. Освен това ще имате и пълен контрол над автомобила или друго превозно средство. Включете го към алармената система на колата и контролирайте и двете релета. Ако го включите към релето на горивната помпа ще можете да контролирате подаването на гориво и по този начин и да спрете автомобила, ако в даден момент напусне дадени координати. Това става с предварително програмиране. Към блока за управление има възможност да се включи външен датчик (не е включен в комплекта), който да реагира на вибрации или на микровълни и по този начин да получавате информация когато автомобила е в движение. Работи със захранване 12-24 V DC. В комплекта няма източник на напрежение. Трябва да включите устройството към акумулатора на автомобила.

КУПИ
54.48 €

Силиконов калъф за GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-BAG)

Това е един калъф, изработен от висококачествен силикон. Той е създаден да предпази Вашия GPS тракер от такива опасни взаимодействия, като влага и прах. Лесно и бързо поставяте тракера в калъфа и вече си имате перфектно функциониращо, защитено устройство, което да Ви даде, това което търсите. Освен това е предвиден отвор за захранващите кабели и кабела за данни.

КУПИ
5.98 €

Комплект кабели за зареждане на мобилни телефони (Номер: D43)

Имате няколко мобилни телефона и всеки път намирането на зарядните им устройства Ви отнема безбожно дълго време? Ами тогава, за да не губите време се снабдете с едно зарядно с няколко макрайника. Като това, което притежава и USB накрайник, с който директно ще можете да получавате захранване от компютъра. Ако ли не може да изберете и опцията зареждане директно от електрическата мрежа - за контакт или за запалка на автомобил.
Има следните накрайници:

1. Nokia 2.0 mm

КУПИ
9.48 €

DCS Усилвател - 2000 кв.м. (Номер: R12)

Когато Ви потрябва сигнал, за да проведете телефонен разговор от отдалечен район, където покритието е слабо, може да използвате тези практични уреди. GSM усилвателите са чудесна алтернатива, когато не Ви стига покритието. Този усилвател например е с диапазон 1800 MHz монтажа му е много лесен и обслужването също . Всичко, което трябва да направите, за да го използвате е да свържете приемна и предавателна антена към него с помощта на 50 омов кабел и да се включи в захранването.
Важно: двете антени е да нямат пряка видимост една с друга и да бъдат на различна хоризонтална плоскост.

КУПИ
155.48 €

Високоскоростна куполна камера (Номер: V05)

Качествена и практична, обективът на тази куполна камера не бие на очи, което я прави дискретен начин за актуално видеонаблюдение по всяко време, на всяко място и с всякакви средства. Тя може да бъде монтирана и на външната фасада на сградата, благодарение на водоустойчивият корпус, в който е монтирана, а освен това разполага и с 1/4 инчов CCD сензор. Резолюцията му е 795х596 пиксела и 500 ТВ линии хоризонтална резолюция.
За по-детайлно и пълно наблюдение, разполага и с х10 оптично увеличение и х10 цифрово, функция нощ и ден и няколко режима на фокусиране, контрол на усилването и баланс на бялото.
Също така Ви е дадена пълната свобода да я въртите на 360 градуса по хоризонтала, което позволява всеобхватно видеонаблюдение на желания обект или помещение. По вертикала камерата може да се завърти на 180 градуса.
Има възможност за връзка с клавиатури и рекордери през RS-485 интерфейс.

КУПИ
181.48 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom