United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Камера-ключ с детектор за движение и IR диод  (Номер: HD71)

Категория: В ключ за кола
Доставка до: United States
КУПИ 51.95 €
4.6/5 (8 votes)
Цената е с включено ДДС    |    Гаранция 12 Месеца.
Доставка до United States
Цена: 2.26€

Описание
Представяме Ви камера, умело прикрита в ключ за автомобил, с която ще можете да правите клипове с висока резолюция от 1920х1080 пиксела и 30 кадъра в секунда. В устройството има и вграден софтуерен датчик за движение, което го прави уникална възможност за едно видеонаблюдение в автомобила Ви или на друго важно за Вас място.
За снимане при абсолютна тъмнина имате IR диод, който можете да пускате и спирате при нужда.
С камерата можете да правите и снимки в JPEG формат с резолюция 2560х1920.
Устройството се разпознава автоматично от операционната система и можете да го използвате като преносима памет, а с включения в комплекта диск можете да инсталирате нужните драйвери и да го ползвате като web камера.
Записите се съхраняват на microSD карта (няма карта в комплекта), като нейния максимален капацитет е 16 GB.
Батерията е презареждаема и позволява около 120 минути непрекъснат запис.


Представяме ви една модерна вещ, с изчистен дизайн и с много функции, която може да ви бъде полезна в много ситуации. Тя комбинира в себе си видеорекордер, камера и аудиорекордер. С нейна вещ ще сте известени винаги с това, което се случва в дома или на друго място, на което сте я поставили. Благодарение на оптическия стабилизатор, който притежава, камерата е толкова добра, колкото и един професионален апарат и ще ви предложи висококачествени снимки и клипове без размазване, или снимане извън фокус. Като видеорекордер, това устройство ще удовлетвори вашият ентусиазъм за качествени записи, давайки ви чиста, наситена и жива картина. Имате възможност да надградите паметта с допълнителна памет до 32 GB, както и стандартен USB порт, през който да свързвате устройството с вашия компютър. Записите са в стандартен AVI формат. А благодарение и на вградения детектор на движение, получавате една надеждна охранителна система, която не прави впечатление.

1. USB слот
2. Слот за TF карта-памет
3. Индикатор
4. Лещи на камерата
5. Отвор за връзка за китка
6. Ключ
7. Превключвател за режимите
8. Рестарт
9. Захранване
10. Камера/видео рекордер
11. Детектор на движение/нощни снимки и видео
12. Индикатор за работа на нощния режим.


1. Включване/изключване:
За да включите вашата нова камера-ключ, трябва да натиснете и задържите копчето за вкл/изкл., докато двата индикатора започнат да мигат. Те продължават да примигват, докато камерата се инициализира. След като камерата е готова за работа, синият индикатор угасва, докато червеният остава да свети постоянно. Вече може да преминете към съответния режим на работа. По подразбиране камерата се установява в режим за снимки/видео записи. Когато искате да изключите камерата, натиснете без значение в какъв режим се намира устройството, отново същото копче /под номер 9 в илюстрацията/, задръжте. Устройството записва текущият файл /при което червеният индикатор примигва два пъти – файлът е записан успешно/, ако снимате нещо, и излиза, след което се изключва. Индикаторите угасват.

2. Режим камера /снимки/:
Преди да започнете да използвате устройството като камера или видеорекордер, трябва да поставите TF карта в слота, означен под номер 2 на илюстрацията. Прави се от изключено положение на устройството. След това може да включите вече устройството и да направите снимка. След като камерата се инициилизира, се установява по подразбиране под режим на камера/видео. Тогава натиснете стартовото копче /10 от илюстрацията/, за да направите снимка. Еднократното натискане на копчето 10, предизвиква направа на снимката, като сигнал за това е краткото примигване на червеният индикатор, след което записва файла. Когато индикатора отново светва за постоянно, това значи, че камерата отново е в режим на готовност.

3. Видео режим:
За да направите качествено видео с това устройство, поставете първо TF картата в слота /2/ от изключено положение, след което включете устройството, изчакайте да се инициилизира, което става след като червеният индикатор не мига, а свети постоянно. Камерата се намира във видео режим. За да стартирате видео, натиснете и задръжте бутона 10, докато червеният индикатор примигне два пъти и угасне. Вашето записващо устройство е стартирало видео запис. За да спрете записа, натиснете копчето за вкл/изкл. /9 от илюстрацията/, при което устройството автоматично записва направения запис под формата на AVI файл и се установява отново в режим на изчакване. Устройството поддържа цикличен метод на запис, което значи, че на всеки 15 минути само записва видеото в отделни файлове и продължава да снима, докато не го спрете ръчно.

4. Детекция движение:
За да използвате практичния детектор на движение, то ще трябва да направите следното: сложете предварително от изключено положение TF картата-памет, след което включете устройството от копчето 9 в илюстрацията, изчакайте да се инициализира, което става след като синият индикатор угасне, а червеният постоянно свети. В това положение, натиснете и задръжте копчето за стартиране на режим детектор на движение, който е под номер 11 в илюстрацията, и двата светлинни индикатора ще примигнат шест пъти. След това ще угаснат. Вашето устройство е в режим детекция на движение. И когато някой премине в периметъра, който обхваща, детектора ще стартира камерата и тя ще започне да снима, като преди това синият индикатор ще примигне. Когато спре движението и решите да спрете камерата, просто натиснете копчето за видео запис или правене на снимка /9/, за да запишете файла. След като това се случи, червеният индикатор ще светне за постоянно. Камерата е в начален режим.

5. Режим на нощно виждане /снимане:
Натиснете и задръжте бутона 9, който е за вкл/изкл. на устройството, изчаквате да премине процеса на разпознаване, червеният индикатор светва за постоянно, и от това положение вие натиската еднократно бутона за стартиране на режим детектор на движение, 11, който в случая ще включи режима за нощно снимане. За да го изключите, отново натискате еднократно 11.

6. Устройство пренос на данни:
Устройството разполага с USB слот, който ще ви позволи да го използвате като преносим диск за важни за вас данни. За да ги свалите, просто свържете камерата с вашия компютър, посредством USB кабела. Вече може да го използвате като обикновена флашка – копирате, изтривате, преглеждате файлове от него. Ще ги намерите в директорията DCIM/100DSCIM

7. Уеб камера:
За да използвате тази функция с вашата камера-ключ за автомобил, ще ви трябва малкия диск, включен в комплекта. На него има нужните драйвери, които ще накарат устройството да работи като камера за Интернет. Сложете диска във вашето четящо устройство, и намерете изпълнимия файл STK02N2.4.exe, стартирайте и инсталирайте софтуера за камерата. След като инсталацията приключи, включите камерата и я свържете с компютъра с USB кабела. След това натиснете копчето за уеб камерата и устройството влиза в режим PC камера. Сега вече може да провеждате онлайн конференции с вашите приятели и роднини, посредством всяка чат програма, която ползва тази услуга. Mоже да се снимате и др. Точно, както всяка една камера за компютър.

8. Зареждане устройство:
За да заредите батерията на вашата практична камера просто трябва да свържете устройството с компютъра си посредством USB кабела или зарядното. Докато устройството се зарежда, червеният индикатор непрекъснато примигва. Когато се зареди, той угасва. Когато я зареждате първите пет-шест пъти е добре, за да увеличите капацитета на батерията, да я оставите около половин час след като индикатора показва, че е заредена батерията, включен в зарядното.

9. Настройка на времето:
Тъй като устройството разполага с вграден часовник, който ви показва кога е направена снимката или клипа, вие можете да използвате тази функция, когато правите тайни записи. За целта обаче първо трябва да направите настройки, които ще ви помогнат да виждате винаги актуално време. Стъпките, през които трябва да минете не са много и никак не са трудни. Форматът на часовника е в порядъка година/месец/дата/час/минути/секунди. За да го сверите, просто свържете устройството с компютъра, след което намерете в списъка с външни устройства. Създавайте нов текстов файл в самата директория на устройството, в който файл ще попълните точната дата във формата, по-горе. Кръстете го time.txt. След това записвате и затваряте в директорията на камерата.Коментари

Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom