United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Със SIM карта

Подслушвателно устройство на GSM мрежата с гласов контрол (Номер: B17)

Това е GSM подслушвател, който успешно използва мобилните мрежи, за да може да се свърже с човека, който иска да слуша. Така на практика Вие си имате още един мобилен телефон, който може да ползвате с всяка сим карта, на всеки оператор. Оставен, в което и да е помещение, той ще Ви служи вярно. Има вграден високочувствителен микрофон, Ви дава възможност да чуете всичко, защото улавя и най-тихите звуци - дотолкова е мощен. С вградения си гласов детектор, той ще се превърне в истинска система за охрана и видеонаблюдение. Можете да го оставите в желаното помещение и когато звука около него надвиши 45 децибела устройството ще набере Вашия номер. За да включите или изключите гласовия детектор, само трябва да изпратите команда, посредством смс съобщение до поставената сим карта в устройството. Подслушвателят има вградена презареждаща литиево-йонна батерия, която позволява устройството да остане от 5 до 10 дни в режим на очакване.
Размери: 43х32х14 мм.

КУПИ 28.95 €

Подслушвател-аларма (Номер: B31)

Все повече различните технически средства се изработват с разнообразие от опции и характеристики, с цел да задоволи и най-голямото търсене. В пълна сила това важи и за различните подслушватели. Например този, който освен, че ще Ви даде сведения за проведените разговори, също така може да Ви информира за нежелано проникване в дома Ви. Подслушвателят разполага с два датчика, които посредством смс могат да бъдат контролирани дистанционно. Когато гласовият сензор засече звук, по-висок от 65 dB, то той ще набере номера Ви или ще Ви изпрати SMS.
По същия начин ще реагира подслушвателя, ако се отдели от него магнитния датчик. Може да разделите двете части и да ги поставите на различни места в дома си - например на касата на вратата и на самата врата. В момента, в който двете части се разделят, макар че не би трябвало да има такова разделяне, устройството ще сигнализира. За лесното закрепване разполагате с двойно лепяща лепенка.
Ако поставите подслушвателя на движещ се обект можете да получавате линк с местоположението му, с помощта на aGPS системата.

КУПИ 46.95 €

Миниатюрен тракер и GSM подслушвател (Номер: GPS20)

Тракерът работи с микро СИМ карта

Изключително малките размери 40х34х14 мм и малкото му тегло от 27 гр. правят този тракер предпочитано устройство за незабелязано следене. Освен че ви дава текущата позиция, тракерът ще Ви позволи да чувате всичко, което се случва около него.
Устройството може да има приложение и извън шпионските дейности. С него можете да имате двупосочна комуникация.

КУПИ 87.95 €

Подслушвател с камера и възможност за запис (Номер: B33)

Това уникално устройство съдържа в себе си няколко начина за подслушване и запис.
С него можете да слушате, разговорите около него с набиране на номера на SIM картата, както работят стандартните GSM подслушватели. Когато обаче разговора Ви трябва записан можете с една SMS команда да стартирате запис на microSD карта. Отново с SMS спирате аудио записа. Аудиото се записва в amr формат.
Ако не Ви е достатъчен аудио запис можете отново с SMS команда да запишете аудио-видео файл в avi, с резолюция 480х320 пиксела. С друг SMS спирате записа.
Можете да правите от разстояние и снимки, които се записват на картата или можете да ги получите направо на телефона си.

КУПИ 35.95 €

Подслушвател за кола (Номер: B37)

Този подслушвател, използващ GSM мрежата на мобилните оператори, е подходящ за подслушване в автомобил. Поставя се в гнездото на запалката и позволява да чуете всяка дума казана в купето. Използването му е изключително лесно. Трябва да го разглобите както е показано на снимката, да поставите СИМ карта с изключен ПИН код, да го сглобите и поставите в гнездото на запалката. Когато наберете номера устройството ще осъществи връзка и можете да слушате. Подслушвателя има и акумулаторна батерия, която дава 3-4 часа време за слушане, дори когато автомобила е угасен.

КУПИ 30.95 €

Мини тракер (Номер: GPS30)

С този продукт ще имате постоянна информация за местоположението на проследявания обект. Малките размери 40х30х14 мм позволяват лесно прикриване на устройството.

Освен местоположението ще имате и възможност да слушате какво се случва наоколо. Можете да свържете до пет телефона, които да имат контрол над устройството.

КУПИ 35.95 €

GPS тракер с паник бутон (Номер: GPS31)

Тракера ще Ви даде местоположението на следения обект с точност до 10 метра, ако се намира под открито небе. Можете да настроите пет телефонни номера, които да комуникират с тракера. Те ще получават информация за позицията, ще могат да слушат звук от мястото, на което е поставен и ще получават информация за настъпване на алармено събитие. Освен при задействане на звуковия или вибрационен датчик зададените телефони ще получават информация и когато се натисне паник бутона, което преви тракера подходящ за ползване от малки деца. Така детето може с натискането на един бутон да Ви информира за местоположението си, ако се почувства застрашено.

Ако поставите SIM карта с включен Интернет можете да получавате информация в реално време на мобилния си телефон. Безплатното приложение AnyTracking ще Ви държи постоянно информирани за позицията на тракера.

КУПИ 51.95 €

Подслушвател с възможност за запис (Номер: B38)

Този подслушвател наподобява PIR датчик, но с него можете само да чувате какво се случва в помещението. Трябва замо да го поставите на желаното място, да наберете SIM картата, поставена в него и можете да слушате разговорите, които се провеждат.
Подслушвателя има слот за microSD карти и когато поставите памет всички разговори автоматично ще се записват на картата, докато слушате.
Размери: 36х50х20 мм

КУПИ 22.95 €

Мини подслушвател и GPS локатор (Номер: B39)

Подслушвателя работи със SIM карта, с която осъществявате подслушването. Набирайки номера на картата, осъществявате връзка и можете да чувате всичко, което се говори наоколо.
Устройството има и слот за MicroSD карти. Ако поставите в него памет ще можете и да записвате звук в arm формат когато пожелаете. Всички функции се контролират с изпращана на SMS-и от оторизиран номер.
С изпращане на команда можете да превърнете подслушвателя в алармена система, която се задейства от звук. Ако шума в помещението надвиши 40 dB гласовия контрол ще задейства устройството и то ще позвъни на оторизирания номер.
Можете да го използвате и за локализиране на обекти. Ако изпратите команда за локализиране то ще Ви върне линк за местоположението, базиран на aGPS позициониране. Колкото повече клетки на мобилния оператор има около устройството, толкова по-точно ще е местоположението.За бързо закрепване на локатора, разполагате с магнити, вградени в корпуса му.

КУПИ 30.95 €

Подслушвател в ел. разклонител (Номер: B36)Този подслушвател работи чрез мрежата на мобилните оператори. Той е монтиран в напълно функциониращ електрически разклонител. Трябва само да поставите SIM карта на избран от Вас мобилен оператор, да наберете GSM номера от Вашия телефон и да слушате какво се говори. Подслушвателя се захранва направо от електрическата мрежа и не трябва да се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато ви е необходима. Устройството ще работи дори и когато тока угасне или някой изключи разклонителя. В тези случай можете да разчитате на акумулаторната батерия, която позволява около 2 часа в режим на слушане.

Очаква се 61.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom