United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Скрити камери

Насладете се на възможността да притежавате едно висококачествено записващо средство с изключително малки и дискретни размери. Продуктите от категорията скрити камери ще направят възможно научаването и на най-големите тайни без никой да разбере. Богат избор сред първите в бранша. Подсигурете си сигурност и комфорт с малки и практични технически средства, които изглеждат на външен вид като съвсем обикновени предмети от Вашето ежедневие. Тук ще намерите скрита камера за всеки случай и за всеки повод.

Химикалка с 720P резолюция (Номер: HD128)

Резолюцията на тази химикалка е 1280х720 пиксела. Тя записва AVI файл, който се съхранява на microSD карта. (в комплекта няма включена карта) В слота на устройството можете да поставите карта памет до 32 GB.
Чрез превключване на режима с бутон до слота за паметта ще можете да правите снимки в JPEG с резолюция 2560х1440.
Камерата има детектор за движение, с който видео записа ще стартира автоматично, когато пред обектива има някакво движение.
Литиево-полимерната батерия на устройството позволява около един час непрекъснат запис.

КУПИ 30.95 €

FullHD 1080P химикалка (Номер: HD149)

Тази химикалка позволява да заснемате аудио-видео файлове с fullHD резолюция. Направените записи са с 1920х1080 пиксела и 30 кадъра в секунда. Формата на файла е AVI. Веднага след заснемането можете да прегледате видеото на Вашия телевизор през HDMI изхода на химикалката и да се насладите на високата резолюция.
За пълна дискретност обектива на камерата може да се показва и скрива само с едно движение. На клипса за закачване на химикалката има удобен плъзгач, който скрива обектива за секунди.
Освен видео можете да правите и само снимки, като превключването на режима се извършва с бутон при разглобено състояние на химикалката. Резолюцията на снимките е 2592х1944, а формата е JPEG.
За да снимате само когато има нужда, т.е. при минаване пред обектива разполагате със софтуерен детектор за движение. С него пестите памет и захранване.

КУПИ 63.95 €

FullHD химикалка (Номер: HD159)

С химикалката ще можете да правите аудио-видео записи с резолюция 1920х1080 и 30 кадъра в секунда. Файловете са в MOV формат с h.264 компресия.

Освен видео можете да правите снимки в JPEG с 2560х1920 пиксела резолюция.

КУПИ 61.95 €

Химикалка със скрита камера 1296Р (Номер: HD162)

Максималната резолюция с която можете да правите аудио-видео файлове е 2304х1296 пиксела с 30 кадъра в секунда. Освен нея можете да избирате и още три 1920х1080/30 fps, 1280x720/60 fps и 1280x720/30 fps. Формата на файловете е MOV. Ъгъла на видимост на обектива е 65 градуса, а минималната осветеност - 1 LUX.
С химикалката можете да правите и само снимки. Те са в JPEG с 4352х3264 пиксела.
Ако желаете да записвате само звук то можете да го направите в AAC формат с 129 kbps.
Устройството е снабдено и със софтуерен детектор за движение, с който ще снимате само, когато нещо мине пред обектива. Така ще пестите място на паметта. Няколко секунди след като движението спре камерата спира записа.

КУПИ 103.95 €

FullHD химикалка 16GB (Номер: HD177) (Номер: HD177)

Преди да започнете работа с камерата е нужно да я заредите за 4 часа.

С химикалката ще можете да правите аудио-видео записи с резолюция 1920х1080 и 30 кадъра в секунда. Файловете са в MPEG - 4 формат.

КУПИ 92.95 €

Камера, скрита във водоустойчив ръчен часовник 4GB - (Номер: HD19) (Номер: HD19)

Първата по рода си скрита камера в ръчен часовник, тя Ви дава възможност не само да гледате точен час, но и да запишете каквото искате и то под вода. Нейният водоустойчив корпус е изработен от специални сплави, които не позволяват да се стигне до повреда на камерата и микрофона към нея. Видеозаписите стават с изключително висока резолюция, което ги прави идеалните за Вашите специални спомени.

С нея можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с 1280х960 пиксела и 30 кадъра в секунда или отделни снимки 3264х2448 в JPG. Захранването идва от вградена литиево-полимерна батерия, която разполага с капацитет от 280 mAh и възможност за около 100 минути непрекъсната работа.

КУПИ 48.95 €

Водоустойчив часовник с камера и гласова активация (Номер: HD52)

Дори и под вода, качествените скрити камери ще Ви позволят да направите невероятни снимки и клипове. Като този ръчен часовник, в който има вградена камера с висока резолюция и гласова активация. Трябва да знаете обаче, че това не е часовник за гмуркане, ето защо след определена дълбочина, той не може да бъде ползван вече, поради опасност от повреда.

Преди да започнете да работите с часовника, е нужно да поставите тапата, ако не е поставена вече. Тапата всъщност представлява капачка, която има за цел да защити от намокряне и повреда микрофона. Който се намира вдясно, долу. При завита тапа с отвор, можете да записвате звук, но тогава не бихте могли да я ползвате под вода, защото рискувате да развалите микрофона. Под вода се завива плътната тапа и тогава видеото е без звук или с приглушени звуци.

КУПИ 66.95 €

Водоустойчив HD часовник (Номер: HD54)

Малкият ръчен часовник Ви предлага да правите невероятни видео клипове с впечатляващата резолюция от 1920х1080 пиксела. Завивайки плътната тапа пред микрофона на часовника ще можете да правите и снимки или видео под вода до три метра дълбочина. Имайте предвид, че това не е часовник с камера за гмуркане, макар да е водоустойчив. Когато записите са направени под вода, няма да имате звук, но това е необходимо, заради факта, че микрофона трябва да се предпази.
Направените видео записи са в AVI формат, а снимките в JPG.
Може да прегледате много лесно записите - просто включете часовника към компютъра и той автоматично ще разпознае устройството, като преносима флаш памет.
В комплекта ще намерите диск със софтуер, ако искате да използвате устройството като интернет камера.

КУПИ 50.95 €

Водоустойчив часовник с Full HD камера (Номер: HD100)

Невероятен ръчен часовник, монтиран във водоустойчив корпус, в който има камера, позволяваща да се запише качествено аудио-видео във формат AVI и резолюция 1920 x 1080, да направи снимка в JPEG с 4032 х 3024 и аудио запис в WAV със 128 kbps.

Може да снимате в пълна тъмнина с камерата, като за целта трябва само да включите петте вградени инфрачервени диода.
Корпусът на часовника Ви позволява да го мокрите, но не и да се гмуркате с него. За целта ще трябва да сложите плътната тапа, която да пази микрофона непокътнат.

КУПИ 54.95 €

HD камера в ръчен часовник (Номер: HD82)

Изключителен ръчен часовник, който под формата на изключителен подарък ще зарадва всеки близък. С елегантен дизайн и лесна манипулация и много тайни и явни функции. Защото освен стандартен часовник това средство е и висококачествена камера, позволяваща да запечатате всеки спомен, да наблюдавате някой близък или просто да държите под око своята собственост. Може да правите с камерата аудио-видео записи, снимки, запис само на звук. Освен това има детектор за движение и IR диоди за снимане при по-тъмна обстановка.
Корпусът на часовика е водоустойчив, което значи, че пази камерата от намокряне и можете да снимате под вода. Но записите ще са без звук, тъй като пред микрофона трябва да се завие плътната тапа, която да опази от повреда чувствителния компонент.
Видеозаписите са в AVI формат с резолюция 1920х1080 пиксела, снимките - в JPG, 2560х1920, а аудиозаписите във WAV с 128 kbps.
Устройството се разпознава автоматично от всички операционни системи и можете, без да е нужно да инсталирате драйвери, да разглеждате, копирате или да изтривате направените записи.

КУПИ 67.95 €

Камера, с детектор за движение (с верижка) (Номер: HD90)

Една невероятна и мощна камера, която ще Ви помогне да стигнете до истината, заради своето качество и невероятна картина, която дава. Тя се намира в обикновен ръчен часовник, но пък е невероятно практична и качествена. Освен, че ще можете да запечатате всеки спомен, софтуерният детектор в устройството ще Ви позволи да запишете и при нужда от видеонаблюдение само, когато се установи движение. Практичен и много лесен за употреба уред, с който ще направите снимки с резолюция от 4032х3024 пиксела, в JPEG формат.
Аудио-видео файла е AVI с 1280х720 пиксела и 26 fps.
Часовника е водоустойчив, но задължително трябва да се завие плътната тапа, за да предпазите микрофона от водата или влагата.

КУПИ 56.95 €

Камера в часовник с кожена каишка (Номер: HD88)

Представяме Ви един елегантен и много практичен ръчен часовник, който може да използвате и като часовник, и като записващо устройство, заради вградената камера с микрофон в него. Ето защо с него ще можете да направите и снимки, и клипове. А също и пълен видео запис със звук, за да запазите красивите моменти и като красиви спомени.
Часовникът позволява да бъде използван и под вода, заради водоустойчивия корпус, в който камерата е вградена. За да използвате камерата под вода ще трябва да завиете плътната тапа, която ще предпази микрофона от водата.
Камерата бива разпознавана от всички операционни системи, ето защо няма нужда от допълнителни драйвери за стартиране на камерата.
Снимките са с резолюция 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.

КУПИ 65.95 €

Камера, с детектор за движение (Номер: HD89)

Елегантен и стилен, този ръчен часовник е чудесно хрумване за оригинален подарък. И не защото е по-различен като часовник от другите, а защото освен стандартните функции на часовника, той крие и една друга - висококачествена камера, която прави аудио-видео записи, снимки и само аудио записи. Като видеото може да бъде стартирано и ръчно, и посредством детектора за движение, според това, което иска да постигне собственика й.
Снимките са в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.
Записаният аудио-видео файл е със стандартно AVI разширение и резолюция от 1280х720 пиксела и 26 кадъра в секунда.
Часовникът притежава водоустойчиво покритие на корпуса, но когато решите да го ползвате под вода или просто в момента навън вали, е добре да имате предвид, че трябва да се завие плътната тапа на микрофона, за да го предпазите.

КУПИ 58.95 €

Часовник с IR диоди и детектор за движение (Номер: HD133)

Във водоустойчив ръчен часовник е скрита камера с HD резолюция.
С тази камера ще имате възможност да правите снимки в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.
Освен снимки ще можете да правите аудио-видео записи с fullHD резолюция - 1920х1080 в AVI.
С часовника можете да записвате и само звук, да го ползвате като диктофон. В този тежим той прави аудио запис във wav с 128 kbps.

КУПИ 61.95 €

Часовник-камера с гласов контрол (Номер: HD134)

С тази камера имате възможност да правите записи когато около камерата се появи някакъв звук. По този начин устройството ще снима само когато има нужда.
В нормалния режим на видео запис часовника прави аудио-видео записи с fullHD резолюция. AVI файла е 1920х1080 пиксела.
Можете да правите и само снимки в JPEG с 4032х3024 пиксела.
Камерата има вградена памет от 4 GB и се разпознава от всички операционни системи без да са нужни драйвери.

КУПИ 68.95 €

HD камера с гласова активация (Номер: HD136)

Камерата има три режима на работа и четири инфрачервени свето диода, който можете да включите ръчно, за да снимате на тъмно.
Аудио-видео записите са с fullHD резолюция - 1920х1080 пиксела. Формата на видеото е AVI.
Можете да правите и само снимки, които са в JPEG и 12 MP.
Часовника притежава и система за гласова активация. В този режим видео записа стартира когато нивото на шума около него надвиши определен праг от 60 dB. Това е звука от нормален разговор.

КУПИ 61.95 €

FullHD часовник с IR диоди (Номер: HD146)

Камерата в този часовник снима видео с fullHD резолюция - 1920х1080 пиксела в AVI формат. Той има и четири IR диода, които можете да включвате и изключвате при нужда и така да имате запис и при пълна тъмнина.
С него можете да правите и снимки с резолюция 2560х1920.
Освен това ще записвате и само wav аудио с 128 kbps.
Часовника е с 8 GB вградена памет, на която да съхранявате записите.

КУПИ 48.95 €

HD камера в часовник (Номер: HD173)

С този часовник можете да правите аудио-видео записи във fullHD формат. Можете да избирате между три резолюции на видеото, като максималната е 1920х1080 пиксела.

Освен видео можете да правите и снимки в JPEG с резолюция 4032х2912 пиксела.

КУПИ 51.95 €

Скрита камера в дистанционно за аларма на кола (Номер: HD16)

Това е малка камера, скрита в дистанционно управление. С нейна помощ можете да записвате адио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720х480 или отделни снимки в JPEG формат с резолюция 1280х1024.
Заснетото се записва върху MicroSD карта (която не е включена в комплекта). Устройството поддържа карти с капацитет от 1 до 16 GB.
В ключодържателя е има вградена презареждаща литиеви-йонна батерия,която дава време за непрекъсната работа около 1 час.
Времето за презареждане на батерията е около 3-4ч.

КУПИ 12.95 €

Камера, скрита в дистанционно с IR диоди (Номер: HD148)

Камерата, скрита в това дистанционно за централно заключване на автомобил може да записва AVI аудио-видео файлове с резолюция 1920х1080 и 22 кадъра в секунда. С нея можете да снимате и при пълна тъмнина, благодарение на двата инфрачервени диода, които включвате и изключвате ръчно.
С това устройство можете да правите и снимки в JPEG с 4032х3024 пиксела.
Можете да го използвате като диктофон, записвайки само звук в WAV формат с 705 kbps.
Камерата има слот за microSD карта.

КУПИ 61.95 €

Дистанционно за кола с детектор за движение (Номер: HD151)Дистанционното може да заснема аудио-видео файлове с размер 1920х1080, да прави снимки с резолюция 4032x3024 също така и да записва аудиофайлове.

Разполага и със софтуерен детектор за движение, който стартира видео записа при движение пред обектива.


За да можете да снимате и при пълна тъмнина дистанционното има инфрачервени диоди.

КУПИ 44.95 €

Камера-ключ с детектор за движение и IR диод (Номер: HD71)

Представяме Ви камера, умело прикрита в ключ за автомобил, с която ще можете да правите клипове с висока резолюция от 1920х1080 пиксела и 30 кадъра в секунда. В устройството има и вграден софтуерен датчик за движение, което го прави уникална възможност за едно видеонаблюдение в автомобила Ви или на друго важно за Вас място.
За снимане при абсолютна тъмнина имате IR диод, който можете да пускате и спирате при нужда.
С камерата можете да правите и снимки в JPEG формат с резолюция 2560х1920.
Устройството се разпознава автоматично от операционната система и можете да го използвате като преносима памет, а с включения в комплекта диск можете да инсталирате нужните драйвери и да го ползвате като web камера.

КУПИ 51.95 €

Камера с детектор за движение (Номер: HD138)

В ключа за автомобил е скрита миниатюрна камера с която ще можете да правите аудио-видео записи или само снимки.
Видеото е с резолюция 720х480, с 30 кадъра в секунда, в AVI формат.
Снимките са JPEG с 4032х3024 пиксела.
Камерата има детектор за движение, с който ще имате запис само при смяна на картината пред обектива.

КУПИ 29.95 €

Очила с fullHD камера (Номер: HD80)

В малките, но много практични слънчеви очила ще намерите една мощна скрита камера, която прави вашите записи във fullHD качество. Форматът на аудио-видео записа е AVI, а резолюцията - 1920х1080 пиксела. Очилата не са с вградена памет, а имат възможност да си поставите допълнителна такава, заради слота за microSD карти, който поддържа до 32GB максимален капацитет.
Изключително лесно и удобно можете да работите с тази камера, като използвате само един-единствен бутон, за да включвате и изключвате камерата, като със същия бутон се пуска и спира видео записа.
Устройството има акумулаторна батерия, която позволява около час непрекъснат запис.

КУПИ 66.95 €

HD камера, скрита в очила (Номер: HD68)

Това са многофункционални очила, в които има вградена висококачествена камера, записваща аудио-видео файлове с висока резолюция на картината от 1920х1080 пиксела или прави снимки с 2560х1920 пиксела.
И това не е всичко. Освен HD видеото, то може да бъде стартирано с помощта на вграден софтуерно детектор за движение. Така ще започнете да правите запис само, когато някой мине пред камерата, оставена небрежно на ключово място от Вас. По този начин освен, че записвате само важните неща, пестите и от батерията на устройството.
В очилата има и слот за microSD карта, където ще поставите своята карта, на която да запишете файловете. Може да използвате камерата и като преносима памет.
Вградената презареждаема литиево-йонна батерия позволява около час - час и половина непрекъсната работа.

КУПИ 75.95 €

Скрита камера в слънчеви очила (Номер: HD141)

С тази скрита камера можете да записвате аудио-видео файлове или да правите само снимки.
Видеото е в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30 кадъра в секунда.
Снимките са JPEG с 4032х3024 пиксела.
Очилата имат слот за microSD карта, в който можете да поставите до 32 GB.

КУПИ 74.95 €

Скрита камера в запалка (без карта памет) (Номер: HD30)

Една обикновена запалка, с всичко, което я прави такава. Но и с едно практично и прикрито допълнение - скрита висококачествена камера. За да запишете Вашите клипове и снимки, ще трябва да сложите карта с какъвто капацитет искате до 16 GB. Позволява Ви да съхранявате в устройството над 8 часа записи. Може да я ползвате и като уеб камера, като обаче преди това качите драйверите, които са на диска, част от комплекта. Гласовата му активация Ви позволява да запишете нещо, само когато около него има човек или нещо, което да активира сензора, като надвиши 63 децибела. Видео файла, които камерата записва е в AVI формат с резолюция 720х480 и 30 кадъра в секунда. Ако искате може да правите и снимки с тази запалка. Форматът е JPEG, а резолюцията 1280х1024 пиксела. Вградената презареждаща литиево-йонна батерия дава около час и половина време за непрекъсната работа. С цел пестене на захранване камерата се изключва автоматично, ако камерата не се ползва 45 секунди. Когато по време на снимки нивото на батерията падне под необходимия минимум камерата ще запише файла и автоматично ще се изключи.

КУПИ 43.95 €

Запалка-камера (Номер: HD130)

Запалката е един от предметите, които ще събудят най-малко подозрение. Така Вие ще можете необезпокоявани да правите тайни записи. Управлението е изключително лесно и удобно - само с един бутон.
С камерата можете да правите аудио-видео записи с резолюция 720х480 пиксела в AVI формат.
Освен това можете да снимате JPEG с 1280х960 пиксела.
Ако желаете да имате само звук от събитието ще можете да направите запис във wav формат с резолюция 705 kbps.

КУПИ 20.95 €

Охранителна скрита камера с детектор за движение (Номер: HD33)

С тази камера с детектор за движение и мощно фенерче е сигурна за използване охранителна система. Когато индикатора за движение се задейства камерата записва 10 секундни аудио-видео файлове върху картата памет докато движението не спре (поддържа до 32 GB, няма включена карта в комплекта). Камерата има и датчик за осветеност и когато се регистрира движение при ниска осветеност се включва и светодиодния фенер за да може всяко движение да бъде ясно записано с резолюция 640х480 в AVI формат. Ефективния обхват на сензора за движение е до 8 метра, а фенера може добре да освети в рамките на 15 метра. Изработена е от водоустойчиви материали и позволява ползване на открито. При запълване на паметта презаписва върху най-старите файлове.

Камерата няма батерия и работи единствено с включен в електрическата мрежа адаптер.

КУПИ 75.95 €

Джобна скрита камера (имитира химикал) (Номер: HD55)

Това е мини практична скрита камера, която по никакъв начин не може да бъде уличена като такава. Поставена в горния джоб на сако или пък в друга връхна дреха, тя прилича на типичната химилка, от която се подава само горната част. А именно там в горната част, се намира и обектива на малката, но изключително мощна камера скрита в нейния корпус. С нея ще можете да правите видео записи в AVI формат с две резолюции 640х480 или 320х240 пиксела. Записите се съхраняват върху microSD карта (не е включена в комплекта) с 32 GB максимален размер могат да бъдат прехвърляни на Вашия компютър без да инсталирате драйвери. Камерата се разпознава автоматично от операционната система след включването в компютъра. Вградената презареждаща литиево-йонна батерия позволява около три часа непрекъснат запис. Размери 133х23х14 мм.


КУПИ 51.95 €

Скрита камера в шапка (Номер: HD104)

Тази шапка е идеалното средство за шпионаж. С нейна помощ ще можете без никакво подозрение да направите аудио-видео запис или само отделни снимки с висока резолюция. За да снимате само когато това е нужно, разполагате с дистанционно управление. С негова помощ стартирате и спирате видеото или правите снимки с всяко натискане на бутона.
Шапката има акумулаторна батерия 360 mAh и слот за microSD карта.
Видеото е в AVI формат с резолюция 640х480/30 fps, а снимките в JPEG със същата резолюция 640х480.

КУПИ 71.95 €

Мини h.264 камера (Номер: HD131)

С камерата, поставена в джоба на сакото или да друго подходящо място, ще можете да правите скрити записи.
Камерата има слот за катра, в който можете да поставите microSD карта с капацитет до 32 GB.
С това устройство ще имате аудио-видео записи с впечатляващата резолюция от 1280х720 пиксела и 30 кадъра в секунда. Видеото е в mov формат.
Също така ще можете да правите отделни снимки в JPEG с резолюция 4032х3024.

КУПИ 64.95 €

Камера, скрита в захранващ адаптер (Номер: HD139)

Камерата заснема аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720х480 и 30 кадъра в секунда.
Има вградена памет от 4 GB, на която да се съхраняват направените записи. При включването в компютър се разпознава автоматично от операционната система.
Контролирането на записа става с дистанционно управление.
Устройството има акумулаторна батерия, която дава около два часа непрекъсната работа. Нейното презареждане става през USB порта на адаптера.

КУПИ 52.95 €

1080P джобна камера (Номер: HD164)

С тази камера можете да правите аудио-видео записи с fullHD резолюция - 1920х1080 пиксела и 30 кадъра в секунда. Разполагате и с широкоъгълен обектия, с който камерата "вижда" на 180 градуса.
Записите се съхраняват на microSD карта, като в слота на устройството можете да поставите до 32GB.
С включения в комплекта кабел можете да възпроизвеждате записите направо на телевизора си.
Освен видео с тази джобна камера можете да правите и снимки в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.

КУПИ 56.95 €

Джобна камера с диоди (Номер: MC85)

Камерата можете да поставите в джоба си и да заснемате тайно всичко наоколо.

С нея записвате аудио-видео файлове с резолюция 1920х1080 в AVI формат.

КУПИ 49.95 €

Миникамера с два обектива (Номер: MC93)

С миникамерата можете да правите аудио-видео записи, да записвате само звук или да правите само снимки.
За по-голямо удобство разполагате с два обектива, които можете да сменяте чрез бутон. И двата обектива имат инфрачервени диоди, които позволяват да записвате видео и при пълна тъмнина.
С детектора за движение можете да имате запис само когато има движение пред обектива.
Видео файловете са в AVI с резолюция 1920х1080 и 30 кадъра в секунда.

КУПИ 63.95 €

Флашка-камера с IR диоди (Номер: HD118)

Купувайки тази флашка, ще разполагате с камера с висока резолюция. С нея можете да правите аудио-видео записи или само снимки.
Видео записите са в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30 кадъра в секунда
Снимките са в JPEG със същата резолюция 1280х720.
За да снимате при пълна тъмнина, разполагате с два инфрачервени диода.

КУПИ 47.95 €

Скрита камера с IR диод във флашка (Номер: HD122)

Камерата, скрита във флашката има инфрачервен диод, за да можете да снимате и в пълна тъмнина. Устройството има слот за microSD карта, върху която да съхранявате направените записи.
С флашката можете да правите аудио-видео записи с резолюция 1280х960/30 fps или снимки с 2560х920 пиксела.
Вградената акумулаторна батерия позволява около 50 минути непрекъснат запис.
С драйвера от диска можете да използвате устройството и като web камера.

КУПИ
42.25 €

Камера във флашка (Номер: HD154)

С камерата можете да записвате аудио-видео файлове, като останете извън всякакво подозрение. Устройството изглежда като нормална преносима памет и няма да събуди подозрение. Управлението е удобно - само с един бутон. Освен видео можете да правите и снимки. Те са в JPEG формат с резолюция 1600х1200 пиксела. Флашката може да бъде използвана и като диктофон и да записвате само аудио. Със софтуерния детектор за движение ще снимате само при нужда и ще пестите памет на картата. Камерата записва върху microSD карта, като можете да поставите в слота максимум 32GB.

КУПИ 30.95 €

FullHD флашка с IR диоди (Номер: HD174)

С тази флашка можете да записвате тайно аудио-видео файлове или да правите само снимки.
Аудио-видео файловете са в AVI формат с fullHD резолюция - 1920х1080 пиксела.
Снимките, които можете да направите са в JPEG с 4032х3024 пиксела.
За видео при пълен мрак можете да включвате двата инфрачервени диода.

КУПИ 49.95 €

Скрита камера в закачалка за дрехи (Номер: HD41)

Това е камера, която е снабдена с презареждаема батерия и която по един дискретен начин се вписва във всеки интериор. Тя има и слот за microSD карта, което дава възможност да надградите паметта до 16GB и да запишете всичко, което се случва около камерата, например в коридора, където обикновено се поставя една такава закачалка. Камерата може да снима в два режима - ръчен и с детектор на движение. Автоматично ще се разпознае от всяка операционна система, така че не Ви трябват драйвери за нейното стартиране.
Файловете са в AVI формат с резолюция 720х480 и 30 кадъра в секунда.
Вградената батерия позволява около час и половина непрекъснат запис.

КУПИ 31.95 €

Закачалка с нощно виждане (Номер: HD120)

Камерата в тази закачалка за дрехи дава възможност на правите снимки и видео бързо лесно само с едно натискане на бутон от дистанционното управление. Снимките са в JPEG с резолюция 2560х1440 пиксела, а видеото в AVI с 1280х720, 30 fps.
С IR диодите можете да записвате и при пълна тъмнина. Диодите са 11 на брой и не се виждат, когато са включени.
За да снимате само, когато има движение можете да включите детектора за движение. Това става отново с натискане на бутон от дистанционното.
Камерата може да снима и когато е свързана към външно захранване и така да не разчитате на вградената литиево-йонна батерия, която осигурява около час непрекъснат запис.

КУПИ 64.95 €

Скрита камера в датчик (Номер: HD35)

Тази скрита камера представлява перфектната имитация на охранителен обемен датчик. Никой не би го заподозрял в нещо повече, от това, което изглежда. Но с негова помощ ще можете да записвате аудио-видео файлове, да си водите наблюдение в реално време или да правите снимки. Може да го ползвате и като алармена система. Устройството не разполага с вградена батерия, поради което може да работи само, когато е включено в електрическата мрежа. Така няма да има опасност да спре да записва точно, когато имате най-голяма нужда от него. Разполагате и с дистанционно управление, което Ви дава възможност да го контролирате от разстояние до 10 метра. Записите, които е направила камерата ще можете да съхраните на допълнителна microSD карта, като максималния капацитет, който може да поставите е до 16 GB. Можете да избирате между два режима на работа ръчен и "Детектор на движение". Имате възможност и да зададете дали да се презаписват най-старите файлове или записа да спира, когато паметта се запълни.

Характеристики:
Формат - AVI 640х480 30fps

КУПИ 103.95 €

Скрита камера в димен датчик с 4 GB вградена памет (Номер: HD96)

Благодарение на своята висококачествена изработка, този датчик никога не би събудил нечие подозрение, че не е това, което изглежда. Защото зад бялата, елегантна фасада, се крие една мощна камера.
Монтирайте на тавана на помещението, и бъдете сигурни, че ще имате цялостен реален поглед върху случващото се в помещението.
Заради наличието на дистанционно управление, ще можете да контролирате от разстояние всички функции на скритата камера.
Трябва Ви едно-единствено движение, за да монтирате или демонтирате камерата от нейната стойка на тавана. А след като я свалите от там, ще можете да прегледате направените файлове, защото можете директно да я свържете към своя компютър посредством USB порт.

КУПИ 49.95 €

Димен детектор-камера (Номер: HD97)

В този невероятен детектор за дим има съвсем истинска, висококачествена камера, която ще направи за Вас невероятни видеозаписи, които ще Ви помогнат да направите дома си безопасно и надеждно място. Детекторът за дим изглежда напълно като такъв, така че няма никакъв проблем да мине за предмет, какъвто не е.
Ще можете да правите и записи за през нощта, което прави камерата идеалното средство за охрана и видеозапис на дома или офиса, търговския обект, докато Ви няма на мястото. И ще знаете всичко, което се случва там.
Устройството е оборудвано и с детектор за движение и така можете да пестите памет и батерия, като записвате само когато е нужно - когато има движение пред камерата.
С удобното дистанционно управление ще можете да контролирате цялата камера и нейните опции, като я направите Вашето решение за охрана. Може да го ползвате на разстояние от до 15 метра.

КУПИ 51.95 €

Камера с висока резолюция в димен детектор (Номер: HD93)

Димен детектор, който Ви предупреждава за реална опасност. Но не като пуска вода или започва да пищи при поява на дим, а като записва кратко видео. Защото единственото фасадата на устройството е на детектор за дим. В действителност това е една висококачествена камера, която по дискретен и непритеснителен начин за околните, ще Ви помогне да наблюдавате собствеността си.
Вземете дистанционното и контролирайте опциите на устройството на разстояние от 5-6 метра.
Може да снимате и да гледате какво се случва, благодарение на вградените светодиоди, даже и в тъмното.
Снимките, които можете да правите с тази камера са с детайлна резолюция от 4032х3024 пиксела, а аудио-видео записите - 1280х720 и 25 кадъра в секунда. И както всяка висококачествена камера, и тази притежава вграден софтуерен детектор за движение, който превръща цялото устройство в една практична система за наблюдение. Видео записи в този случай се правят само, когато пред камерата застане човек или пък домашния любимец.

КУПИ 74.95 €

Камера, скрита в детектор за дим (Номер: HD92)

Висококачествена камера, която е монтирана в имитиращ детектор за дим, който по нищо не се различава от обикновен уред за видеозапис. Монтирайте на тавана на наблюдаваното помещение и бъдете сигурни, че ще получите качествени и актуални записи, записани директно върху microSD картата с размер до 32 GB.
За да можете удобно да работите с камерата, разполагате и с дистанционно управление, което улавя и най-лекото натискане на копчетата до разстояние 10 метра.
Записващият продукт разполага с четири възможности за работа. Може да правите стандартното аудио-видео, което се записва в най-често ползвания AVI формат /с резолюция от 1280х960 пиксела/, снимки с резолюция от 2MP, само аудио записи във WAV формат или автоматично стартиране на някоя от гореизброените функции чрез детектора на движение.
Ъгълът на видимост на камерата е 72 градуса, а минимума, на който може да записва е 1 LUX осветеност.

КУПИ 41.95 €

Камера - будилник с детектор за движение. (Номер: HD61)

Освен будилник, в това устройство има и висококачествена и чувствителна камера, която със своя детектор за движение се превръща и в чудесна система за охрана и наблюдение. Будилникът притежава такива опции, като час, дата, температура и аларма, а камерата - три режима на запис. Трите режима са правене на снимки, аудио запис и видео запис със звук. Със своята презареждаема литиева батерия с капацитет от 2400 mAh тя може да снима непрекъснато в продължение на час, но ако не искате да пропуснете най-важното можете да я свържете с електрическата мрежа посредством нейният захранващ кабел или към компютъра с USB кабела.
Всички функции на шпионската камера се контролират с дистанционно управление, като максималното разстояние от устройството е 18 метра.
Паметта на камерата идва от допълнително поставена microSD карта, която може да си закупите от всеки магазин, а максималният размер, който тя поддържа е 32 GB. Така ще запаметите наистина важните неща.
Камерата е с широкоъгълен обектив с видимост 140 градуса и минимална осветеност от 1Lux.

КУПИ 51.95 €

Стенен часовник с камера (Номер: HD117)

Този голям и стилен стенен часовник има вградена камера с дистанционно управление.
С него можете да правите аудио-видео запис в AVI формат с резолюция 720х480 пиксела. За управлението на записа разполагате с дистанционно с обхват до 10 метра. Пускането и спирането на записа става с натискането на бутона от дистанционното управление.
Камера има вградена акумулаторна батерия, която позволява около два часа непрекъснат запис.

КУПИ 51.95 €

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка (Номер: HD47)

Един висококачествен ръчен часовник, който включва камера, способна да направи детайлни видео записи на дълбочина до около 2-3 метра. И при ниска осветеност, това устройство позволява да се направят качествени снимки и клипове. Това може да стане благодарение на вградената IR подсветка. Часовникът разполага и с три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps. Единственото условие е при снимки под вода да бъде поставена плътната тапа, за да може да се предпази микрофона от взаимодействието на водата, особено, ако е солена, тъй като може да нанесе непоправими вреди на чувствителната електроника. Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.

Очаква се 77.95 €

Камера в часовник с гумена каишка (Номер: HD91)

Удобен и практичен ръчен часовник, включващ всички опции на един истински часовник плюс едно голямо предимство, което в обикновените часовници няма да намерите. А именно една висококачествена камера, скрита в корпуса на устройството, която ще улови всяко движение и всеки момент, превръщайки го в спомен чрез качествено видео със звук. Или в снимка с ярки цветове и голяма разделителна способност.
Може да го използвате и под водата, но е задължително да предпазите микрофона с плътната тапа, ако искате да го ползвате още.
Всяка операционна система автоматично ще го разпознае, което значи че можете бързо и лесно да прехвърлите записаните файлове от камерата на компютъра, а и да я използвате като преносима памет, която носите на китката си.
Снимките, направени с устройтвото са 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.

Очаква се 65.95 €

Камера в часовник (Номер: HD87)

Стилният часовник с вградена камера, ще Ви даде възможност да се радвате на стандартните опции, а също така и да запишете винаги, когато нещо Ви допадне качествено видео или детайлна снимка. Една невероятно практична камера, която може да се носи практически навсякъде. Освен качествени снимки, ще може да правите и аудио-видео или само аудио.
Благодарение на своя водоустойчив корпус, часовникът може да бъде ползван и под вода или при различни метеорологични състояния, като дъжд или сняг. Но за целта ще трябва да предпазите микрофона, като завиете плътната тапа на него.
Включен в компютър, той бива разпознаван от всяка операционна система, което го прави универсален и с възможност за ползване и като преносима памет.
Снимките направени с тази камера са 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.

Очаква се 65.95 €

HD водоустойчив часовник (Номер: HD126)

Във водоустойчив часовник е монтирана скрита камера с fullHD резолюция.
С този часовник можете да правите снимки с резолюция 4032х3024 пиксела. Снимките са в формат JPEG.
Освен това ще можете да заснемате аудио-видео файл в AVI с резолюция 1920х1080.
Файловете се записват на вградената памет с капацитет 4 GB. След като го включите в компютъра с кабела от комплекта той ще бъде разпознат като преносима памет и ще можете да гледате, прехвърляте или изтривате направените записи.

Очаква се 51.95 €

Часовник-камера с две батерии (Номер: HD147)

В комплекта на този часовник ще намерите две акумулаторни батерии по 500 mAh всяка. Батерията може бързо да бъде сменена и така да продължите снимането ако едната батерия се изтощи.
Камерата прави снимки JPEG с резолюция 4032х3024.
С часовника можете да правите и аудио-видео записи в AVI формат с резолюция 1280х720 пиксела.
Можете да го използвате и като диктофон и да записвате само аудио във wav с 128 kbps.

Очаква се 53.95 €

SuperHD камера в часовник (Номер: HD163)

Камерата, скрита в този часовник, може да прави аудио-видео записи с впечатляващите 2304х1296 пиксела. С конфигурационната програма, която се намира в паметта на часовника можете лесно да променяте резолюцията, като избирате между 2304х1296/30 fps, 1920х1080/30 fps, 1280х720/60 fps или 1280х720/о0 fps. Със същата програма можете да настройвате датата и часа, цветовете и качеството на записа. Видеото, което правите е в MOV формат. Файловете се съхраняват на вградената 16GB памет.
Ъгъла на видимост е 65 градуса.
Минималната осветеност за работа на камерата е 1 LUX.
С часовника можете да правите снимки или да записвате само аудио. Снимките са JPEG с 4352х3264 пиксела, а аудио записа е AAC със 129 kbps.

Очаква се 118.95 €

HD камера с IR диоди в ръчен часовник (Номер: HD168)

С часовника можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с три резолюции:

1080Р - 1920х1080

Очаква се 56.95 €

FullHD камера, скрита в дистанционно (Номер: HD140)

С камерата с това дистанционно управление за автомобил можете да снимате в две резолюции, да снимате с детектор за движение или да правите само отделни снимки.
За снимки на тъмно разполагате с два инфрачервени диода.
Направените записи можете веднага да гледате на телевизор или монитор с помощта на TV-out кабела от комплекта.
В слота за microSD карта можете да поставите до 64 GB. На нея ще бъдат съхранявани Вашите записи и могат да бъдат разглеждани, изтривани и прехвърляни на компютър без да е нужно да инсталирате драйвери. Само включете в компютъра и операционната система автоматично ще разпознае устройството.

Очаква се 51.95 €

HD камера в автомобилен ключ (Номер: HD119)

Камерата, скрита в този ключ за кола Ви осигурява качествен видео запис с висока резолюция. Направения с него аудио-видео запис е в MOV формат, с h.264 компресия и можете да избирате между три резолюции 1440х1080, 1280х720 или 320х240 пиксела при 30 кадъра в секунда.
Освен видео можете също да правите само снимки в JPEG с резолюция 4032х3024 или аудио запис във WAV със 176 kbps.
Камерата разполага с детектор за движение, който Ви дава възможност да записвате само при наличието на движещ се обект.
Устройството има слот за microSD карта, на която се съхраняват направените записи.

Очаква се 65.95 €

Скрита камера в power bank (Номер: HD171)

Камерата е монтирана в кутия на външна батерия и позволява дълго време на запис.

Има слот за microSD карта, в който да поставите до 32 GB. На картата съхранявате направените записи, като приблизително един час запълва 8 GB от нея.

Очаква се 82.95 €

Скрита камера в спортна гривна (Номер: HD175)

В спортна гривна, предназначена за контрол на вашата физическа активност, е скрита дискретна камера за видео запис. С камерата можете да правите аудио-видео записи в AVI. Тяхната резолюция е 1920х1080 с 30 кадъра в секунда. Освен това можете и само да снимате. Снимките са JPEG с резолюция 2560х1440. Ако желаете да имате само звук от събитието, на което присъствате, можете да го направите в WAV с 256 kbps.

Всички записи се съхраняват на microSD карта. В слота на гривната можете да поставите до 32 GB.

Очаква се 64.95 €

FullHD камера във флашка (Номер: HD170)

С флашката ще можете незабелязано да правите аудио-видео записи, снимки или само аудио записи.

Аудио-видео файловете са в AVI с резолюция 1920х1080 и 30 кадъра в секунда.

Очаква се 49.95 €

Електронен часовник с HD камера (Номер: HD103)

Искате ли да имате нещо универсално, което да върши няколко неща? Омръзна ли Ви да тъпчете дома си с различни вещи, в повечето случаи – непотребни, които след известно време не Ви вършат никаква работа? Е, тогава сте дошли на точното място.

Представяме Ви един уникален настолен часовник - компактен и елегантен. С възможност за визуализиране на час, дата и температура. Но освен това и с нещо скритичко, което ще Ви помогне винаги да бъдете информирани за случващото се около Вас и у вас, докато Ви няма. Защото в действителност часовникът има вградена малка камера, но снимаща с доста голяма резолюция и качество.

Очаква се 64.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom