United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Дистанционно снабдено със скрита камера 8GB  (Номер: HD59)

Категория: В дистанционно за кола
Доставка до: United States
Няма наличност
0.0/5 (1 votes)
Цената е с включено ДДС    |    Гаранция 12 Месеца.
Доставка до United States
Цена: 3.08€

Описание
В този макет на дистанционно управление за кола има монтирана скрита камера, която разполага с 8 GB вградена памет, инфрачервени диоди за заснемане на тъмно и софтуерен детектор на движение. Работата му се индексира с вибрация,и така по никакъв начин не буди подозрения.С нея можете да правите снимки в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела и FullHD видео с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда. Устройството е с презареждаща литиево-йонна батерия, която можете да зареждате от USB порта на Вашия компютър. Направените записи можете да прехвърлите на компютъра си без да е нужно инсталирането на драйвери. Камерата се разпознава автоматично от операционната система.

1. Изглед:А – Вкл./Изкл.
В – Бутон за смяна на режимите
С – Бутон Запис
D – Подсветка /детектор на движение и контрол на звука/
Е – Превключвател
F – Лещи

Забележка: Детектора на движение и контрол на звука НЕ са активно по едно и също време. Това зависи от самия продукт, която опция е налична.

2. Бутони представяне:

А – Вкл./Изкл. – Това е бутонът, който включва и съответно изключва продуктът за/от процес на работа.
В – Смяна на режими – бутона, с който се променят режимите на желаният от вас. Натискане нагоре превключва на фото режим, съответно надолу – на видео режим.
С – Бутон Запис – това е бутонът/копчето, с който се стартира видео запис, прави се снимка или се паузира вече започнатото видео.
D – Подсветка за нощно виждане - това е бутон, който позволява да се снима на по-ниска осветеност, т.е. след залез слънце. Освен това има опция и този бутон да стартира или детектора на движение или контрол на звука.
E – Превключвател
F – Лещите на камерата, които снимат видео.

Забележка:Това е първата камера в ключодържател за кола, който прави висококачествени видео клипове с висока разделителна способност, и която е водоустойчива. Преди да пристъпите към работа с него, моля прочетете внимателно тази инструкция и се убедете, че сте разбрали всичко правилно.

3. Представяне на продукта:
Този продукт е първата по рода си висококачествена, правеща клипове с висока разделителна способност, също така и снимки и аудио запис. Едно чудесно устройство за вашите разследвания, лекции или бизнес конференции, на които трябва да запишете всичко до най-малката подробност.

4. Операции:
Свързване на камерата с компютър – За да прехвърлите направените вече файлове от устройството на компютъра, просто трябва да свържете единия край на приложения към комплекта USB кабел в устройството, а другия в самия компютър. Ако се случи, че компютъра не разпознае камерата, трябва да рестартирате, като просто извадите и отново поставите кабела.

Видео – За да започнете да правите видео, натиснете първо бутона Е, който се намира в близост до USB слота, след което натиснете и задръжте за около 2 секунди бутон А и отпуснете. Записът започва. Когато искате да го изключите повторете стъпките, описани тук в обратен ред.

IR подсветка /детектор/ - За да стартирате инфрачервеното нощно виждане и заснемане на видео, натиснете и задръжте за три секунди бутон D. Вече е стартиран режима за инфрачервено нощно виждане. За да спрете, отново натиснете бутона D за около три секунди и отпуснете.

Снимка – За да направите снимка, включете камерата, натиснете бутон В, намиращ се близко до лещата на камерата, след това натиснете и отпуснете бутон С, след което снимката е направена и апарата вибрира един път. Натиснете отново бутон А, синият индикатор светва, което значи, че устройството записва снимката.

Детектор на движение/контрол на звука – Включете камерата, натиснете за кратко и задръжте бутон D, вибрацията трябва да се включи и да вибрира шест пъти, след което да спре. Това значи, че детектора на движение или контрола на звука е включен и веднага щом някой премине пред обектива на камерата, тя ще започне да снима. За да го спрете, отново натиснете за кратко бутона D.

Преносим диск – Благодарение на своята вградена памет, камерата ключодържател може да бъде използвана и като флашка. За целта просто трябва да свържете устройството с компютъра, посредством приложения към комплекта USB кабел и иконката за преносим диск ще се появи долу в дясно на лентата за задачи.

Настройка на актуално време – За да направите настройка на актуалното време и то да ви се показва в долния ъгъл на клипове, снимки, както и в самия браузер, трябва първо да свържете устройството с компютъра, но след като сте го изключили. След това го включвате и когато в долния десен ъгъл се появи иконката за преносим диск, кликнете на него два пъти и отворете системните папки. В главната директория на самото устройство, създайте текстов файл с каквото име решите, но да завършва на *.txt. След това го отворете и в него напишете [date] и актуалната дата в следния формат:
2012/06/05
08:19:45
След това съхранете файла и разкачете устройството от компютъра след като сте го изключили.

Технически характеристики:

Видео формат AVI
Видео кодиране M-JPEG
Видео резолюция 1920*1080
Софтуер Наличната операционна система или подразбиращия се аудио-видео софтуер
Снимки формат JPG
Поддържащи ОС Windows ME/2000/XP/2003/VISTA; Mac OS 10.4; Linux
Напрежение DC – 5V
Интерфейс трансфер USB мини 4 пинов
Памет TF
Батерия Литиево-йонна презареждаща

Да се използва в нормална работна среда /температура от 0-40 градуса и влажност 20-80%/, т.е. в стайна температура. Не използвайте на запрашени места и не оставяйте на пряка слънчева светлина, за да не повредите лещите.Коментари

Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom