United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА

12

Малка безжична камера 2.4 GHz (Номер: BC15)

Една изключителна мини камера, която излъчва на честота о 2.4GHz и има сензор от CCD. Излъчва аудио и видео сигнал с мощност от 10mW. С дискретните си размери, тази камера може да направите всеки един видеозапис достъпен.
Размери: 30x35x23mm
Автоматично настройване на Backlight.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492

КУПИ
30.57 €

Безжична малка камера 2.4 GHz (Номер: BC11)

Много малка wireless камера с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Камерата разполага вграден микрофон.

КУПИ
16.48 €

Безжична камера + приемник ( 1.2 GHz ) (Номер: BC32)

Инфрачервените диоди на тази камера Ви позволяват да излъчвате аудио-видео сигнал дори и при пълна тъмнина на по малко натовареният честотен канал 1.2 GHz. Камерата дава ясен образ дори и в тъмната част на денонощието, като максималния обхват е до 5 метра. Приемника е с плавна ръчна настройка на честотата, което позволява максимално добро качество на сигнала. При необходимост сигнала от приемника може да бъде подаден към допълнително външно записващо устройство и записите да бъдат съхранявани и разглеждани. Максималното разстояние, на което може да бъде излъчен сигнала е около 60 м. при пряка видимост.

КУПИ 23.95 €

Устройство против загубване (Номер: D16)

Това е устройство, което няма да Ви позволи да загубите някоя важна вещ или пък домашния си любимец. Това всъщност е безжичен предавател и приемник. И когато предавателя се отдалечи от приемника, започва да се чува ясен пищящ звук, който Ви напомня за предмета или котето, на които е поставена другата част.

С това устройство никога вече няма да се притеснявате, че някой може да открадне портфейла, мобилния телефон, ключовете и т.н. Работата с тази система е изключително лесна.
С помощта на потенциометър можете да зададете разстоянието над което да се задейства алармата в рамките от 1 до 20 м.

КУПИ
9.77 €

Комплект безжични предавател и приемник на аудио-видео сигнали 1 W (Номер: BC27)

Невероятен комплект, който ще Ви даде възможност да излъчвате сигнала от Вашите камери и други подобни устройства на доста голямо разстояние. Мощността, която предлага този комплект е 1W, което Ви дава възможност да приемате сигнал на около 150 метра, но само ако има пряка видимост. Приемникът е достатъчно чувствителен, че да Ви помогне да приемете сигнала на голямо разстояние и също така може да бъде включено към външен монитор или пък записващо устройство. Можете да настроите приемника и предавателя на всеки един от стандартните четири канала (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz). Захранването е с адаптери за постоянно напрежение като можете да подадете захранване 0т 9 до 12V.

КУПИ 46.95 €

Устройство което Ви държи будни (Номер: D14)

С помощта на това устройство ще сте винаги будни и ще ви предпази от неволно заспиване, когато сте зад волана или сте на пост, за да шпионирате. То работи на принципа на баланса. При неволно заспиване обикновено главата клюмва напред или настрани. Когато това се случи се включва звуков сигнал, който веднага ще ви разсъни.
Поставете устройството зад ухото си и чрез завъртане около ухото изберете желаната позиция. По този начин тествайте при какво навеждане на главата да се включва звуковата аларма. Когато сте нагласили желаната позиция можете да бъдете сигурни, че няма да заспите и да изпуснете следения обект.

КУПИ 5.95 €

Приемник за безжични устройства 2.4 GHz (Номер: DVR05)

Дискретен и практичен със своите малки размери приемник, който работи с безжични камери на стандартната честота от 2.4GHz. Съвместим е с абсолютно всички камери, които могат да излъчват на един от стандартните 4 канала. Това е продукт, който Ви позволява да приемате аудио-видео сигнал от свързаната безжична камера и да наблюдавате всичко на телевизора си или да го запишете на видео. Малък превключвател на предния панел, позволява да избирате сами канала, на който камерата да излъчва.

Размери: 139х80х20 мм
Приеман сигнал: 2.4 GHz аудио и видео.

КУПИ 17.95 €

Антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Външна) (Номер: GPS01-A)

Антената позволява да получавате сигнал от поставения от Вас тракер, даже и да е на малко по-скрито място. Антената е за тракера Haicom HI-602DT.
Включете я в буксата за външна антена на тракера и прикрепете другият край на подходящо открито място.

Дължина на кабела: 5м.

КУПИ
10.48 €

Два мощни 2 W безжични приемник и предавател на AV сигнали (Номер: BC28)

Изключителен комплект, който Ви позволява да изключите и да приемате сигнал от най-различни удио-видео източници на разстояние около 300 м при пряка видимост. Трябва да настроите обаче предавателя и приемника на една честота, като изберете един от четирите стандартни канала - CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz и след това можете да излъчвате и приемате сигнал от камера на 300 метра. Ще можете и да излъчите видео и стерео аудио сигнал, а захранването на комплекта е стандартно - 12V адаптери, но можете да използвате акумулатори с напрежение от 9 до 12 V.

КУПИ 51.95 €

Декодер с Bluetooth за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-B)

Това е bluetooth рекордер, който позволява да бъде осъществена връзка с поставения на ключово място GPS тракер, като не е необходимо да ползвате кабел за целта и да свързвате рекордера с мобилния си телефон. Декодера трябва само да бъде поставен до говорителя на телефона, като по този начин изпраща данните от тракера чрез bluetooth до компютър или смартфон. Работи с две батерии 1.5V тип AAA. На предната страна на декодера има светодиодна индикация, с чиято помощ можете лесно да следите работата му.

КУПИ
44.48 €

Устройство за контрол на автомобила към GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-C)

Това е уникално устройство, което по всяко време ще Ви предостави точна и пълна информация къде точно се намира дадено превозно средство. Освен това ще имате и пълен контрол над автомобила или друго превозно средство. Включете го към алармената система на колата и контролирайте и двете релета. Ако го включите към релето на горивната помпа ще можете да контролирате подаването на гориво и по този начин и да спрете автомобила, ако в даден момент напусне дадени координати. Това става с предварително програмиране. Към блока за управление има възможност да се включи външен датчик (не е включен в комплекта), който да реагира на вибрации или на микровълни и по този начин да получавате информация когато автомобила е в движение. Работи със захранване 12-24 V DC. В комплекта няма източник на напрежение. Трябва да включите устройството към акумулатора на автомобила.

КУПИ
54.48 €

Шпионски слънчеви очила с обратно виждане (Номер: D05)

Това са уникални шпионски очила, които са съвсем като обикновени слънчеви такива, но с тази разлика, че отражателната повърхност на стъклата Ви дава възможност да гледате зад гърба си.
Специалното покритие на стъклата ви позволява да гледате през тях и едновременно с това да виждате зад гърба си.
Така, докато ходите или пък карате колело, съвсем спокойно ще виждате какво има и зад Вас и така ще избегнете нещастни случаи.
Те могат да ви служат като огледало за обратно виждане.

КУПИ 6.95 €

Захранващ кабел за GPS Тракер Haicom HI-602DT (5 метра) (Номер: GPS01-K)

Това е захранващ кабел, който можете да ползвате за Вашия GPS тракер и така да елиминирате възможността да зависите винаги и навсякъде от презареждаемата батерия, която всеки момент може да спре да работи. Кабелът е с дължина от пет метра и Ви позволява да поставите тракера на най-подходящото място. Но все пак имайте предвид, че за да работи ефективно тракера, той трябва да има видимост към сателита, чрез който да се свърже с позициониращата система, ето защо не бива да е на закрито място. В противен случай няма да успеете да видите никакви координати. Ако на избраното място тракера не може да се свърже използвайте допълнителна антена.

КУПИ
7.98 €

GPS Тракер за запис на данни - Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-L)

Това е едно уникално устройство, което записва направените данни върху microSD карта, от която можете да прегледате маршрутите, за да можете да видите кой къде е бил. Данните, които се записват на карта са такива, като: местоположение, скорост, време и надморска височина от вашия GPS тракер и след това да ги възпроизведете със софтуера на HAICOM.
Така няма да има нужда да поддържате една постоянна връзка с тракера и да преглеждате данните в реално време. Вместо това ще можете да ги преглеждате след това.
Данните от картата не могат да бъдат прочетени дистанционно.
В комплекта е включено устройство за захранване от запалката на автомобил и можете да избирате дали да го захранвате от там или да получава захранване от тракера.

КУПИ
33.98 €

2W Безжичен предавател до 300 м. (Номер: BC30)

Изключително мощен безжичен предавател, който Ви дава възможност да излъчвате аудио-видео сигнала, идващ от Вашите камери, без значение от техния модел. Единственото условие е да излъчват на същите честоти, каквито има и самия предавател. Разстоянието, до което може да улови сигнала е 300 метра. Всеки един от каналите CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz позволява да бъде конфигуриран с помощта на малките ключета на задната част на устройството. Има и малък адаптер за захранване в комплекта, но можете да го захраните от акумулаторна батерия с постоянно напрежение от 9 до 12 V.

КУПИ 35.95 €

Силиконов калъф за GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-BAG)

Това е един калъф, изработен от висококачествен силикон. Той е създаден да предпази Вашия GPS тракер от такива опасни взаимодействия, като влага и прах. Лесно и бързо поставяте тракера в калъфа и вече си имате перфектно функциониращо, защитено устройство, което да Ви даде, това което търсите. Освен това е предвиден отвор за захранващите кабели и кабела за данни.

КУПИ
5.98 €

Видеорекордер за жични камери с детектор на движение (Номер: DVR11)

Този видеорекордер Ви позволява да записвате и наблюдавате сигнал, идващ от два различни видео източника. Записът може да се стартира ръчно или автоматично. Рекордерът има настройващ се детектор на движение и с негова помощ ще записвате само когато пред обектива се появи движение. Превключването на камерите става само ръчно от предния панел на рекордера. От единия източник ще можете да записвате аудио и видео сигнал, докато от другия източник ще можете да записвате само видео. Направения запис можете да гледате направо от рекордера на свързан към него монитор.
Характеристики:
Формат: AVI, Mpeg4
Резолюция: 640х480/30 fps

КУПИ
31.17 €

DVR Мини (Номер: DVR14)

Това е видеорекордер, който Ви дава възможност да гледате и да записвате сигнал от безжични камери, които излъчват в диапазона 2.4 GHz.
Направените видеоклипове идват при Вас в качественият MPEG-4 формат, върху SD карта до 32 GB (няма включена в комплекта). Менюто на видеорекордера е изключително лесно за боравене, и посредством него ще можете да избирате дали устройството да записва върху най-старите файлове, когато паметта се запълни. Може да избирате между три нива на качество на записите - 30, 15 или 5 кадъра в секунда, канала на приемане.
В рекордерът има и вграден софтуерен детектор за движение, който може да настроите зона на действие и чувствителност, като така записвате само тогава, когато пред обектива на камерата се случва нещо.
Устройството се захранва с постоянно напрежение от 11 до 32 V. ( в комплекта няма включен адаптер)

КУПИ 87.95 €

2000 MHz Насочена антена (Номер: R11)

Стабилната и надеждна антена позволва да се приемат сигнали в големият честотен обхват от 1700-2000 MHz.

Характеристики:

КУПИ 23.95 €

Комплект кабели за зареждане на мобилни телефони (Номер: D43)

Имате няколко мобилни телефона и всеки път намирането на зарядните им устройства Ви отнема безбожно дълго време? Ами тогава, за да не губите време се снабдете с едно зарядно с няколко макрайника. Като това, което притежава и USB накрайник, с който директно ще можете да получавате захранване от компютъра. Ако ли не може да изберете и опцията зареждане директно от електрическата мрежа - за контакт или за запалка на автомобил.
Има следните накрайници:

1. Nokia 2.0 mm

КУПИ
9.48 €

Аларма за врата (Номер: D36)

Тази аларма ще Ви помогне да си подсигурите в дома си спокойствие, което да ви помогне да си починете и релаксирате. Устройството само се поставя под вратата и върши едновременно две неща - спира вратата да се отваря широко, нещо като клин и едновременно с това и като звукова аларма. Всеки, който в даден момент се опита по някаква причина да отвори вратата, ще бъде посрещнат от гръмовен звук, след като натисне клина с вратата. Звукът със сила над 120 dB ще стресне всеки натрапник и едновременно с това ще привлече околните. Алармата работи с батерия от 9V и има тристепенен бутон за регулиране на чувствителността.

КУПИ 5.95 €

Система за наблюдение с дистанционното управление (Номер: DVR16)

Системата за видеонаблюдение, която Ви представяме, Ви позволява да следите в реално време или на запис, четири различни камери по едно и също време. На практика по този начин Вие ще се радвате на дискретно и ефективно наблюдение в различни точки от Вашия дом или офис. Има възможност за настройка на различни параметри от картината като Brightness, Contrast, Saturation и Sharpness от дистанционното управление. Високата резолюция на изходния сигнал:

NTSC:720*480pixels 60HZ

КУПИ 30.95 €

DCS Усилвател - 2000 кв.м. (Номер: R12)

Когато Ви потрябва сигнал, за да проведете телефонен разговор от отдалечен район, където покритието е слабо, може да използвате тези практични уреди. GSM усилвателите са чудесна алтернатива, когато не Ви стига покритието. Този усилвател например е с диапазон 1800 MHz монтажа му е много лесен и обслужването също . Всичко, което трябва да направите, за да го използвате е да свържете приемна и предавателна антена към него с помощта на 50 омов кабел и да се включи в захранването.
Важно: двете антени е да нямат пряка видимост една с друга и да бъдат на различна хоризонтална плоскост.

КУПИ
155.48 €

Комплект безжична камера и приемник 2.4 GHz (Номер: BC11+DVR05)

Безжична камера:

Малка wireless камера с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS

КУПИ 27.95 €

Безжичен комплект 1.2 GHz (Номер: BC40)

Това е безжичен комплект, който работи на честота от 1.2 GHz, предавайки сигнал от едната част до другата. Комплектът представлява предавател и применик. Работи на 16 канала, което прави работата му всеобхватна и много полезна за такива места като големи търговски комплекси или по-големи жилищни комплекси и къщи. Можете да настроите приемника и предавателя на един от 16-те канала и да избегнете нежелани смущения. Може да предава на разстояние до 500 метра при пряка видимост, а излъчва на 700 метра.
С помощта на адаптери приемника и предавателя работят със захранване на 12V DC.
Работят на температури от -20 до +60 градуса.
Размери 65х45х19 мм - предавател

КУПИ 51.95 €

Камера CCTV - MC91AB18 (Номер: CCTV08)

Малка CCTV камера, която може да заснеме всичко много детайлно и прецизно, заради своя вграден и високочувствителен 1/4 CMOS сензор. Видеосистемите, на които предава са: NTSC:720×480 PAL:720×576
С хоризонтална резолюция от 480 TVL, тази камера ще Ви даде ясен и прост образ.
Предлага възможност за снимане в почти пълна тъмнина, от порядъка на 0.05 Lux.
LENS & VIEW ANGLE : F2.8 / 170°

КУПИ 25.95 €

Камера CCTV - MC91AP36 (Номер: CCTV07)

Малка и дискретна CCTV камера, която може да записва освен качествено видео със своя 1/4 CMOS сензор, също така и да предава звук, което значи, че Вашите записи ще имат и звук. Така ще можете да получите по-пълна представа за случващото се на мястото на Вашия видеозапис. Видеосистемите за въпроизвеждане на картина са две: NTSC:720×480 PAL:720×576
Хоризонталната резолюция е 480 TVL, а нощното виждане е възможно, блаодарение на сензора, който снима в осветеност до 0.05 Lux, т.е. почти пълна тъмнина.
LENS & VIEW ANGLE : F2.8/ 90 °
Dimensions(LXWXH):15.5 x 15.5 x

КУПИ 23.95 €

AV трансмитер 2.4GHz ( Безжичен )- MM102T (Номер: CCTV06)

Безжичен 2.4GHz предавател на телевизионен сигнал, използва се свръзан с всяка CCTV камера, заедно с приемник, с който да се предава сигнала към телевизионен приемник. Сигналът може да се предава на разстояние до 200 метра. Устройството е с изключително малки размери от 9.5X25 мм.

КУПИ 12.95 €

Камера CCTV- MCV6-IR850 (Номер: CCTV05)

Малка, колкото монета, тази CCTV камера ще Ви даде възможност да провеждате видеонаблюдение във всяка една зона или район на вашият дом, офис, работно място или дори може да я поставите на своята дреха, вместо копче. Малката камерка може да се маскира и като обикновен предмет, вградена в такъв, за да може оттам необезпокоявана и видима от никой, да може да предаде важните записи към приемника. Разполага с вградени инфрачервени диоди, които спомагат да се вижда всичко на тъмно.
С 1/3 CMOS сензор, както и системи на видеовъзпроизвеждане от порядъка на: NTSC:656×492 PAL:768×576
Хоризонталната резолюция е 520 TVL, а нощното виждане се осъщестява до 0 Lux, което значи, че камерата предава и в пълна тъмнина на разстояние до пет метра.
LENS & VIEW ANGLE : 55°

КУПИ 35.95 €

Камера CCTV -MCV6-LED (Номер: CCTV04)

Невероятна малка и много качествена микро CCTV камера, която позволява със своите LED сензори да улавя и най-малкото движение даже и в пълна тъмнина. Сензорът е 1/3 CMOS, а системите на видеовъзпроизвеждане са две: NTSC:656×492 PAL:768×576 пиксела.
LED Luminous intensity :12000mcd
SENSOR :1/3 CMOS
HORIZONTAL RESOLUTION:520TVL

КУПИ 35.95 €

Камера CCTV -MC495A-12 (Номер: CCTV03)

Малка неповторима микро CCTV камера с отлично нощно виждане и мощен сензор от 1/3 CMOS модел. Системите на видеовъзпроизвеждане са две, предвид използваните в индустрията и от производителите на приемници: NTSC:656×492 PAL:768×576
С хоризонтална резолюция от 520 TVL и 0.08 Lux нощно виждане, както и 90 градусов обектив и ъгъл на снимане.
С изключителните си и дискретни размери от 24х18х15 мм, може да я монтирате на всяко място, където желаете, за да получавате актуална информация за случващото се.
POWER SUPPLY: DC9-12V 72mA

КУПИ 25.95 €

Камера CCTV- MC493A (Номер: CCTV02)

Микро CCTV камера, разполагаща с мощен 1/3 CMOS сензор и два вида системи за възпроизвеждането на картината: NTSC:656×492 и PAL:768×576
Хоризонталната резолюция на камерата е от порядъка на 520 TVL, а благодарение на вградените инфрачервени диоди, камерата може да снима или предава сигнал в почти пълна тъмнина или до 0.08 Lux. F1.2
LENS & VIEW ANGLE :0.5mm F2.0 / 55 °
Dimensions(LXW×H):16mmX16mmX

КУПИ 25.95 €

Камера CCTV- MC493 (Номер: CCTV01)

Невероятна CCTV камера, с мощен 1/3 CMOS сензор, който позволява да заснемете детайлно и най-малките детайли на определено разстояние.

С малка леща на камерата от 3.6 мм и ъгъл на видимост от 90 градуса, устройството предлага широкоъгълен начин на наблюдение,
PICK UP ELEMENT - Single chip 1/3 CMOS

КУПИ 25.95 €

RC11 Безжична мини клавиатура (Номер: PC03)

Безжичнa мини клавиатура, която ще Ви даде възможност да се насладите на своите мобилни приложения от разстояние. Свържете към лаптоп, таблет, смартфон или miniPC на Вашия телевизионен приемник и бъдете сигурни, че ще можете да работите безпроблемно, радвайки се на множеството допълнителни опции, които Ви дава това допълнение към техническото устройство. Насладете се на гъвкавостта на този аксесоар за безжична манипулация на miniPC и други.

КУПИ 18.95 €

Безжична клавиатура с TouchPad (Номер: PC09)

Подсигурете си лесно за достъп и управление на мобилни устройства и компютри средство. Тази безжична клавиатура е чудесен начин практично и сигурно да управлявате своя компютър или телевизор. Тя работи във вълновия диапазон от 2.4GHz.
Стандартната QWERTY клавиатура има допълнителни клавиши за управление на мултимедийни приложения. Освен това клавиатурата разполага и с бързи клавиши за достъп до браузер, електронна поща, медиа плеър и т.н.
С помощта на интегрирания в клавиатурата TouchPad можете да управлявате бързо компютъра си.
Безжичната клавиатура работи с литиево-йонна батерия, която се презарежда. За да спестите енергия, клавиатурата е с вграден sleep режим в който влиза, когато известно време не е използвана. Пуска се отново с натискането на произволен клавиш.

КУПИ 12.95 €

UHOST Mini PC (Номер: PC11)

Мини PC, превръщащо Вашият телевизор в истински компютър с операционна система Андроид. Снабдена с процесор: ARM®Cortex™-A8@1.0GHz NEON, устройството предполага една бърза и безпроблемна работа, спомагайки за качественото и бързо изпълнение на различните файлове или мрежови програми.

Операционната система е: Android 4.0 ICS

КУПИ 36.95 €

Приемник - 8 канала (Номер: V17)

Направете своя компактна и практична видео охранителна система, която свързва цели осем камери с помощта на този видео приемник. Той може да се свърже с всичките осем камери и да предаде видео сигнал от всичките камери, съхранявайки в своята памет данните от тях. Камерите трябва да са излъчващи по коаксиален кабел. Максималната дължина на 75 омовия коаксиален кабел е до 800 метра. По него се подава и напрежение 12 V DC, 1А.
Сигнала от приемника се подава от VGA букса и може да бъде включен към рекордер или монитор.

КУПИ 103.95 €

UTP видео приемник - 4 канала (Номер: V16)

Това е мощен четириканален приемник, който позволява едновременния прием от четири камери и техният сигнал, които предават по усукана двойка. Едновременно с това той може да предава и захранване към въпросните камери по същия този кабел. Ефективното разстояние на камерата от приемника е до 300 метра.
Приемникът работи със захранващо напрежение в размер на 100V-240V AC, а изходното е 12V, 1500mA за канал.
Камерите се свързват с приемника с RJ45 входове, а изхода е на VGA-BNC. Изхода на приемника може да бъде включен в рекордер или в монитор за наблюдение.

КУПИ 62.95 €

Четири канален видео приемник (Номер: V15)

Приемайте Вашите охранителни видео записи по коаксиален кабел с помощта на този четири канален видео приемник, който може да се свърже с четири камери едновременно и така да Ви направи съпричастни с всяка една случка във всеки един дом или търговски обект или офис. Едновременно с това по съшия кабел ще подавате захранващо напрежение към камерите. Максималната дължина на кабела е до 800 метра. Изхода на приемника може да бъде включен към рекордер или да се включи към монитор за наблюдение.
Работи с 220 V AC захранване.

КУПИ 80.95 €

Четири канален видео балун - U204 (Номер: V14)

Това е практично устройство, което Ви дава възможност да предавате видео сигнала от четири камери едновременно и то само по един UTP кабел.
Има четири женски BNC конектора за връзка с камерите и един женски RJ45 за UTP кабела.
Максимума разстояние, на което можете да предавате сигнала е до 300 метра, а кабела трябва да е категория 5 или по-голяма.

КУПИ 21.95 €

UTP трансмитер - U301K (Номер: V12)

Този малък и практичен трансмитер е предназначен едновременно за две неща - предаване на видео сигнал и захранващото напрежение по един-единствен UTP кабел.
За целта е препоръчително, кабелите, които използвате да са UTP кабели с категория по-голяма от пета и дължина до 300 м.
Има мъжки BNC конектори за връзка с камера и рекордер, мъжки и женски 5 мм жак за захранване и женски RJ45 за UTP кабела.

КУПИ 9.95 €

UTP видео балун - U205L (Номер: V11)

Видео балун с бърз и лесен монтаж на кабел от типа UTP чрез "Press-Fit" конектор.
Предава сигнала по UTP кабел, категория по голяма от 5, с максимална дължина 300 м.
Мъжки BNC конектор за включване в камера или рекордер.
2 бр. в комплект.

КУПИ 6.95 €

HD камера във водоустойчив кожух (Номер: MC38)

Направете от Вашите спортни постижения истински ценни спомени, като ги запишете с тази уникална спортна камера с fullHD резолюция на своите видеоклипове. Благодарение на своя водоустойчив кожух можете да я използвате и за подводни или водни спортове, което увеличава нейната функционалност при различни екстремни ситуации. Удобните пък бутони, с които разполага дават възможност за много лесни и бързи достъп и контрол от всяко положение. Даже и да сте с ръкавици. За по-голямо удобство разполагате и с дистанционно управление с три големи бутона. А за по-точно и акуратно насочване на обектива към желаната позиция, разполагате и с лазерно фененерче, което отбелязва точната посока.
На гърба на камерата има и удобен TFT дисплей, който дава възможност за бърз преглед на направеното видео или снимки. Лесно се демонтира, когато искате да я поставите в кожуха. Когато демонтирате екрана ще продължите да следите работата на камерата с помощта на малък LCD дисплей и ярки светодиоди.
Избирате измежду три режима на видео запис - 720Р, WVGA и QVGA, а за снимките - 3, 5 и 8 МР.
Батерията е 3.7V литиево-йонна, с капацитет 1000 mAh.

КУПИ 113.95 €

2D Клавиатура (Номер: V04)

Компактна 2D клавиатура, която може да се използва за манипулация на различни устройства - таблет, лаптол, смартфони, игрови конзоли или MiniPC. С удобно разположените си анатомични копчета клавиатурата позволява удобна работа по всяко време и на всяко място. С отделна секция, изпълняваща ролята на мишка, с мини джой стик за по-бърз достъп до активни приложения.

КУПИ 93.95 €

Мини рекордер (Номер: DVR19)

Когато имате нужда от записващо устройство, но не искате да се набива на очи твърде, тогава вероятно е време да изберете нещо по-малко и дискретно, но също така качествено. Също като този рекордер, който ще Ви позволи да запишете и съхраните всякакви записи от жични кабели, предаващи по кабел. Малкият рекордер притежава един вход за аудио и видео сигнал, а и един изход за монитор. Записите биват съхранявани върху microSD карта, като тя може да бъде не повече от 32GB, а те са с разширение AVI. С цел да спестите захранване, а и място, имате възможност да избирате между две резолюции: VGA(640x480) или QVGA(320x240) и можете да задавате броя кадри за секунда, за да пестите място на картата.
Освен това притежава и три режима на работа, измежду които можете да избирате този, който най ви приляга на това, което искате да свършите. Ако искате да правите видеонаблюдение на даден дом или офис, тогава ще изберете режима с детектор на движение. При ръчно стартиране и спиране, може да изберете непрекъснатия режим, а ако не сте сигурни дали ще излизате или не, най-добре заложете на третия режим: комбиниран. Комбинирания запис стартира при движение, но когато то спре се записват единични кадри.
Можете да използвате устройството за да възпроизвеждате направените записи директно на външен монитор.
Входния и изходния видео сигнал се включват на BNC букса.

КУПИ 40.95 €

Активни 3D очила (Номер: D85)

Насладете се на истински жива картина в 3D само с едно натискане на копчето! С тези революционни по своя вид активни 3D очила всеки един филм, било излъчван чрез DLP проектори, или телевизионни приемници, ще се превърне за Вас в неповторимо изживяване. Очилата разполагат с презареждаема 3.7 V литиево-йонна батерия, която може да работи без прекъсване до 30 часа, след което трябва да се зареди. Може и да изкара над 150 дни в режим на икономия на батерията.
Максималното разстояние, на което можете да използвате очилата, е 8 метра.
Тегло 37 грама.

КУПИ 23.95 €

Зарядно - 2 батерии (Номер: D84)

Интелигентно създадено зарядно устройство, което разпознава автоматично типа на батериите, които са поставени за зареждане, и подава необходимото напрежение и ток, за да зареди оптимално батериите. Зарежда две батерии.
Нивото на заряда можете да следите на LED индикацията на всеки от слотовете.
Зареждането спира автоматично, когато се достигне нужният заряд.
Работи с Li-ion, Ni-MH и Ni-Cd батерии.

КУПИ 9.95 €

Приемник за безжични камери 2.3/2.4 GHz (Номер: DVR18)

Този компактен и практичен приемник ще Ви бъде от голяма полза при Вашите домашни или професионални видеонаблюдения и охрана. Подсигурете собствеността си с нещо качествено, което приема всички стандартни канали в двата често използвани обхвата за камери - 2.3 и 2.4 GHz. Да превключите от единия обхват на другия с този приемник е повече от лесно - разполагате само с един-единствен превключвател на предната страна на приемника. Вече уловеният сигнал може да бъде наблюдаван в реално време на телевизионен монитор от стандартните аудио и видео изходи. Захранва се от адаптер 5V DC.

Характеристики:

КУПИ 30.95 €

Диско лампа (Номер: D86)

Това е забавна, цветна, искряща диско лапма, която ще направи всяко събиране, парти или специален повод раздвижени и неповторими. Танцувайте под нейните отблясъци на такива събития и места, като семейни празници, дискотеки, зали за танци, нощни клубове, търговски център, сватби, караоке и много други поводи.

КУПИ 5.95 €

Куполна камера (Номер: V24)

Това е една невероятна, висококачествена куполна камера, която може да Ви помогне в процеса на Вашето видеонаблюдение за дома, офиса или друго производствено помещение. Не се върти и е напълно статична, но пък има голям ъгъл на видимост. Закрепете на тавана на помещението, и не се грижите за своята сигурност - тя е в надеждни ръце. Или кабели, както предпочитате. Предназначена е изцял за вътрешен монтаж и има стандартен видео изход на BNC букса. Захранва се с 12 V DC.

Матрицата е SONY е 1/3 CCD. Резолюция - 420 хоризонтални линии и 512х582 пиксела.
Минимална осветеност 0.1 Lux.

КУПИ 35.95 €
12
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom