United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Промоция

Безжичен предавател 1W -150 м. (Номер: BC29)

Това е предавател, който ще Ви позволи да излъчите сигнал от камери, поставени като охранителна техника или просто за подсигуряване на безопасен периметър. Разстоянието, на което можете да излъчвате сигнала от камерите е до 150 метра с този предавател. Към този предавател ще можете и да включите видео сигнал и два канала аудио. Настроите стандартните канала с помощта на ключетата от задната част. Може да работите на следните канала - CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz. Захранва се от адаптер. Работно напрежение от 9 до 12 V.

КУПИ
32.25 €

Скрита камера с IR диод във флашка (Номер: HD122)

Камерата, скрита във флашката има инфрачервен диод, за да можете да снимате и в пълна тъмнина. Устройството има слот за microSD карта, върху която да съхранявате направените записи.
С флашката можете да правите аудио-видео записи с резолюция 1280х960/30 fps или снимки с 2560х920 пиксела.
Вградената акумулаторна батерия позволява около 50 минути непрекъснат запис.
С драйвера от диска можете да използвате устройството и като web камера.

КУПИ
42.25 €

Парктроник - огледало за обратно виждане (Номер: PA04)

Дисплеят на този парктроник, наподобява по абсолютно сходен начин едно обикновено огледало за обратно виждане на автомобил. С удобните щипки отстрани, той може спокойно да се закрепи за истинското огледало, и в него да се наблюдава предаваната информация от парктроника, монтиран на ключови места по автомобила по време на паркиране.
Парктроника има вградени 4 датчика, които се разполагат на местата по външната броня на колата, които има опасност да бъдат в съприкосновение с околни предмети, бордюри, тротоари и прочее. Наближавайки твърде много някой от тях, датчика подава сигнал към парктроника, който пък Ви уведомява посредством дисплея-огледало за обратно виждане. Подавайки захранване от светлината за обратен ход, Вие ще получите звукова и светлинна индикация откъде идва опасната близост при паркиране. Ако подадете захранване от светлината. На огледалото ще виждате посоката, от която е опасността, разстоянието до нея и ще чувате звукова сигнализация.

КУПИ
37.26 €

Малка безжична камера 2.4 GHz (Номер: BC14)

Мини 1/3 инча CMOS безжична камера , тя разполага с 6 инфра-червени диода.
Размери: 28x36x36mm
Регулируем фокус.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492

КУПИ
29.71 €

Водоустойчива спортна видео камера (Номер: MC05)

Тази видео камера Ви позволява да заснемете Вашите трикове в различни водни спортове като сърфинг, кайт, плуване и други спортове, които не са свързани с вода - езда, картинг, автомобилизъм, лов. Издържа на водно налягане до 3 метра. Има вградена памет от 64 MB и възможност за поставяне на допълнителна TF карта до 8 GB (не е включена в комплекта). В комплекта има удобни колани, с които можете да закрепите камерата към всякаква по размер каска и стойка със свобода на действие 360 градуса. Има вградена презареждаща литиево-йонна батерия с капацитет 380 mAh. Записва кристално ясен звук на разстояние над 4 метра.

Характеристики:

КУПИ
75.61 €

Електронна шпионка за врата с камера (Номер: VD01)

С тази невероятна и практична електронна шпионка имате възможност на малък, но много качествен LCD дисплей да наблюдавате кой кога и при какви обстоятелства се спира пред дома или работното ви място. И тъй като има функция запис при засичане на движение, вие ще можете да видите кога някой е идвал да ви търси. Шпионката е съобразена с различните дебелини на вратите и има включени подходящи елементи за монтаж.
Освен с шпионка с камера то разполага и със звънец. Когато някой отвън натисне бутона на шпионката се включва звуков сигнал.
С цел да се спести захранване, шпионката автоматично ще се изключи, ако 10 секунди не се засича никакво движение. Включването става лесно - само натиснете POWER бутона.

КУПИ
68.81 €

IP камера в PIR датчик с microSD карта (Номер: IP13)

Камерата, монтирана в корпус на PIR датчик, Ви позволява незабелязано да следите желаното помещение. Освен това устройството разполага със слот за microSD карта, на която локално може да се записва информация от обекта. Можете да записвате снимки или видео по предварително зададен график или при настъпване на алармено събитие.
Освен на компютъра си можете лесно на наблюдавате изображението от камерата и на мобилния си телефон. За целта има включен софтуер за Android или iPhone.
Поддържа множество протоколи като TCP / IP, SMTP, HTTP, UPNP, P2P, ONVIF и други.
Работи с 12V DC захранване.

КУПИ
95.16 €

Аудио рекордер в химикалка (Номер: D122)

С това устройство можете незабелязано да запишете нужните Ви разговори. Аудио рекордера е вграден в напълно функционираща химикалка. Можете да я поставите където желаете и тя ще записва над 15 часа. За да записва само когато около нея има разговор, химикалката има гласова активация и така ще съкратите времето за прослушване.

Направените записи са във WAV формат с 192 kbps. Те се съхраняват на вградената 8 GB памет. С включените в комплекта слушалки можете веднага да ги прослушате.

КУПИ
39.91 €

Водоустойчива камера Full HD (Номер: MC30)

Правете качествени аудио-видео файлове с разширение MOV и качествата на fullHD видео. Запаметете своите спортни постижения, с натискането само на едно копче, като резолюцията на направените видеоклипове е от порядъка на 1080р и снимки с 8 МР. Камерата е водоустойчива, но не поддържа вграден микрофон, поради, което ако искате видеозапис със звук, то ще трябва да си сложите допълнително външен такъв. Можете и да правите снимки дори докато записвате видео.

Камерата притежава и един удобен LCD екран, който Ви позволява да правите веднага преглед на направените вече клипове или снимки, за да прецените дали файловете са такива, каквито искате да бъдат.
Камерата разполага и със слот за SD карти. Чрез включване към компютър можете да прехвърлите данните по USB кабел.

КУПИ
227.96 €

5.8 GHz Комплект предавател и приемник (Номер: BC37)

С помощта на този безжичен предавател, който работи на честота от 5.8 GHz, ще можете да улавяте картина и звук от всяка CCTV камера, която се намира в неговия обхват. Имате реалната възможност да монтирате двете части на комплекта - камерата и предавателя на различни места и на разстояние едното от друго и по този начин да постигнете максимално добро прикриване. Разполага с цели осем канала на излъчване и като използва най-малко натоварения честотен диапазон от 5.8 GHz, Ви дава невероятната възможност да постигнете изключително добро качество на картината и звука.
Освен предавателя, приемника също идва при Вас с практични малки размери, което ще улесни максимално монтажа му. С включения в комплекта кабел можете на живо да наблюдавате сигнала на телевизор или да комбинирате с някой от нашите видеорекордери и да го записвате.

Характеристики:

КУПИ
74.36 €

Камера за подводни HD снимки (Номер: MC35)

Направете най-добрите подводни снимки с помощта на тази уникална спортна камера със степен на защита IPX8. Подводните снимки може да бъдат на дълбочина до 3 метра, като препоръчителното време за ползване под вода си има точно определена стойност и то е не повече от 60 минути.
Резолюциите, с които можете да снимате видео са четири на брой и имате възможност да избирате измежду тях с цел снимане на най-доброто видео за Вас и Вашите близки и приятели. Видеото се записва в AVI формат - 1080р, 720р, WVGA,QVGA.
Камерата има 5 МР CMOS сензор и три инчов 16:9 LCD екран с възможност на завъртане на 270 градуса. Освен това разполагате и с четирикратно увеличение, като с него може да правите и макро снимки до над 20 см.
За снимане на тъмни участъци разполагате със свето диод, който се включва и изключва с помощта на бутон.

КУПИ
144.76 €

Камера в електрическа крушка (Номер: HD83)

Това е камера, която не изисква никаква батерия или подобно захранване, тъй като, включена директно в електрическата мрежа, тази крушка-камера получава постоянно захранване от нея.
Изключително лесно и просто ще можете да боравите с нея и нейните функции, като за да я включите и да накарате камерата да започне своя запис, само трябва да завиете крушката в нейното гнездо, на мястото на електрическата крушка, след което натискате ключа за светване на лампата и вече имате работеща, записваща fullHD камера, която ще запечата всеки момент в стаята. Без пристрастия и протакане. Когато изключите ключа на лампата, записът автоматично спира. Разполагате и с бутон за изключване, разположен върху лампата. Камерата може да се обръща в посоката, в която искате да снимате. Това става с включения към нея гъвкав удължител.
Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималният размер, който можете да поставите, е 32 GB. За по-голямо качество или пестена на място, може да изберете в каква резолюция да бъде направеният от вас запис - 640х480 и 352х288 пиксела. Форматът на аудио-видео записа е 3gp. В малката резолюция можете да направите 24-часов запис върху 4 GB
За да бъде една наистина ефективна охранителна камера, нейните производители предлагат на своите клиенти и вграден софтуерен детектор за движение, който ще се включи само и единствено когато има някакво движение пред обектива.

КУПИ
83.16 €

CCTV камера с висока резолюция и звук (Номер: CCTV18)

Сензор - 1/4" HD
Резолюция - 1280х960
Хоризонтална резолюция - 600 TCV
Минимална осветеност - 0,05 Lux

КУПИ
31.16 €

Слушалки с MP3 плеър,радио и LCD дисплей (Номер: D40)

Качествени слушалки, които позволяват да се възпроизвеждат музикални файлове от различни източници. Могат да бъдат използвани и като обикновени компютърни слушалки, но само под операционни системи на Microsoft, под Linux слушалките не се разпознават. Кабела е снабден със стандартния кабел 3,5 мм жак, който позволява слушалките да бъдат включени към всякакъв вид аудио източник като стерео уредба и т.н. С вградения в тях радио тунер можете да ги използвате като радио приемник.
Слушалките могат да бъдат използвани и като MP3 плеър. Имат слот за SD карта, на която можете да запишете музика в MP3 или WMA формат и да я слушате на слушалките.
Снабдени са с LCD дисплей за да следите режима на работа и презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява над 5 часа работа.

КУПИ
15.92 €

Transcend SDHC 2 Мемори карта - 8GB (Номер: D34)

Transcend Мемори карта SDHC 2 - 8GB, с която ще запазите всички свои ценни спомени и моменти, действия на близки и познати, файлове и на практика - целия си живот.

КУПИ
9.71 €

Записваща камера за външен монтаж (Номер: V02)

Тази камера може да бъде ползвана като надеждно охранително средство на външната част на сградата, улавяйки всяко движение или нередност. Заради своя корпус от водоустойчив материал, тази камера ще Ви направи съпричастни с всяка случка около магазина, банката, офиса или жилищната сграда, като техен управител. И не само. Ако искате да се защитите от нечии посегателства върху вашата собственост, това е начинът. Направените записи се съхраняват върху поставената допълнително памет под формата на microSD карта с максимален размер от 16GB. За по-голямо удобство, тя разполага с три режима на работа - като PC камера,непрекъснат запис и детектор за движение. Резолюцията на видеото е 640х480, а режимите - ниско, средно и високо качество. За да достигнат определен режим, използващите я трябва да изберат определени кадри - 8, 12 и 20 кадъра в секунда.
При поставена карта памет от максимален размер, ще можете да направите до около 20 часа видео запис и то непрекъснат. При запълване на паметта най-старите файлове ще бъдат изтрити и на тяхно място ще се запишат нови.
За снимане при пълна тъмнина камерата има 24 IR диода, които позволяват видимост на около 15 метра.

КУПИ
40.46 €

Transcend Мемори карта - 16GB (Номер: D88)

Transcend Мемори карта - 16GB, запазваща всичките Ви спомени и важни моменти от охранителните устройства в дома или в търговското помещение.

КУПИ
14.21 €

Transcend Мемори карта - 32GB (Номер: D89)

Подсигурете своите видео записи, снимки, аудио записи, превръщащи се в дигитални спомени с една Transcend Мемори карта - 32GB

КУПИ
19.46 €

Система за паркиране в огледало за задно виждане (Номер: PA06)

С камерата от комплекта, поставена на подходящо място, ще имате пълен поглед при паркирането на заден ход. За по-добра ориентация в пространството разполагате с растерна мрежа на дисплея.
Екрана, който е монтиран в огледалото за задно виждане, е TFT LCD с размери 7 инча и формат 16:9 и 4:3. Към него можете да включите два източника на видео сигнал - например камерата и DVD плеър и стерео аудио изход.
Освен помощник за паркиране огледалото е и мултимедийно устройство. То има четец за SD карти и един USB вход от където можете да възпроизвеждате видео в AVI и MPEG, музика в MP3, WAV, WMA или да разглеждате снимки в GIF, BMP или JPEG.
В устройството има и FM трансмитер, така че, можете да слушате звука направо на стерео-уредбата на автомобила.

КУПИ
58.46 €

Bluetooth статив за селфи (Номер: D103)

С този статив ще имате перфектното селфи при всяка ситуация.
Лек стоманен телескопичен статив завършва с универсална стойка за мобилен телефон.
Връзката между телефона и статива е чрез bluetooth. На ръкохватката имате удобен бутон с който да правите снимките.
Презареждаемата батерия с капацитет 45 mAh дава над 100 часа в режим на очакване.

КУПИ
13.46 €

Устройство против загубване (Номер: D16)

Това е устройство, което няма да Ви позволи да загубите някоя важна вещ или пък домашния си любимец. Това всъщност е безжичен предавател и приемник. И когато предавателя се отдалечи от приемника, започва да се чува ясен пищящ звук, който Ви напомня за предмета или котето, на които е поставена другата част.

С това устройство никога вече няма да се притеснявате, че някой може да открадне портфейла, мобилния телефон, ключовете и т.н. Работата с тази система е изключително лесна.
С помощта на потенциометър можете да зададете разстоянието над което да се задейства алармата в рамките от 1 до 20 м.

КУПИ
9.77 €

FullHD регистратор (Номер: MC91)

Видеорегистратора е подходящ за заснемане на Вашите пътувания. Той има слот за microSD карта, в който да поставите карта памет до 128 GB и да съхраните аудио-видео запис от шофирането си. Можете да избирате между пет резолюции. Максималната резолюция, която можете да изберете е 1920х1080 пиксела и 60 кадъра в секунда. Ако искате да запишете детайлно бързи движения можете да изберете 120 кадъра в секунда и 1280х720 пиксела. С широкоъчълния обектив със 135 градуса ъгъл на видимост ще имате по-голям поглед върху пътя.

На цветния 2 инчов дисплей можете да преглеждате направените записи и да настройвате работата на камерата. За заснемане в тъмната част на денонощието имате и инфрачервена подсветка.

КУПИ
90.27 €

2.4 GHz Безжична камера (Номер: BC16)

2.4 GHz водоустойчива 1/4 инча CCD камера,разполага с 24 инфра-червени вградени диода за нощно виждане.
Размери: 85x60x60 мм.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux

КУПИ
31.17 €

Безжична камера на 2.4 GHz (Номер: BC13)

Една невероятна мини камера, която разполага с 1/3 инча CMOS сензор, без кабел и с вградени 30 инфра-червени диода, които позволяват през нощта да се снима всичко, което се случва в обхвата от 15 метра. Изключително подходяща за външен монтаж.
Размери: 73x65x56 мм.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux

КУПИ
23.97 €

Безжична малка камера 2.4 GHz (Номер: BC11)

Много малка wireless камера с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Камерата разполага вграден микрофон.

КУПИ
16.48 €

Антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Външна) (Номер: GPS01-A)

Антената позволява да получавате сигнал от поставения от Вас тракер, даже и да е на малко по-скрито място. Антената е за тракера Haicom HI-602DT.
Включете я в буксата за външна антена на тракера и прикрепете другият край на подходящо открито място.

Дължина на кабела: 5м.

КУПИ
10.48 €

GPS Тракер за запис на данни - Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-L)

Това е едно уникално устройство, което записва направените данни върху microSD карта, от която можете да прегледате маршрутите, за да можете да видите кой къде е бил. Данните, които се записват на карта са такива, като: местоположение, скорост, време и надморска височина от вашия GPS тракер и след това да ги възпроизведете със софтуера на HAICOM.
Така няма да има нужда да поддържате една постоянна връзка с тракера и да преглеждате данните в реално време. Вместо това ще можете да ги преглеждате след това.
Данните от картата не могат да бъдат прочетени дистанционно.
В комплекта е включено устройство за захранване от запалката на автомобил и можете да избирате дали да го захранвате от там или да получава захранване от тракера.

КУПИ
33.98 €

Захранващ кабел за GPS Тракер Haicom HI-602DT (5 метра) (Номер: GPS01-K)

Това е захранващ кабел, който можете да ползвате за Вашия GPS тракер и така да елиминирате възможността да зависите винаги и навсякъде от презареждаемата батерия, която всеки момент може да спре да работи. Кабелът е с дължина от пет метра и Ви позволява да поставите тракера на най-подходящото място. Но все пак имайте предвид, че за да работи ефективно тракера, той трябва да има видимост към сателита, чрез който да се свърже с позициониращата система, ето защо не бива да е на закрито място. В противен случай няма да успеете да видите никакви координати. Ако на избраното място тракера не може да се свърже използвайте допълнителна антена.

КУПИ
7.98 €

Декодер с Bluetooth за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-B)

Това е bluetooth рекордер, който позволява да бъде осъществена връзка с поставения на ключово място GPS тракер, като не е необходимо да ползвате кабел за целта и да свързвате рекордера с мобилния си телефон. Декодера трябва само да бъде поставен до говорителя на телефона, като по този начин изпраща данните от тракера чрез bluetooth до компютър или смартфон. Работи с две батерии 1.5V тип AAA. На предната страна на декодера има светодиодна индикация, с чиято помощ можете лесно да следите работата му.

КУПИ
44.48 €

Устройство за контрол на автомобила към GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-C)

Това е уникално устройство, което по всяко време ще Ви предостави точна и пълна информация къде точно се намира дадено превозно средство. Освен това ще имате и пълен контрол над автомобила или друго превозно средство. Включете го към алармената система на колата и контролирайте и двете релета. Ако го включите към релето на горивната помпа ще можете да контролирате подаването на гориво и по този начин и да спрете автомобила, ако в даден момент напусне дадени координати. Това става с предварително програмиране. Към блока за управление има възможност да се включи външен датчик (не е включен в комплекта), който да реагира на вибрации или на микровълни и по този начин да получавате информация когато автомобила е в движение. Работи със захранване 12-24 V DC. В комплекта няма източник на напрежение. Трябва да включите устройството към акумулатора на автомобила.

КУПИ
54.48 €

Силиконов калъф за GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-BAG)

Това е един калъф, изработен от висококачествен силикон. Той е създаден да предпази Вашия GPS тракер от такива опасни взаимодействия, като влага и прах. Лесно и бързо поставяте тракера в калъфа и вече си имате перфектно функциониращо, защитено устройство, което да Ви даде, това което търсите. Освен това е предвиден отвор за захранващите кабели и кабела за данни.

КУПИ
5.98 €

Комплект кабели за зареждане на мобилни телефони (Номер: D43)

Имате няколко мобилни телефона и всеки път намирането на зарядните им устройства Ви отнема безбожно дълго време? Ами тогава, за да не губите време се снабдете с едно зарядно с няколко макрайника. Като това, което притежава и USB накрайник, с който директно ще можете да получавате захранване от компютъра. Ако ли не може да изберете и опцията зареждане директно от електрическата мрежа - за контакт или за запалка на автомобил.
Има следните накрайници:

1. Nokia 2.0 mm

КУПИ
9.48 €

DCS Усилвател - 2000 кв.м. (Номер: R12)

Когато Ви потрябва сигнал, за да проведете телефонен разговор от отдалечен район, където покритието е слабо, може да използвате тези практични уреди. GSM усилвателите са чудесна алтернатива, когато не Ви стига покритието. Този усилвател например е с диапазон 1800 MHz монтажа му е много лесен и обслужването също . Всичко, което трябва да направите, за да го използвате е да свържете приемна и предавателна антена към него с помощта на 50 омов кабел и да се включи в захранването.
Важно: двете антени е да нямат пряка видимост една с друга и да бъдат на различна хоризонтална плоскост.

КУПИ
155.48 €

Високоскоростна куполна камера (Номер: V05)

Качествена и практична, обективът на тази куполна камера не бие на очи, което я прави дискретен начин за актуално видеонаблюдение по всяко време, на всяко място и с всякакви средства. Тя може да бъде монтирана и на външната фасада на сградата, благодарение на водоустойчивият корпус, в който е монтирана, а освен това разполага и с 1/4 инчов CCD сензор. Резолюцията му е 795х596 пиксела и 500 ТВ линии хоризонтална резолюция.
За по-детайлно и пълно наблюдение, разполага и с х10 оптично увеличение и х10 цифрово, функция нощ и ден и няколко режима на фокусиране, контрол на усилването и баланс на бялото.
Също така Ви е дадена пълната свобода да я въртите на 360 градуса по хоризонтала, което позволява всеобхватно видеонаблюдение на желания обект или помещение. По вертикала камерата може да се завърти на 180 градуса.
Има възможност за връзка с клавиатури и рекордери през RS-485 интерфейс.

КУПИ
181.48 €

Ултратънък ендоскоп (Номер: E10)

Този невероятен ендоскоп Ви позволява да погледнете и в най-тясното пространство, когато например сте загубили нещо или държите да проведете проучване. На върха на гъвкавия накрайник, дълъг един метър, има поставена изключително малка камерка с изключително високо качество на запис и размери от 3.9 мм. За да имате видимост и при пълна тъмнина ендоскопа е оборудван с ярък светодиод.
Изследваните пространства можете да наблюдавате на 2.5 инчов TFT LCD дисплей.

Очаква се
161.06 €

Ендоскоп-CCTV тестер (Номер: E20)Изключително малкия диаметър от 3.9 мм на камерата на този ендоскоп ще Ви позволи да погледнете и в най-тесните пространства, а яркия светодиод накрая ще помогне за видимостта при пълна тъмнина.  Камерата е монтирана в еластична тръба с дължина 1000 мм и диаметър 3.5 мм. Изображението от ендоскопа ще наблюдавате на 4.3 инчов TFT LCD цветен монитор. Той има удобна ръкохватка, която се превръща лесно и в настолна поставка.


Освен като ендоскоп устройството може да се ползва и като тестер за CCTV камери. С негова помощ можете да настройвате камерите, като наблюдавате директно на дисплея тяхното изображение.


В комплекта има включен и тестер на LAN кабели, с който можете да проверите изправността на Вашата мрежа.

Очаква се
167.36 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom