United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА

12

2.4 GHz Безжична камера (Номер: BC16)

2.4 GHz водоустойчива 1/4 инча CCD камера,разполага с 24 инфра-червени вградени диода за нощно виждане.
Размери: 85x60x60 мм.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux

КУПИ
31.17 €

Малка безжична камера 2.4 GHz (Номер: BC14)

Мини 1/3 инча CMOS безжична камера , тя разполага с 6 инфра-червени диода.
Размери: 28x36x36mm
Регулируем фокус.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492

КУПИ
29.71 €

Безжична камера на 2.4 GHz (Номер: BC13)

Една невероятна мини камера, която разполага с 1/3 инча CMOS сензор, без кабел и с вградени 30 инфра-червени диода, които позволяват през нощта да се снима всичко, което се случва в обхвата от 15 метра. Изключително подходяща за външен монтаж.
Размери: 73x65x56 мм.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux

КУПИ
23.97 €

Охранителна безжична камера 2.4 GHz (Номер: BC12)

Мини безжична камера, която разполага със сензор от 1/3 инча CMOS и може да бъде монтирана на външната фасада на сградата, заради своя водоустойчив корпус и вградените 11 инфрачервени диода, които Ви дават възможност да снимате нощно време. м.
Излъчва аудио и видео сигнал.
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Минимална осветеност: 0 Lux

КУПИ 34.95 €

Безжична малка камера 2.4 GHz (Номер: BC11)

Много малка wireless камера с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Камерата разполага вграден микрофон.

КУПИ
16.48 €

Безжична камера + приемник ( 1.2 GHz ) (Номер: BC32)

Инфрачервените диоди на тази камера Ви позволяват да излъчвате аудио-видео сигнал дори и при пълна тъмнина на по малко натовареният честотен канал 1.2 GHz. Камерата дава ясен образ дори и в тъмната част на денонощието, като максималния обхват е до 5 метра. Приемника е с плавна ръчна настройка на честотата, което позволява максимално добро качество на сигнала. При необходимост сигнала от приемника може да бъде подаден към допълнително външно записващо устройство и записите да бъдат съхранявани и разглеждани. Максималното разстояние, на което може да бъде излъчен сигнала е около 60 м. при пряка видимост.

КУПИ 23.95 €

Миниатюрна камера DV MD80 (Номер: MC02)

Тази мини камера прави аудио-видео записи в AVI формат 720х480, 30 кадъра в секунда.
Това е многофункционална камера която може да използвате и като web камера за online видео чат.
Има голям избор от щипки за закрепване към различни предмети.
Снабдена е с бутон за запис, със светлинна индикация.

КУПИ 14.95 €

Водоустойчива спортна видео камера (Номер: MC05)

Тази видео камера Ви позволява да заснемете Вашите трикове в различни водни спортове като сърфинг, кайт, плуване и други спортове, които не са свързани с вода - езда, картинг, автомобилизъм, лов. Издържа на водно налягане до 3 метра. Има вградена памет от 64 MB и възможност за поставяне на допълнителна TF карта до 8 GB (не е включена в комплекта). В комплекта има удобни колани, с които можете да закрепите камерата към всякаква по размер каска и стойка със свобода на действие 360 градуса. Има вградена презареждаща литиево-йонна батерия с капацитет 380 mAh. Записва кристално ясен звук на разстояние над 4 метра.

Характеристики:

КУПИ
75.61 €

Устройство против загубване (Номер: D16)

Това е устройство, което няма да Ви позволи да загубите някоя важна вещ или пък домашния си любимец. Това всъщност е безжичен предавател и приемник. И когато предавателя се отдалечи от приемника, започва да се чува ясен пищящ звук, който Ви напомня за предмета или котето, на които е поставена другата част.

С това устройство никога вече няма да се притеснявате, че някой може да открадне портфейла, мобилния телефон, ключовете и т.н. Работата с тази система е изключително лесна.
С помощта на потенциометър можете да зададете разстоянието над което да се задейства алармата в рамките от 1 до 20 м.

КУПИ
9.77 €

Устройство което Ви държи будни (Номер: D14)

С помощта на това устройство ще сте винаги будни и ще ви предпази от неволно заспиване, когато сте зад волана или сте на пост, за да шпионирате. То работи на принципа на баланса. При неволно заспиване обикновено главата клюмва напред или настрани. Когато това се случи се включва звуков сигнал, който веднага ще ви разсъни.
Поставете устройството зад ухото си и чрез завъртане около ухото изберете желаната позиция. По този начин тествайте при какво навеждане на главата да се включва звуковата аларма. Когато сте нагласили желаната позиция можете да бъдете сигурни, че няма да заспите и да изпуснете следения обект.

КУПИ 4.95 €

2.4 GHz Приемник за безжични устройства (Номер: DVR06)

Това е качествен приемник, който работи с всеки вид безжични устройства, позволявайки Ви да видите и чуете всичко, което се случва в обхвата на безжичната камера, към която сте го свързали.

Изключително лесен за управление и с малки, дискретни размери, той е снабден и с електронно управление за приеманата честота, като така Ви дава възможност лесно да изберете измежду стандартните четири канала, в зависимост от това на кой канал излъчва камерата ви.

КУПИ 17.95 €

Релейна станция за безжични 2.4GHz камери (Номер: BC17)

Това е мини релейна станция, с нейна помощ можете да увеличите разстоянието, на което може да приемате сигнала от безжични 2.4GHz камери.
Устройството е оборудвано с два броя антени,един удължен кабел за антена и адаптер за захранване.
Разполага с литиево-йонна батерия с капацитет 1200 mAh, която дава около 4 часа работа да станцията.
На предния панел на релейната станция има индикатор за степента на заряд на батерията.

КУПИ 62.95 €

Приемник за безжични устройства 2.4 GHz (Номер: DVR05)

Дискретен и практичен със своите малки размери приемник, който работи с безжични камери на стандартната честота от 2.4GHz. Съвместим е с абсолютно всички камери, които могат да излъчват на един от стандартните 4 канала. Това е продукт, който Ви позволява да приемате аудио-видео сигнал от свързаната безжична камера и да наблюдавате всичко на телевизора си или да го запишете на видео. Малък превключвател на предния панел, позволява да избирате сами канала, на който камерата да излъчва.

Размери: 139х80х20 мм
Приеман сигнал: 2.4 GHz аудио и видео.

КУПИ 17.95 €

Антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Външна) (Номер: GPS01-A)

Антената позволява да получавате сигнал от поставения от Вас тракер, даже и да е на малко по-скрито място. Антената е за тракера Haicom HI-602DT.
Включете я в буксата за външна антена на тракера и прикрепете другият край на подходящо открито място.

Дължина на кабела: 5м.

КУПИ
10.48 €

Декодер с Bluetooth за GPS Тракер Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-B)

Това е bluetooth рекордер, който позволява да бъде осъществена връзка с поставения на ключово място GPS тракер, като не е необходимо да ползвате кабел за целта и да свързвате рекордера с мобилния си телефон. Декодера трябва само да бъде поставен до говорителя на телефона, като по този начин изпраща данните от тракера чрез bluetooth до компютър или смартфон. Работи с две батерии 1.5V тип AAA. На предната страна на декодера има светодиодна индикация, с чиято помощ можете лесно да следите работата му.

КУПИ
44.48 €

Записващо устройство Keylogger - USB (Номер: D06)

Това е изключително малко и практично външно устройство, което има невероятната способност да запише всеки един натиснат клавиш, само след като го включите между клавиатурата и порта на компютъра.
Тъй като то работи с всяка една операционна система, то няма начин да не можете да го ползвате навсякъде и с всяка програма. Капацитетът на паметта на този кейлогер е 2 MB и така Ви дава възможност да запишете повече от 500 000 натиснати клавиша.
Не е нужно да инсталирате допълнителен софтуер.
Достъпът и управлението на устройството се осъществява с помощта на текстов редактор, като например, wordpad, notepad и т.н.

КУПИ 46.95 €

Устройство за контрол на автомобила към GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-C)

Това е уникално устройство, което по всяко време ще Ви предостави точна и пълна информация къде точно се намира дадено превозно средство. Освен това ще имате и пълен контрол над автомобила или друго превозно средство. Включете го към алармената система на колата и контролирайте и двете релета. Ако го включите към релето на горивната помпа ще можете да контролирате подаването на гориво и по този начин и да спрете автомобила, ако в даден момент напусне дадени координати. Това става с предварително програмиране. Към блока за управление има възможност да се включи външен датчик (не е включен в комплекта), който да реагира на вибрации или на микровълни и по този начин да получавате информация когато автомобила е в движение. Работи със захранване 12-24 V DC. В комплекта няма източник на напрежение. Трябва да включите устройството към акумулатора на автомобила.

КУПИ
54.48 €

Шпионски слънчеви очила с обратно виждане (Номер: D05)

Това са уникални шпионски очила, които са съвсем като обикновени слънчеви такива, но с тази разлика, че отражателната повърхност на стъклата Ви дава възможност да гледате зад гърба си.
Специалното покритие на стъклата ви позволява да гледате през тях и едновременно с това да виждате зад гърба си.
Така, докато ходите или пък карате колело, съвсем спокойно ще виждате какво има и зад Вас и така ще избегнете нещастни случаи.
Те могат да ви служат като огледало за обратно виждане.

КУПИ 6.95 €

Захранващ кабел за GPS Тракер Haicom HI-602DT (5 метра) (Номер: GPS01-K)

Това е захранващ кабел, който можете да ползвате за Вашия GPS тракер и така да елиминирате възможността да зависите винаги и навсякъде от презареждаемата батерия, която всеки момент може да спре да работи. Кабелът е с дължина от пет метра и Ви позволява да поставите тракера на най-подходящото място. Но все пак имайте предвид, че за да работи ефективно тракера, той трябва да има видимост към сателита, чрез който да се свърже с позициониращата система, ето защо не бива да е на закрито място. В противен случай няма да успеете да видите никакви координати. Ако на избраното място тракера не може да се свърже използвайте допълнителна антена.

КУПИ
7.98 €

Камера в PIR датчик (Номер: V26)

Това е една висококачествена камера от доказалата се като професионална техника марка SONY. Невероятната малка камерка с високотехнически параметри е монтирана в пасивен инфрачервен датчик, а нейните размери са невероятните и дискретни 3.7 мм, като така Ви дава възможност да направите свое собствено видеонаблюдение, без никой да разбере какво се случва. Освен да наблюдавате, ще можете и да чувате Вашият обект на охрана. За да свържете камерата с рекордер, разполагате със стандартни аудио и видео изходи на фасадата на устройството. Невероятна и качествена техника, която с право може да се превърне в неразделна част от една малка, но много практична система за видеонаблюдение.
Към PIR датчика пък е свързан алармен изход, който дава възможност камерата да бъде задействана щом около нея се установи някакво движение. Покрива седем метра радиус и 110 градуса ъгъл на чувствителност.
Хоризонталната резолюция на камерата е 420 TV линии, минималната осветеност, при която може да бъде използвана е 0.1 LUX, а захранването е стандартното от 12V DC и има консумация 150 mA.

КУПИ 66.95 €

GPS Тракер за запис на данни - Haicom HI-602DT (Номер: GPS01-L)

Това е едно уникално устройство, което записва направените данни върху microSD карта, от която можете да прегледате маршрутите, за да можете да видите кой къде е бил. Данните, които се записват на карта са такива, като: местоположение, скорост, време и надморска височина от вашия GPS тракер и след това да ги възпроизведете със софтуера на HAICOM.
Така няма да има нужда да поддържате една постоянна връзка с тракера и да преглеждате данните в реално време. Вместо това ще можете да ги преглеждате след това.
Данните от картата не могат да бъдат прочетени дистанционно.
В комплекта е включено устройство за захранване от запалката на автомобил и можете да избирате дали да го захранвате от там или да получава захранване от тракера.

КУПИ
33.98 €

2W Безжичен предавател до 300 м. (Номер: BC30)

Изключително мощен безжичен предавател, който Ви дава възможност да излъчвате аудио-видео сигнала, идващ от Вашите камери, без значение от техния модел. Единственото условие е да излъчват на същите честоти, каквито има и самия предавател. Разстоянието, до което може да улови сигнала е 300 метра. Всеки един от каналите CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz позволява да бъде конфигуриран с помощта на малките ключета на задната част на устройството. Има и малък адаптер за захранване в комплекта, но можете да го захраните от акумулаторна батерия с постоянно напрежение от 9 до 12 V.

КУПИ 35.95 €

Силиконов калъф за GPS Тракер Haicom (Номер: GPS01-BAG)

Това е един калъф, изработен от висококачествен силикон. Той е създаден да предпази Вашия GPS тракер от такива опасни взаимодействия, като влага и прах. Лесно и бързо поставяте тракера в калъфа и вече си имате перфектно функциониращо, защитено устройство, което да Ви даде, това което търсите. Освен това е предвиден отвор за захранващите кабели и кабела за данни.

КУПИ
5.98 €

DVR Мини (Номер: DVR14)

Това е видеорекордер, който Ви дава възможност да гледате и да записвате сигнал от безжични камери, които излъчват в диапазона 2.4 GHz.
Направените видеоклипове идват при Вас в качественият MPEG-4 формат, върху SD карта до 32 GB (няма включена в комплекта). Менюто на видеорекордера е изключително лесно за боравене, и посредством него ще можете да избирате дали устройството да записва върху най-старите файлове, когато паметта се запълни. Може да избирате между три нива на качество на записите - 30, 15 или 5 кадъра в секунда, канала на приемане.
В рекордерът има и вграден софтуерен детектор за движение, който може да настроите зона на действие и чувствителност, като така записвате само тогава, когато пред обектива на камерата се случва нещо.
Устройството се захранва с постоянно напрежение от 11 до 32 V. ( в комплекта няма включен адаптер)

КУПИ 87.95 €

2000 MHz Насочена антена (Номер: R11)

Стабилната и надеждна антена позволва да се приемат сигнали в големият честотен обхват от 1700-2000 MHz.

Характеристики:

КУПИ 23.95 €

Камера с два обектива - Спортна (Номер: MC24)

Имате две невероятни и практични камери, които ще Ви помогнат да заснемете своето майсторско шофиране. Двете камери могат да се завъртат на 180 градуса по хоризонтала и имат широк ъгъл на видимост от 120 градуса. Едната от двете камери има и цифрово увеличение, като сигналът предаван и от двете камери при желание от Ваша страна, може да бъде наблюдаван едновременно на големия 2.7 инчов 16:9 екран. Освен това с всяка от камерите ще можете да снимате и на далеч не така светло, като снимките или видеото се стартират с натискането само на едно копче. Всяка от камерите има по четири IR диода и активирането им става само с натискането на един бутон.
Можете да избирате между снимки в три резолюции - 1,2,3 МР или видео в н.264 mov файл с 1280x480, 1280x1440 или 1920x720 пиксела и 30 кадъра в секунда.
За лесен контрол над камерата разполагате с дистанционно управление.
Камерата има вградена акумулаторна батерия, която можете да зареждате през USB порта на компютъра или от зарядното за автомобил.

КУПИ 71.95 €

IP камера за външен монтаж (Номер: IP05)

Това е една висококачествена IP камера, която ще Ви предаде в реално време какво, как, къде и с кого се случва, докато Вас ви няма. У дома или в офиса, камерата ще Ви предава актуалните събития в две резолюции между които можете да избирате - 640х480 или 320х240 пиксела. С цел да предава възможно най-ефективно и бързо, камерата разполага и с поддръжка на Wi-Fi 802.11 b/g мрежи. Освен това може да въведете няколко потребителя, всеки с различна степен на достъп с цел да ограничите нечии действия, но все пак имащи нужда от неговото присъствие. Софтуерния датчик на движение Ви позволява, записване на снимки и изпращане на мейл при задействане на датчика. Работи с най-разпространените браузъри и с мобилни смартфони.
Поддържа HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP протоколи.

КУПИ 75.95 €

Комплект кабели за зареждане на мобилни телефони (Номер: D43)

Имате няколко мобилни телефона и всеки път намирането на зарядните им устройства Ви отнема безбожно дълго време? Ами тогава, за да не губите време се снабдете с едно зарядно с няколко макрайника. Като това, което притежава и USB накрайник, с който директно ще можете да получавате захранване от компютъра. Ако ли не може да изберете и опцията зареждане директно от електрическата мрежа - за контакт или за запалка на автомобил.
Има следните накрайници:

1. Nokia 2.0 mm

КУПИ
9.48 €

Система за наблюдение с дистанционното управление (Номер: DVR16)

Системата за видеонаблюдение, която Ви представяме, Ви позволява да следите в реално време или на запис, четири различни камери по едно и също време. На практика по този начин Вие ще се радвате на дискретно и ефективно наблюдение в различни точки от Вашия дом или офис. Има възможност за настройка на различни параметри от картината като Brightness, Contrast, Saturation и Sharpness от дистанционното управление. Високата резолюция на изходния сигнал:

NTSC:720*480pixels 60HZ

КУПИ 30.95 €

Електронна шпионка за врата с камера (Номер: VD01)

С тази невероятна и практична електронна шпионка имате възможност на малък, но много качествен LCD дисплей да наблюдавате кой кога и при какви обстоятелства се спира пред дома или работното ви място. И тъй като има функция запис при засичане на движение, вие ще можете да видите кога някой е идвал да ви търси. Шпионката е съобразена с различните дебелини на вратите и има включени подходящи елементи за монтаж.
Освен с шпионка с камера то разполага и със звънец. Когато някой отвън натисне бутона на шпионката се включва звуков сигнал.
С цел да се спести захранване, шпионката автоматично ще се изключи, ако 10 секунди не се засича никакво движение. Включването става лесно - само натиснете POWER бутона.

КУПИ
68.81 €

DCS Усилвател - 2000 кв.м. (Номер: R12)

Когато Ви потрябва сигнал, за да проведете телефонен разговор от отдалечен район, където покритието е слабо, може да използвате тези практични уреди. GSM усилвателите са чудесна алтернатива, когато не Ви стига покритието. Този усилвател например е с диапазон 1800 MHz монтажа му е много лесен и обслужването също . Всичко, което трябва да направите, за да го използвате е да свържете приемна и предавателна антена към него с помощта на 50 омов кабел и да се включи в захранването.
Важно: двете антени е да нямат пряка видимост една с друга и да бъдат на различна хоризонтална плоскост.

КУПИ
155.48 €

Комплект безжична камера и приемник 2.4 GHz (Номер: BC11+DVR05)

Безжична камера:

Малка wireless камера с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS

КУПИ 27.95 €

Комплект малка безжична камера и приемник 2.4 GHz (Номер: BC11+DVR06)

Тази малка wireless камера е с размери 23х23х23мм.
Сензор: 1/3"CMOS
Разделителна способност: PAL: 628х582, NTSC: 510х492
Камерата разполага с вграден микрофон.

КУПИ 27.95 €

Безжичен комплект 1.2 GHz (Номер: BC40)

Това е безжичен комплект, който работи на честота от 1.2 GHz, предавайки сигнал от едната част до другата. Комплектът представлява предавател и применик. Работи на 16 канала, което прави работата му всеобхватна и много полезна за такива места като големи търговски комплекси или по-големи жилищни комплекси и къщи. Можете да настроите приемника и предавателя на един от 16-те канала и да избегнете нежелани смущения. Може да предава на разстояние до 500 метра при пряка видимост, а излъчва на 700 метра.
С помощта на адаптери приемника и предавателя работят със захранване на 12V DC.
Работят на температури от -20 до +60 градуса.
Размери 65х45х19 мм - предавател

КУПИ 51.95 €

Камера CCTV - MC91AB18 (Номер: CCTV08)

Малка CCTV камера, която може да заснеме всичко много детайлно и прецизно, заради своя вграден и високочувствителен 1/4 CMOS сензор. Видеосистемите, на които предава са: NTSC:720×480 PAL:720×576
С хоризонтална резолюция от 480 TVL, тази камера ще Ви даде ясен и прост образ.
Предлага възможност за снимане в почти пълна тъмнина, от порядъка на 0.05 Lux.
LENS & VIEW ANGLE : F2.8 / 170°

КУПИ 25.95 €

Камера CCTV - MC91AP36 (Номер: CCTV07)

Малка и дискретна CCTV камера, която може да записва освен качествено видео със своя 1/4 CMOS сензор, също така и да предава звук, което значи, че Вашите записи ще имат и звук. Така ще можете да получите по-пълна представа за случващото се на мястото на Вашия видеозапис. Видеосистемите за въпроизвеждане на картина са две: NTSC:720×480 PAL:720×576
Хоризонталната резолюция е 480 TVL, а нощното виждане е възможно, блаодарение на сензора, който снима в осветеност до 0.05 Lux, т.е. почти пълна тъмнина.
LENS & VIEW ANGLE : F2.8/ 90 °
Dimensions(LXWXH):15.5 x 15.5 x

КУПИ 23.95 €

Камера CCTV- MCV6-IR850 (Номер: CCTV05)

Малка, колкото монета, тази CCTV камера ще Ви даде възможност да провеждате видеонаблюдение във всяка една зона или район на вашият дом, офис, работно място или дори може да я поставите на своята дреха, вместо копче. Малката камерка може да се маскира и като обикновен предмет, вградена в такъв, за да може оттам необезпокоявана и видима от никой, да може да предаде важните записи към приемника. Разполага с вградени инфрачервени диоди, които спомагат да се вижда всичко на тъмно.
С 1/3 CMOS сензор, както и системи на видеовъзпроизвеждане от порядъка на: NTSC:656×492 PAL:768×576
Хоризонталната резолюция е 520 TVL, а нощното виждане се осъщестява до 0 Lux, което значи, че камерата предава и в пълна тъмнина на разстояние до пет метра.
LENS & VIEW ANGLE : 55°

КУПИ 35.95 €

Камера CCTV -MCV6-LED (Номер: CCTV04)

Невероятна малка и много качествена микро CCTV камера, която позволява със своите LED сензори да улавя и най-малкото движение даже и в пълна тъмнина. Сензорът е 1/3 CMOS, а системите на видеовъзпроизвеждане са две: NTSC:656×492 PAL:768×576 пиксела.
LED Luminous intensity :12000mcd
SENSOR :1/3 CMOS
HORIZONTAL RESOLUTION:520TVL

КУПИ 35.95 €

Камера CCTV -MC495A-12 (Номер: CCTV03)

Малка неповторима микро CCTV камера с отлично нощно виждане и мощен сензор от 1/3 CMOS модел. Системите на видеовъзпроизвеждане са две, предвид използваните в индустрията и от производителите на приемници: NTSC:656×492 PAL:768×576
С хоризонтална резолюция от 520 TVL и 0.08 Lux нощно виждане, както и 90 градусов обектив и ъгъл на снимане.
С изключителните си и дискретни размери от 24х18х15 мм, може да я монтирате на всяко място, където желаете, за да получавате актуална информация за случващото се.
POWER SUPPLY: DC9-12V 72mA

КУПИ 25.95 €

Камера CCTV- MC493A (Номер: CCTV02)

Микро CCTV камера, разполагаща с мощен 1/3 CMOS сензор и два вида системи за възпроизвеждането на картината: NTSC:656×492 и PAL:768×576
Хоризонталната резолюция на камерата е от порядъка на 520 TVL, а благодарение на вградените инфрачервени диоди, камерата може да снима или предава сигнал в почти пълна тъмнина или до 0.08 Lux. F1.2
LENS & VIEW ANGLE :0.5mm F2.0 / 55 °
Dimensions(LXW×H):16mmX16mmX

КУПИ 25.95 €

Камера CCTV- MC493 (Номер: CCTV01)

Невероятна CCTV камера, с мощен 1/3 CMOS сензор, който позволява да заснемете детайлно и най-малките детайли на определено разстояние.

С малка леща на камерата от 3.6 мм и ъгъл на видимост от 90 градуса, устройството предлага широкоъгълен начин на наблюдение,
PICK UP ELEMENT - Single chip 1/3 CMOS

КУПИ 25.95 €

RC11 Безжична мини клавиатура (Номер: PC03)

Безжичнa мини клавиатура, която ще Ви даде възможност да се насладите на своите мобилни приложения от разстояние. Свържете към лаптоп, таблет, смартфон или miniPC на Вашия телевизионен приемник и бъдете сигурни, че ще можете да работите безпроблемно, радвайки се на множеството допълнителни опции, които Ви дава това допълнение към техническото устройство. Насладете се на гъвкавостта на този аксесоар за безжична манипулация на miniPC и други.

КУПИ 18.95 €

Безжична клавиатура с TouchPad (Номер: PC09)

Подсигурете си лесно за достъп и управление на мобилни устройства и компютри средство. Тази безжична клавиатура е чудесен начин практично и сигурно да управлявате своя компютър или телевизор. Тя работи във вълновия диапазон от 2.4GHz.
Стандартната QWERTY клавиатура има допълнителни клавиши за управление на мултимедийни приложения. Освен това клавиатурата разполага и с бързи клавиши за достъп до браузер, електронна поща, медиа плеър и т.н.
С помощта на интегрирания в клавиатурата TouchPad можете да управлявате бързо компютъра си.
Безжичната клавиатура работи с литиево-йонна батерия, която се презарежда. За да спестите енергия, клавиатурата е с вграден sleep режим в който влиза, когато известно време не е използвана. Пуска се отново с натискането на произволен клавиш.

КУПИ 12.95 €

UHOST Mini PC (Номер: PC11)

Мини PC, превръщащо Вашият телевизор в истински компютър с операционна система Андроид. Снабдена с процесор: ARM®Cortex™-A8@1.0GHz NEON, устройството предполага една бърза и безпроблемна работа, спомагайки за качественото и бързо изпълнение на различните файлове или мрежови програми.

Операционната система е: Android 4.0 ICS

КУПИ 36.95 €

Приемник - 8 канала (Номер: V17)

Направете своя компактна и практична видео охранителна система, която свързва цели осем камери с помощта на този видео приемник. Той може да се свърже с всичките осем камери и да предаде видео сигнал от всичките камери, съхранявайки в своята памет данните от тях. Камерите трябва да са излъчващи по коаксиален кабел. Максималната дължина на 75 омовия коаксиален кабел е до 800 метра. По него се подава и напрежение 12 V DC, 1А.
Сигнала от приемника се подава от VGA букса и може да бъде включен към рекордер или монитор.

КУПИ 103.95 €

UTP видео приемник - 4 канала (Номер: V16)

Това е мощен четириканален приемник, който позволява едновременния прием от четири камери и техният сигнал, които предават по усукана двойка. Едновременно с това той може да предава и захранване към въпросните камери по същия този кабел. Ефективното разстояние на камерата от приемника е до 300 метра.
Приемникът работи със захранващо напрежение в размер на 100V-240V AC, а изходното е 12V, 1500mA за канал.
Камерите се свързват с приемника с RJ45 входове, а изхода е на VGA-BNC. Изхода на приемника може да бъде включен в рекордер или в монитор за наблюдение.

КУПИ 62.95 €

Четири канален видео приемник (Номер: V15)

Приемайте Вашите охранителни видео записи по коаксиален кабел с помощта на този четири канален видео приемник, който може да се свърже с четири камери едновременно и така да Ви направи съпричастни с всяка една случка във всеки един дом или търговски обект или офис. Едновременно с това по съшия кабел ще подавате захранващо напрежение към камерите. Максималната дължина на кабела е до 800 метра. Изхода на приемника може да бъде включен към рекордер или да се включи към монитор за наблюдение.
Работи с 220 V AC захранване.

КУПИ 80.95 €

Четири канален видео балун - U204 (Номер: V14)

Това е практично устройство, което Ви дава възможност да предавате видео сигнала от четири камери едновременно и то само по един UTP кабел.
Има четири женски BNC конектора за връзка с камерите и един женски RJ45 за UTP кабела.
Максимума разстояние, на което можете да предавате сигнала е до 300 метра, а кабела трябва да е категория 5 или по-голяма.

КУПИ 21.95 €

Трансмитер за коаксиален кабел - P201 (Номер: V13)

Трансмитерът Ви позволява едновременно да предавате видео сигнала и заедно с него и захранването по един коаксиален кабел, който може да е с дължина от 800 метра. С бърз и лесен монтаж. Има мъжки BNC конектори за камера и DVR, мъжки и женски 5 мм захранващи жакове и женски BNC конектори за връзка с коаксиалния кабел.

КУПИ 18.95 €

UTP трансмитер - U301K (Номер: V12)

Този малък и практичен трансмитер е предназначен едновременно за две неща - предаване на видео сигнал и захранващото напрежение по един-единствен UTP кабел.
За целта е препоръчително, кабелите, които използвате да са UTP кабели с категория по-голяма от пета и дължина до 300 м.
Има мъжки BNC конектори за връзка с камера и рекордер, мъжки и женски 5 мм жак за захранване и женски RJ45 за UTP кабела.

КУПИ 9.95 €
12
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom