United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Камера скрита в химикал 4GB - (Номер - HD14)  (Номер: HD14)

Категория: Скрити камери
Доставка до: United States
Няма наличност
4.5/5 (2 votes)
Цената е с включено ДДС    |    Гаранция 12 Месеца.
Доставка до United States
Цена: 4.62€

Описание
Тази мини камера, монтирана във напълно обикновен и функциониращ химикал с 4GB памет.

С тази камера, можете да заснемате отделни снимки (1280х960), както и аудио-видео сигнал в AVI формат с резолюция 640х480 при 30 кадъра в секунда, можете да правите шпионски видео записи без да присъствате в помещението. Устройството има датчик за движение и с негова помощ записа се стартира автоматично, когато пред камерата има раздвижване. Превключването от нормален режим в режим "детектор на движение" става с помощта на малък превключвател, който се намира до USB порта на устройството.
В ръчен режим можете да стартирате и спирате записа когато желаете чрез продължителнo натискане на бутона на върха на химикала.
Може да използвате химикалката и като флаш памет на която да записвате всякакви данни.

Разпознава се автоматично от операционната система и не е необходимо инсталацията на драйвери.
Използва стандартен USB порт.
Има вградена литиево-йонна батерия.
В комплекта са включени зарядно устройство и кабел за зареждане.
Капацитет 4GB.

Можете да намерите в Блог-а ни Инструкция за работа със скрита камера в химикалка


Инструкции за скрита камера в химикал

Структура на устройството:
1. микрофон; 2. камера; 3. вкл./изкл. копче; 4. светлинен индикатор; 5. отвор за рестартиране; 6. USB.

Инструкции за работа на химикал-камерата:

Включване и влизане в режим на готовност: Натискате бутона за вкл./изкл. за около три секунди, докато светне индикатора в жълто, това означава, че химикал-камерата е включена, и зa дa бъде в режим на готовност, трябва светлината да премигне три пъти. Това става след като сте включили устройството. Имайте предвид, че трябва да имате малко търпение, защото светлината няма да светне веднага, ето защо изчакайте известно време след когато сте натиснали бутона за режима на готовност.

Изключване на химикал-камерата: Докато е в режим на готовност, натискате и задържате копчето за вкл./изкл. няколко секунди, докато индикатора угасне. Ако пък камерата остане в режим на готовност за три минути без да се използва, устройството само се изключва.

Снимане на видео: От режим на готовност, задържате функционалния бутон за няколко секунди, докато жълтата светлина угасне, и започне да мига синя, което означава, че камерата записва. Ако искате да я изключите пак ще трябва да натиснете веднъж копчето и когато синята светлина угасне и светне жълтата, значи че файла се записва, а камерата отново се връща в режим на готовност.

Правене на снимки: В режим на готовност, когато индикатора свети с жълта светлина, натискате само веднъж функционалния бутон, индикатора присветва и угасва, което означава, че снимката е направена и записана в паметта на устройството. Може да направите няколко снимки една след друга, но трябва да изчакате няколко секунди, зa дa светне синята светлина и да се запишат коректно всички снимки.

Снимане на видео със засичане на движение: Превключете микроключето в режим на движение. От режим на готовност натискате веднъж функционалното копче, зa дa почне жълтата светлина да почне да мига. След като камерата засече движение започва да снима и след 20 секунди записва заснетото, и ако все още засича движение продължава да снима докато движението спре, а когато това стане камерата спира.

Компютъра ви без инсталация на никакви драйвери разпознава камерата, посредством USB порта. Трябва само да го включите в USB порта на компютъра и след като сте записали файл или снимка, може да прехвърлите или разгледате наличните файлове. Също така устройството може да се зарежда през USB-то, но то трябва да е изключено, и когато индикатора мига бавно в жълто, значи че батерията успешно се зарежда. След като се зареди, индикатора угасва.

Сверяване на време: Първо трябва да създадете текстов документ с Notepad с име setdate.txt и да го запишете в основната директория на устройството, като след това влизате в самия файл и записвате актуалното време – година, месец, ден, час, минути и секунди. Например 20100506180220. После само записвате и изключвате устройството. При следващото включване на камерата ще се актуализира часа и датата, а файла ще бъде изтрит.

Рестартиране: При рестартиране, записания към момента файл не се записва, а се изтрива от паметта на устройството.
Технически параметри:
Резолюция на видеото: 640х480 – 30 кадъра в секунда;
Резолюция на снимките: 1280х960
Има възможност химикал-камерата да се използва като уеб камера, като за целта е необходимо да инсталирате драйверите за операционната система от диска. След това трябва само да свържете камерата към компютъра.
Коментари

Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom