United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Видеодомофони и шпионки

За един спокоен дом. Електронните и модерни видеодомофони и шпионки Ви дават възможност да гледате под много по-широк ъгъл и да виждате по всяко време кой е застанал пред входната Ви врата. За разлика от старите шпионки, тези високотехнологични устройства ще направят за Вас кратък видеозапис, ако някой застане пред вратата и така ще изключат възможността за злоупотреба. Превърнете своя дом в своята крепост и се снабдете с модерно средство за актуално проследяване и информация.

Шпионка за врата с голям екран (Номер: VD04)

На малкия, но много качествено TFT дисплей с големина от 3.5 инча виждате всеки, който по някаква причина и по всяко време е застанал пред входната ви врата. Мощният сензор на камерата дача картина от порядъка на 300 000 пиксела и освен това може да бъде монтирана на всяка една врата. Все пак си има изискване за вратата и нейната дебелина и това е обхват от 35 до 90 мм. Близо до обектива на камерата се намира и бутона за звънеца, като от неговия вътрешен модул можете да избирате между 16 мелодии и можете да контролирате силата на звънене. Ако си мислите, че няма начин шпионката да може да се захранва, трябва да Ви кажем, че това става с помощта на три батерии тип АА, като автоматично се изключва след 10 секунди, за да пести батериите. Ъгъла на видимост е 150 градуса.

КУПИ 51.95 €

Мини камера (жична) (Номер: VD02)

Тази невероятна малка камера позволява да бъде монтирана на всяко едно място, където искате да бъде наблюдавано какво се случва. Може да се монтира във всеки малък предмет. Може да бъде монтирана и на входната врата на мястото на шпионката, но поради това, че нейният корпус е херметически затворен, може да намери по-разнообразно приложение като например в бронята на автомобила, за да се използва като камера за обратно виждане. Захранването идва от постоянно напрежение от 8 до 12 волта, като в комплекта обаче няма включен адаптер за захранване. Камерата излъчва само видео сигнал по кабел. Няма аудио.

Характеристики:

КУПИ 25.95 €

Шпионка с 2.8" дисплей (Номер: VD13)

Шпионка и звънец в едно, това устройство ще Ви даде реален поглед върху случилото се през деня пред дома Ви. Всеки, който звънне на вратата автоматично бива сниман от камерата, намираща се в устройството, а ако бъде настроено на детекция на движение - и записан на кратко видео, когато даже мине пред вратата.
Записите биват съхранявани на допълнително поставената microSD карта от камерата с широкоъгълен обектив от 120 градуса ъгъл на видимост и с вградените диоди за нощно виждане.
Може да си я монтирате на всяка входна врата, с различна дебелина, изработена от различен материал. След като монтирате основната част, спокойно може да сваляте монитора, за да виждате от всяка точка на Вашия дом какво се случва.
Шпионката работи с акумулаторна батерия.

КУПИ 90.95 €

Шпионка с детектор за движение (Номер: VD12)

Никога досега не е било толкова лесно да наблюдавате кой спира пред входната ви врата, както с тази електронна шпионка. Може с пълно право да се каже, че това е бъдещето на шпионките. Със собствена памет, със собствени очи, че и уши, тези устройства разполагат с широкоъгълен обектив от 120 градуса, което позволява да се обхване максимална площ пред вратата. А допълнителния към комплекта дисплей с площ от 3.2 инча ще помогне да огледате добре човека. И тъй като е създаден, съгласно най-новите технологии, дисплеят разполага със сензорни точки, което означава, че можете да направлявате и настройвате цялото устройство само чрез допир.
Това, което точно става, когато някой звънне на входната врата, е шпионката автоматично да направи снимка и да я запише на допълнително сложената microSD карта памет. Така и да не сте си у дома, шпионката ще запази за Вас информацията кой ви е търсил. Заедно с вградения си детектор за движение, камерата напълно оправдава своето предназначение - шпионка, защото ще запише кратко видео на всеки преминал пред входната врата. Даже и да не е натиснал звънеца. В някои случаи и това може да е много полезно за Вашата сигурност.

И с това изобщо не се изключват разнообразните функции на устройството. Даже и при пълна тъмнина, ще имате поглед върху случващото се извън дома Ви, заради включените диоди за нощно виждане.

КУПИ 133.95 €

Електронна шпионка (Номер: VD14)

С електронната шпионка ще имате снимка на всеки посетител. Когато гостите звъннат на вратата натиснете бутона за включване и на екрана ще се види кой стой пред вратата. Едновременно с това в паметта ще се запише снимка с дата и час.
Шпионката има слот за microSD карта, в който можете да поставите до 32 GB.
Може да се монтира на всички видове врати.
Захранва се с четири батерии тип АА.

КУПИ 72.95 €

Door peephole with LCD display (Номер: VD16)

The device is a combination of electronic bell and a console for monitoring and recording. By pressing the button you can switch the screen on and watch the traffic in front of the door. You can also manually take photos or videos of the visitors. On the outside of the door there is a camera with infrared diodes and a key ring. Anyone who presses it will be recorded on a picture on the memory of the peephole. There is also a microSD card slot in which you can insert a card. You can view the recordings directly on the device display.

КУПИ 74.95 €

Wi-Fi шпионка (Номер: VD19)

Можете да включите шпионката към безжичната Интернет мрежа във Вашия дом и да получавате снимка на посетителите, натиснали звънеца. Камерата е с 80 градуса ъгъл на видимост и F2.8 обектив. Резолюцията на снимката е 480x272 пиксела.
Монтира се изключително лесно на желаното от Вас място с 3М лепенка.
С приложението Eye4 за Андроид или iPhone ще бъдете информирани винаги, кой звъни на вратата. Снимките от посетителите се съхраняват на сървър и можете да ги преглеждате и след време.
Шпионката се захранва с две батерии тип AAA и благодарение на ниската консумация може да работи месеци с един комплект батерии.

КУПИ 46.95 €

IP Wi-Fi шпионка (Номер: VD20)

С тази широкоъгълна шпионка ще имате поглед за всичко което се случва пред Вашата врата. Трябва само да я свържете с домашния си рутер и ще имате информация за посетителите на мобилните си устройства. Шпионката има двупосочна аудио връзка и можете да комуникирате с гостите си от разстояние.
С безплатното приложение DingBell за Андроид или iPhone можете да имате изображение, където и да се намирате.
Устройството има PIR датчик и освен за позвънилите на вратата, можете да имате и информация за всеки, минал покрай нея. Детектора за движение ще Ви информира за всяко преминаване покрай Вашия дом.
За тъмните части от денонощието разполагате с инфрачервени диоди за нощно виждане.

КУПИ 82.95 €

Wi-Fi домофон (Номер: VD22)

Можете да монтирате този домофон на входната си врата и да имате безжична връзка с него на мобилните си устройства.
Работи с безплатното приложение XSH Cam, с което ще осъществите двупосочна връзка с посетителите си.
Устройството има слот за microSD карта, на която да се записват гостите, позвънили на вратата Ви. То има и детектор за движение, който позволява да имате на запис и тези, които само са преминали покрай дома Ви. Можете да правите аудио-видео запис или само снимки в две резолюции - 1280х720 или 640х360 пиксела.
Широкоъгълния обектив от 166 градуса гарантира, че няма да имате скрити места около вратата си.

КУПИ 56.95 €

Видео-шпионка (Номер: VD23)

Шпионката е удобна за експлоатация и лесна за монтаж. Монтира се на вратата, направо на мястото на стандартната шпионка. На камерата имате бутон за позвъняване и диоди за нощно виждане. От вътрешната страна на вратата разполагате с цветен 3.2" дисплей.
Всеки, който позвъни на вратата Ви ще бъде записан в паметта на устройството. Можете да избирате дали да записвате снимки или видео. Снимките са в JPEG формат с резолюция 1280x960 или 1280x720 пиксела, а видеото е AVI с 1280x720, без звук. При него можете да избирате продължителността на записа от 3, 5 или 10 секунди.
В слота на шпионката можете да поставите microSD карта до 32GB, от която, поставяйки я в компютъра, можете да копирате направените записи. За бърз преглед можете да използвате и цветния дисплей на устройството.
Шпионката работи с 4 батерии тип АА.

КУПИ 40.95 €

Шпионка с дисплей (Номер: VD21)

Шпионката е снабдена с LCD цветен дисплей, на който да виждате посетителите си. Той е с големина 4.3 инча, което гарантира, че ще виждате всичко пред вратата си в детайли.

За изображение на тъмно разполагате с инфрачервен диод.

Очаква се 79.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom