United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Видеорегистратори

Рекордер за автомобил с 2 камери (Номер: MC15)

Това е практичен видеорекордер, който ще Ви даде възможност да запишете едновременно какво се случва и в купето на колата, и извън него, благодарение на двете камери, с които той разполага. Една чудесна система за видеонаблюдение при учебни коли например, а също и при рали. И двете камери разполагат с изключително голяма свобода на движение, което Ви позволява да обхването колкото се може по-голямо разстоение и по-големи точки на видеозапис. Всяка една от камерите разполага с по четири инфрачервени диода, които Ви позволват да направите снимки и когато навън е пълен мрак. Записите се съхраняват върху microSD карта, с максимален капацитет от 32 GB. Когато картата на рекордера се запълни, тогава най-старите файлове сами се изтриват. Затова е добре периодично да копирате направените записи. Видеозаписите са с резолюция от 1280х480 пиксела и AVI формат, снимки в JPG с 2560х1920 и да ги възпроизвеждате веднага на 2 инчовия дисплей. В комплекта вакумна стойка, USB кабел и кабел за зареждане от запалката.

КУПИ 49.95 €

Камера с два обектива - Спортна (Номер: MC24)

Имате две невероятни и практични камери, които ще Ви помогнат да заснемете своето майсторско шофиране. Двете камери могат да се завъртат на 180 градуса по хоризонтала и имат широк ъгъл на видимост от 120 градуса. Едната от двете камери има и цифрово увеличение, като сигналът предаван и от двете камери при желание от Ваша страна, може да бъде наблюдаван едновременно на големия 2.7 инчов 16:9 екран. Освен това с всяка от камерите ще можете да снимате и на далеч не така светло, като снимките или видеото се стартират с натискането само на едно копче. Всяка от камерите има по четири IR диода и активирането им става само с натискането на един бутон.
Можете да избирате между снимки в три резолюции - 1,2,3 МР или видео в н.264 mov файл с 1280x480, 1280x1440 или 1920x720 пиксела и 30 кадъра в секунда.
За лесен контрол над камерата разполагате с дистанционно управление.
Камерата има вградена акумулаторна батерия, която можете да зареждате през USB порта на компютъра или от зарядното за автомобил.

КУПИ 71.95 €

Автомобилен рекордер (Номер: MC43)

Лесна за работа камера, удобна за всеки, който иска да запише нещо забравимо. С нейното свободно въртене около поставката си, ще можете да снимате едновременно в колата и извън нея, когато искате да уловите нещо интересно.
Имате ясна индикация, която посочва какво е актуалното състояние на камерата, а също и големи бутони, които позволяват качествена и бърза работа от всеки режим на камерата.

Имате на разположение и видео изход, който позволява директно свързване с дисплей, за да гледате в реално време случващото се в или извън автомобила.

КУПИ 57.95 €

Спортна HD камера (Номер: MC27)

Благодарение на тази майсторска камера, вие можете да заснемте майсторското си шофиране или пък майсторските си постижения в различни области на спорта. Заради въртящата се глава на камерата, можете много бързо да смените гледната точка от пътя в купето на автомобила. Направените вече записи са в стандартния AVI формат,и се записват върху microSD карта (няма в комплекта) и можете да ги гледате както на екрана на камерата, така и на персоналния си компютър.

Характеристики:
Резолюция - 720х480 или 1280х720 (превключват се с бутон)

КУПИ 74.95 €

Две камери с HD рекордер (Номер: MC40)

Това е една невероятна камера, която се монтира в автомобила, така че виждате всичко и в купето, и извън него. Благодарение на двете камери, които съставляват устройството, се увеличава възможността за реално наблюдение и преценка от Ваша страна като собственик и човек, нуждаещ се от това записващо устройство.
Втората камера, която е с отделен кабел, позволява да бъде достатъчно мобилна, така че да може да бъде монтирана на място, към което има интерес да бъде наблюдавано. Освен това е с много практична, защото може да Ви помогне при евентуално трудно паркиране.
Записът на образа от камерите започва веднага когато включите на контакт. Можете също да използвате детектор за движение или вибродатчик за начало на записа.
Освен видео може да направите и само статични снимки, с които да запечатате някой важен за Вас момент.

КУПИ 73.95 €

Спортна камера с GPS (Номер: MC41)

Това е една уникална камера, която благодарение на двата включени обектива, Ви дава възможност да снимате две различни сцени по едно и също време. С всеки един от тях съответно може да се записва само един образ. И двата обектива са широкоъгълни с възможност за снимане на 120 градуса. По този начин имате гаранция, че няма да има обекти извън кадър.
Направените вече записи биват съхранявани на microSD карта, която може да е в размер на до 32GB.
С цел да бъдат направени корекции навреме, камерата разполага с дисплей, на който може да се прегледат направените видеозаписи или снимки.
Друга полезна опция е наличието на GPS приемник в самата камера, който позволява в реално време да наблюдавате даден маршрут на карта, докато гледате видеото. Освен това, за да бъде информацията пълна, имате и датчик за ускорение.

КУПИ 85.95 €

Видеорегистратор с 2.7" дисплей (Номер: MC45)

Този продукт може да се използва като видеокамера и фотоапарат с висока резолюция, но също така е и ефикасен видеорегистратор за Вашия автомобил.
Направените аудио-видео записи и снимки можете веднага да прегледате на големия 2.7-инчов дисплей или чрез HDMI изхода на устройството да ги видите на голям монитор или телевизор.
Обективът на камерата е с ъгъл на видимост от 120 градуса, а минималното фокусно разстояние е 12 см.
Видеото е AVI с MJPEG компресия, като можете да избирате между шест резолюции - от FullHD 1920x1080 до QVGA 320x240 пиксела.

КУПИ 30.95 €

Видеорегистратор FullHD (Номер: MC46)

С този видеорегистратор имате възможност да правите аудио-видео файлове с резолюция 1920х1080 с н.264 компресия.
Широкоъгълният 120- градусов обектив Ви позволява да обхванете по-голяма част от нещата около себе си.
На LCD дисплея с размери 2.7 инча можете веднага да възпроизведете направените записи. Ако обаче желаете да разгледате видеото в детайли, можете да свържете регистратора с HD телевизор през HDMI изхода.
Устройството е снабдено със сензор, който автоматично съхранява записа при удар.

КУПИ 39.95 €

Видеорегистратор с 2.5" дисплей (Номер: MC64)

Този модел разполага с 2,5 инчов дисплей и 6 инфрачервени светодиода,

КУПИ 18.95 €

Комбинирана IP камера (Номер: IP22)

Това устройство комбинира в себе си Wi-Fi IP камера и видео регистратор.
Камерата може да работи самостоятелно като регистратор, който можете да поставите в автомобила си и да заснемате аудио-видео файлове в avi формат с резолюция 1280х720. Можете да я ползвате и за заснемане на снимки в jpeg със същата резолюция. Акумулаторната батерия позволява около два часа и половина автономна работа.
Камерата може да предава директно аудио-видео сигнал на мобилния Ви телефон. Чрез директна Wi-Fi връзка можете да гледате изображение на телефона си. Трябва само да свалите безплатното приложение за android или iPhone и можете да имате сигнал на около 50 метра (при пряка видимост) без нужда от Интернет.
Третото приложение на тази комбинирана камера е като IP камера. Ако я свържете към безжичен рутер можете да получавате сигнал от нея където и да се намирате, стига да имате Интернет. При тази функция можете от разстояние да стартирате и спирате видео записа или да включвате детектор за движение.

КУПИ 51.95 €

Регистратор E-PRANCE FullHD (Номер: MC60)

Видеорегистратор с FullHD резолюция, който можете да записвате маршрута на Вашия автомобил.
Има 2.7 инчов дисплей на който можете да разглеждате направените записи или да направите желаните настройки на устройството.
Видеото е в MOV формат и можете да избирате между четири резолюции - 1920х1080, 1280х720, 848х480 или 640х480 пиксела. За да имате перфектни записи устройството има WDR функция.
Снимките, които можете да правите с регистратора са JPEG като резолюциите, между които можете да избирате са 12, 10, 8, 5, 3, 2, 1.3 мегапиксела или 640х480.

КУПИ 51.95 €

Виодеорегистратор с 2.7" дисплей (Номер: MC63)С този малък видеорегистратор ще имате възможността да запишете всичко случващо се по време на пътуването Ви.Работи включен към запалката на автомобила, така няма опасност батерията му да падне.Модела разполага с няколко резолюции на видеото - 1080P, 720P или VGA.Освен това може да запечатате пътуването си и в снимки, тяхната резолюция може да бъде - 3, 2, 1.3МР или VGA.

Камерата има опция да прави цели клипове или те да бъдат разделени на такива по - 1, 2 , 3, 5, 10 мин. Друга функция на модела е, че ако правите видео запис и не желаете камерата да записва разговори или други странични шумове, които да пречат на записа може да изключите аудиото на клипа.

КУПИ 18.95 €

Широкоъгълен fullHD регистратор (Номер: MC69)

С този видеорегистратор имате възможност да записвате аудио-видео файлове с 5 резолюции, като максималната е 1920х1080 пиксела. Освен това можете да правите снимки с 8 резолюции. На цветния 2.7 инчов дисплей можете веднага да разгледате направените записи или да коригирате текущите настройки на камерата. Видеорегистратора има софтуерен детектор за движение, с който да снимате само когато има раздвижване и така да пестите място на картата памет. В слота на устройството можете да поставите microSD карта с максимален капацитет 32 GB. През HDMI изхода можете да възпроизвеждате записите на по-голям монитор. Захранва се от акумулатора на автомобила и има акумулаторна батерия 3.7V 300 mAh.

КУПИ 38.95 €

Ултратънък видеорегистратор (Номер: MC70)

Изключително тънкия видеорегистратор, само 10 мм, без обектива, ще Ви даде възможност да правите видео с fullHD резолюция. Освен максималната имате избор между четири по-малки резолюции. Снимките, които можете да направите са с максимум 12 МР. За да снимате на тъмно имате един бял светодиод. Записите се съхраняват на карта, като максималния размер е 32GB. Камерата има G-сензор, който да съхрани файловете при екстремни ситуации и детектор за движение. Всички записи можете да гледате на 3 инчовия цветен монитор или на телевизор през HDMI изхода. Камерата се захранва от акумулатора на автомобила и има само backup батерия. В комплекта имате вакуумна стойка, кабел за захранване от запалката и USB кабел.

КУПИ 46.95 €

Широкоъгълен видеорегистратор (Номер: MC71)

Максималната резолюция на видеото с този регистратор е 1080Р. Аудио-видео файла е в MOV формат и освен максималната можете да изберете и още три резолюции. Снимките, които можете да направите с този видеорегистратор са JPEG и ще избирате между осем резолюции, максималната от които е 12 МР, а минималната 640х480. Камерата има софтуерен детектор за движение и поддържа цикличен запис, при който когато паметта на картата се запълни се изтриват най-старите файлове. В слота за microSD карти можете да поставите до 32 GB. Направените записи можете да гледате на с 2.4" дисплей. Ъгъла на видимост е 148 градуса. Камерата разполага с HDMI изход.

КУПИ 56.95 €

FullHD регистратор (Номер: MC91)

Видеорегистратора е подходящ за заснемане на Вашите пътувания. Той има слот за microSD карта, в който да поставите карта памет до 128 GB и да съхраните аудио-видео запис от шофирането си. Можете да избирате между пет резолюции. Максималната резолюция, която можете да изберете е 1920х1080 пиксела и 60 кадъра в секунда. Ако искате да запишете детайлно бързи движения можете да изберете 120 кадъра в секунда и 1280х720 пиксела. С широкоъчълния обектив със 135 градуса ъгъл на видимост ще имате по-голям поглед върху пътя.

На цветния 2 инчов дисплей можете да преглеждате направените записи и да настройвате работата на камерата. За заснемане в тъмната част на денонощието имате и инфрачервена подсветка.

КУПИ
90.27 €

Камера за автомобил с дисплей (Номер: MC14)

Тази невероятна спортна камера може да поставите в купето на своя автомобил, за да направите висококачествени записи, както на случващото се вътре, така и на изминатия път, за да съхраните своя маршрут до дома, офиса или пък нещо по-важно - например пътуване до някоя забележителност или местност. Камерата разполага и с 2.5-инчов дисплей, който показва заснетото веднага. Освен това разполага и с 6 инфрачервени светодиода за можете да правите записи и при пълен мрак.
Видео записите, които правите може да бъдат в една от трите резолюции, които може да избирате, включени в тази камера: 1280х480, 720х480 и 640х480, а пък за снимките са две резолюции - 1.3 МР или 640х480.
В камерата има и вграден детектор за движение, който ще стартира камерата, когато пред нея се появи някакво движение. По този начин пестите памет и батерия.
Направените записи се съхраняват върху SD карта (няма включена в комплекта), като можете да избирате продължителността на отделните файлове - 2, 5 или 15 минути.

Очаква се 46.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom