United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

В часовник

Камера, скрита във водоустойчив ръчен часовник 4GB - (Номер: HD19) (Номер: HD19)

Първата по рода си скрита камера в ръчен часовник, тя Ви дава възможност не само да гледате точен час, но и да запишете каквото искате и то под вода. Нейният водоустойчив корпус е изработен от специални сплави, които не позволяват да се стигне до повреда на камерата и микрофона към нея. Видеозаписите стават с изключително висока резолюция, което ги прави идеалните за Вашите специални спомени.

С нея можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с 1280х960 пиксела и 30 кадъра в секунда или отделни снимки 3264х2448 в JPG. Захранването идва от вградена литиево-полимерна батерия, която разполага с капацитет от 280 mAh и възможност за около 100 минути непрекъсната работа.

КУПИ 48.95 €

Водоустойчив часовник с камера и гласова активация (Номер: HD52)

Дори и под вода, качествените скрити камери ще Ви позволят да направите невероятни снимки и клипове. Като този ръчен часовник, в който има вградена камера с висока резолюция и гласова активация. Трябва да знаете обаче, че това не е часовник за гмуркане, ето защо след определена дълбочина, той не може да бъде ползван вече, поради опасност от повреда.

Преди да започнете да работите с часовника, е нужно да поставите тапата, ако не е поставена вече. Тапата всъщност представлява капачка, която има за цел да защити от намокряне и повреда микрофона. Който се намира вдясно, долу. При завита тапа с отвор, можете да записвате звук, но тогава не бихте могли да я ползвате под вода, защото рискувате да развалите микрофона. Под вода се завива плътната тапа и тогава видеото е без звук или с приглушени звуци.

КУПИ 66.95 €

Водоустойчив HD часовник (Номер: HD54)

Малкият ръчен часовник Ви предлага да правите невероятни видео клипове с впечатляващата резолюция от 1920х1080 пиксела. Завивайки плътната тапа пред микрофона на часовника ще можете да правите и снимки или видео под вода до три метра дълбочина. Имайте предвид, че това не е часовник с камера за гмуркане, макар да е водоустойчив. Когато записите са направени под вода, няма да имате звук, но това е необходимо, заради факта, че микрофона трябва да се предпази.
Направените видео записи са в AVI формат, а снимките в JPG.
Може да прегледате много лесно записите - просто включете часовника към компютъра и той автоматично ще разпознае устройството, като преносима флаш памет.
В комплекта ще намерите диск със софтуер, ако искате да използвате устройството като интернет камера.

КУПИ 50.95 €

Водоустойчив часовник с Full HD камера (Номер: HD100)

Невероятен ръчен часовник, монтиран във водоустойчив корпус, в който има камера, позволяваща да се запише качествено аудио-видео във формат AVI и резолюция 1920 x 1080, да направи снимка в JPEG с 4032 х 3024 и аудио запис в WAV със 128 kbps.

Може да снимате в пълна тъмнина с камерата, като за целта трябва само да включите петте вградени инфрачервени диода.
Корпусът на часовника Ви позволява да го мокрите, но не и да се гмуркате с него. За целта ще трябва да сложите плътната тапа, която да пази микрофона непокътнат.

КУПИ 54.95 €

HD камера в ръчен часовник (Номер: HD82)

Изключителен ръчен часовник, който под формата на изключителен подарък ще зарадва всеки близък. С елегантен дизайн и лесна манипулация и много тайни и явни функции. Защото освен стандартен часовник това средство е и висококачествена камера, позволяваща да запечатате всеки спомен, да наблюдавате някой близък или просто да държите под око своята собственост. Може да правите с камерата аудио-видео записи, снимки, запис само на звук. Освен това има детектор за движение и IR диоди за снимане при по-тъмна обстановка.
Корпусът на часовика е водоустойчив, което значи, че пази камерата от намокряне и можете да снимате под вода. Но записите ще са без звук, тъй като пред микрофона трябва да се завие плътната тапа, която да опази от повреда чувствителния компонент.
Видеозаписите са в AVI формат с резолюция 1920х1080 пиксела, снимките - в JPG, 2560х1920, а аудиозаписите във WAV с 128 kbps.
Устройството се разпознава автоматично от всички операционни системи и можете, без да е нужно да инсталирате драйвери, да разглеждате, копирате или да изтривате направените записи.

КУПИ 67.95 €

Камера, с детектор за движение (с верижка) (Номер: HD90)

Една невероятна и мощна камера, която ще Ви помогне да стигнете до истината, заради своето качество и невероятна картина, която дава. Тя се намира в обикновен ръчен часовник, но пък е невероятно практична и качествена. Освен, че ще можете да запечатате всеки спомен, софтуерният детектор в устройството ще Ви позволи да запишете и при нужда от видеонаблюдение само, когато се установи движение. Практичен и много лесен за употреба уред, с който ще направите снимки с резолюция от 4032х3024 пиксела, в JPEG формат.
Аудио-видео файла е AVI с 1280х720 пиксела и 26 fps.
Часовника е водоустойчив, но задължително трябва да се завие плътната тапа, за да предпазите микрофона от водата или влагата.

КУПИ 56.95 €

Камера в часовник с кожена каишка (Номер: HD88)

Представяме Ви един елегантен и много практичен ръчен часовник, който може да използвате и като часовник, и като записващо устройство, заради вградената камера с микрофон в него. Ето защо с него ще можете да направите и снимки, и клипове. А също и пълен видео запис със звук, за да запазите красивите моменти и като красиви спомени.
Часовникът позволява да бъде използван и под вода, заради водоустойчивия корпус, в който камерата е вградена. За да използвате камерата под вода ще трябва да завиете плътната тапа, която ще предпази микрофона от водата.
Камерата бива разпознавана от всички операционни системи, ето защо няма нужда от допълнителни драйвери за стартиране на камерата.
Снимките са с резолюция 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.

КУПИ 65.95 €

Камера, с детектор за движение (Номер: HD89)

Елегантен и стилен, този ръчен часовник е чудесно хрумване за оригинален подарък. И не защото е по-различен като часовник от другите, а защото освен стандартните функции на часовника, той крие и една друга - висококачествена камера, която прави аудио-видео записи, снимки и само аудио записи. Като видеото може да бъде стартирано и ръчно, и посредством детектора за движение, според това, което иска да постигне собственика й.
Снимките са в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.
Записаният аудио-видео файл е със стандартно AVI разширение и резолюция от 1280х720 пиксела и 26 кадъра в секунда.
Часовникът притежава водоустойчиво покритие на корпуса, но когато решите да го ползвате под вода или просто в момента навън вали, е добре да имате предвид, че трябва да се завие плътната тапа на микрофона, за да го предпазите.

КУПИ 58.95 €

Часовник с IR диоди и детектор за движение (Номер: HD133)

Във водоустойчив ръчен часовник е скрита камера с HD резолюция.
С тази камера ще имате възможност да правите снимки в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.
Освен снимки ще можете да правите аудио-видео записи с fullHD резолюция - 1920х1080 в AVI.
С часовника можете да записвате и само звук, да го ползвате като диктофон. В този тежим той прави аудио запис във wav с 128 kbps.

КУПИ 61.95 €

Часовник-камера с гласов контрол (Номер: HD134)

С тази камера имате възможност да правите записи когато около камерата се появи някакъв звук. По този начин устройството ще снима само когато има нужда.
В нормалния режим на видео запис часовника прави аудио-видео записи с fullHD резолюция. AVI файла е 1920х1080 пиксела.
Можете да правите и само снимки в JPEG с 4032х3024 пиксела.
Камерата има вградена памет от 4 GB и се разпознава от всички операционни системи без да са нужни драйвери.

КУПИ 68.95 €

FullHD часовник с IR диоди (Номер: HD146)

Камерата в този часовник снима видео с fullHD резолюция - 1920х1080 пиксела в AVI формат. Той има и четири IR диода, които можете да включвате и изключвате при нужда и така да имате запис и при пълна тъмнина.
С него можете да правите и снимки с резолюция 2560х1920.
Освен това ще записвате и само wav аудио с 128 kbps.
Часовника е с 8 GB вградена памет, на която да съхранявате записите.

КУПИ 48.95 €

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка (Номер: HD47)

Един висококачествен ръчен часовник, който включва камера, способна да направи детайлни видео записи на дълбочина до около 2-3 метра. И при ниска осветеност, това устройство позволява да се направят качествени снимки и клипове. Това може да стане благодарение на вградената IR подсветка. Часовникът разполага и с три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps. Единственото условие е при снимки под вода да бъде поставена плътната тапа, за да може да се предпази микрофона от взаимодействието на водата, особено, ако е солена, тъй като може да нанесе непоправими вреди на чувствителната електроника. Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.

Очаква се 77.95 €

Камера в часовник с гумена каишка (Номер: HD91)

Удобен и практичен ръчен часовник, включващ всички опции на един истински часовник плюс едно голямо предимство, което в обикновените часовници няма да намерите. А именно една висококачествена камера, скрита в корпуса на устройството, която ще улови всяко движение и всеки момент, превръщайки го в спомен чрез качествено видео със звук. Или в снимка с ярки цветове и голяма разделителна способност.
Може да го използвате и под водата, но е задължително да предпазите микрофона с плътната тапа, ако искате да го ползвате още.
Всяка операционна система автоматично ще го разпознае, което значи че можете бързо и лесно да прехвърлите записаните файлове от камерата на компютъра, а и да я използвате като преносима памет, която носите на китката си.
Снимките, направени с устройтвото са 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.

Очаква се 65.95 €

Камера в часовник (Номер: HD87)

Стилният часовник с вградена камера, ще Ви даде възможност да се радвате на стандартните опции, а също така и да запишете винаги, когато нещо Ви допадне качествено видео или детайлна снимка. Една невероятно практична камера, която може да се носи практически навсякъде. Освен качествени снимки, ще може да правите и аудио-видео или само аудио.
Благодарение на своя водоустойчив корпус, часовникът може да бъде ползван и под вода или при различни метеорологични състояния, като дъжд или сняг. Но за целта ще трябва да предпазите микрофона, като завиете плътната тапа на него.
Включен в компютър, той бива разпознаван от всяка операционна система, което го прави универсален и с възможност за ползване и като преносима памет.
Снимките направени с тази камера са 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.

Очаква се 65.95 €

HD водоустойчив часовник (Номер: HD126)

Във водоустойчив часовник е монтирана скрита камера с fullHD резолюция.
С този часовник можете да правите снимки с резолюция 4032х3024 пиксела. Снимките са в формат JPEG.
Освен това ще можете да заснемате аудио-видео файл в AVI с резолюция 1920х1080.
Файловете се записват на вградената памет с капацитет 4 GB. След като го включите в компютъра с кабела от комплекта той ще бъде разпознат като преносима памет и ще можете да гледате, прехвърляте или изтривате направените записи.

Очаква се 51.95 €

HD камера с гласова активация (Номер: HD136)

Камерата има три режима на работа и четири инфрачервени свето диода, който можете да включите ръчно, за да снимате на тъмно.
Аудио-видео записите са с fullHD резолюция - 1920х1080 пиксела. Формата на видеото е AVI.
Можете да правите и само снимки, които са в JPEG и 12 MP.
Часовника притежава и система за гласова активация. В този режим видео записа стартира когато нивото на шума около него надвиши определен праг от 60 dB. Това е звука от нормален разговор.

Очаква се 61.95 €

Часовник-камера с две батерии (Номер: HD147)

В комплекта на този часовник ще намерите две акумулаторни батерии по 500 mAh всяка. Батерията може бързо да бъде сменена и така да продължите снимането ако едната батерия се изтощи.
Камерата прави снимки JPEG с резолюция 4032х3024.
С часовника можете да правите и аудио-видео записи в AVI формат с резолюция 1280х720 пиксела.
Можете да го използвате и като диктофон и да записвате само аудио във wav с 128 kbps.

Очаква се 53.95 €

SuperHD камера в часовник (Номер: HD163)

Камерата, скрита в този часовник, може да прави аудио-видео записи с впечатляващите 2304х1296 пиксела. С конфигурационната програма, която се намира в паметта на часовника можете лесно да променяте резолюцията, като избирате между 2304х1296/30 fps, 1920х1080/30 fps, 1280х720/60 fps или 1280х720/о0 fps. Със същата програма можете да настройвате датата и часа, цветовете и качеството на записа. Видеото, което правите е в MOV формат. Файловете се съхраняват на вградената 16GB памет.
Ъгъла на видимост е 65 градуса.
Минималната осветеност за работа на камерата е 1 LUX.
С часовника можете да правите снимки или да записвате само аудио. Снимките са JPEG с 4352х3264 пиксела, а аудио записа е AAC със 129 kbps.

Очаква се 118.95 €

HD камера с IR диоди в ръчен часовник (Номер: HD168)

С часовника можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с три резолюции:

1080Р - 1920х1080

Очаква се 56.95 €

HD камера в часовник (Номер: HD173)

С този часовник можете да правите аудио-видео записи във fullHD формат. Можете да избирате между три резолюции на видеото, като максималната е 1920х1080 пиксела.

Освен видео можете да правите и снимки в JPEG с резолюция 4032х2912 пиксела.

Очаква се 51.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom