United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

GPS проследяване

GPS тракер с паник бутон (Номер: GPS31)

Тракера ще Ви даде местоположението на следения обект с точност до 10 метра, ако се намира под открито небе. Можете да настроите пет телефонни номера, които да комуникират с тракера. Те ще получават информация за позицията, ще могат да слушат звук от мястото, на което е поставен и ще получават информация за настъпване на алармено събитие. Освен при задействане на звуковия или вибрационен датчик зададените телефони ще получават информация и когато се натисне паник бутона, което преви тракера подходящ за ползване от малки деца. Така детето може с натискането на един бутон да Ви информира за местоположението си, ако се почувства застрашено.

Ако поставите SIM карта с включен Интернет можете да получавате информация в реално време на мобилния си телефон. Безплатното приложение AnyTracking ще Ви държи постоянно информирани за позицията на тракера.

КУПИ 51.95 €

GPS тракер, без батерия (Номер: GPS17)

Това е тракер, който не притежава автономно захранване. За да може да си изпълнява задълженията като най-качественото средство за проследяване, трябва да го свържете към акумулатора на автомобила и така уреда ще получи захранването, което му е необходимо. Работното му напрежение е от 9 до 24 V DC.
С него имате възможност да контролирате от разстояние едно от релетата на превозното средство (например това на бензиновата помпа). При подаването от Ваша страна на команда към тракера, това което ще направи тракера е да изключи захранването на бензиновата помпа и така ще спрете колата.
Устройството е в напълно водоустойчив корпус, в който са поставени вграденире GPS и GSM антени.
Когато двигателя бъде включен, вграденият вибрационен датчик информира собственика на устройството за това.

КУПИ 58.95 €

GPS тракер за OBD букса (Номер: GPS25)

Устройството има вградени GSM модул, GPS модул и OSD II интерфейс. Тракера се монтира и захранва от OBD буксата на автомобила. Монтажа е изключително лесен, защото се поставя в буксата за диагностика, която е стандартна за всички видове автомобили. Заедно с проследяването на автомобила устройството може да изпраща и данни от диагностика на колата.
Информация за местоположението можете да получите по няколко начина - SMS с линк към карта, SMS с координати или да следите в реално време чрез GPRS. Когато използвате GPRS проследяване данните се изпращат към безплатната Интернет платформа на производителя чрез мобилен Интернет и можете да имате информация по всяко време дори и на мобилния си телефон.
С тракера ще бъдете информирани със SMS и когато двигателя стартира, когато колата е в движение, при превишаване на определена скорост или когато напусне зададен от Вас периметър.

КУПИ 90.95 €

Тракер за домашни любимци (Номер: GPS26)

Тракера е подходящ за поставяне на каишката на домашния Ви любимец, но може да се използва и за проследяване на различни други обекти като автомобили, деца, възрастни хора и т.н. С приложението за мобилен телефон можете в реално време да следите къде се намира обекта. Устройството работи с micro SIM карта и има акумулаторна батерия за автономна работа. Когато батерията се изтощи ще получите събщение, че трябва да презаредите. Влагоустойчив е, със степен на защита IP66.

КУПИ 62.95 €

Тракер-аларма за мотопеди (Номер: GPS18)

Освен големите тракери, човек, който иска да разбере нечие местоположение, даже и да е на колело, може да го направи като монтира този дискретен GPS тракер. Той се поставя на рамката на мотопеда или мотоциклета, може и на колело, но тогава захранването не е много надеждно. Свързва се с акумулатора на превозното средство, който трябва да осигурява захранващо напрежение от 12V. Освен това, даже и да нямате поводи за следене на някой, пак може да ползвате тракера, но като една надеждна алармена система, пречеща на крадец, който смята да открадне Вашият мотор, започвайките да пищи изключително силно. Алармата е със сила от 125 dB. Все пак защитата й може да бъде преодоляна, но тогава ще можете да използвате и вградения aGPS модул, който ще използва системата, за да Ви даде яснота къде точно се намира.
Устройството има модул за управление към който се свързват алармата, тракера, фарове, релета и т.н.
С дистанционно управление можете да включвате и изключвате алармата, да регулирате вибро-датчика, да спирате захранването или да накарате мотора да Ви покаже местоположението си със звукови и светлинни сигнали. За Вашето удобство в комплекта има включени две дистанционни.
Проследяването на превозното средство става чрез получаване на линк с местоположението или чрез безплатната web базирана платформа.

КУПИ 66.95 €

GPS тракер с магнитно закрепване (Номер: GPS16)

Това е един невероятен тракер, който разполага с водоустройчив корпус и поради това може да бъде поставен и навън, работейки в екстремни ситуации, като превалявания от дъжд или сняг, за да установи най-точно нечие местоположение. Благодарение на своите добре закрепени магнити върху корпуса си, устройството позволява да бъде лесно закрепено върху купето на автомобила.
Тракерът предава актуална информация, за даден местоположение посредством смс или към Интернет базирана платформа с помощта на мобилен Интернет (2G GPRS). Може да напрвите настройки към устройството с помощта на своя телефон, като пратите смс като команди към сим картата, поставена в тракера. Опциите, които предлага тракера са: задаване на оторизирани телефони, настройка на APN, часова зона, IP адрес на сървъра, включване и изключване на аларми и т.н.
Когато искате да видите местонахождението на автомобила просто наберете номера на SIM картата в тракера. След третото позвъняване устройството автоматично ще прекъсне връзката и ще получите SMS с линк към карта с мястото и информация за състоянието на батерията.
За следене в реално време, както и за история на маршрутите разполагате с безплатна платформа, която получава данни от тракера чрез GPRS. Там можете да разглеждате маршрутите в тридневни интервали, като информацията се пази до 6 месеца. С платформата можете да имате информация в реално време какво е състоянието на автомобила (в движение, спряло, паркирано), да виждате аларми за движение, превишена скорост, напускане на определен периметър, състояние на батерията и т.н.

Очаква се 100.95 €

Мини а-GPS тракер (Номер: GPS28)

Тракера използва клетките на мобилните оператори и не е нужно да е под открито небе, за да се позиционира. В населени райони, в които има голям брой клетки ще имате и по-голяма точност на позиционирането.

Освен за определяне на местоположението, можете да използвате тракера и като мини алармена система. С датчиците си за звук и вибрации ще бъдете информирани ако двигателя на автомобила се запали или ако в помещението, в което е поставен се появи някакъв шум.

Очаква се 46.95 €

A-GPS тракер за автомобил (Номер: GPS21)

Възможностите на този тракер го превръщат в ефективна алармена система за Вашия автомобил. Той има два датчика - звуков и вибрационен, които могат да Ви информират чрез позвъняване или SMS, когато бъдат задействани. Шума от двигателя или вибрациите от движението веднага ще Ви информират ако автомобила се задвижи без Вашето знание.
A-GPS функцията позволява да локализирате местоположението на колата на базата на клетките на мобилния оператор.
Освен това устройството има и микрофон, с който можете да чувате какво се говори в автомобила.
Има и паник бутон, който при натискането изпраща SMS към предварително зададени телефони.

Очаква се 90.95 €

Тракер със софтуер за мобилен телефон (Номер: GPS24)

С мобилното приложение за Android или iPhone ще можете да следите по всяко време маршрута на автомобила.
Тракера няма батерия и се включва директно към захранването на автомобила. Той работи в широки граници на захранващото напрежение - от 9 до 80V, което го прави подходящ за всякакви превозни средства.
За да наблюдавате в реално време на компютър или мобилен телефон трябва да имате активиран мобилен Интернет на картата в тракера и да изпратите настройките за GPRS в зависимост от мобилния оператор, който ползвате.
Освен в реално време, можете да получавате и информация за текущото местоположение под формата на линк, изпратен със SMS.

Очаква се 79.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom