United Kingdom Deutsch Français Spain Portugal Greece Romania Bulgaria
КАТЕГОРИИ
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 112 33 991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

Видеорегистратори

Рекордер за автомобил с 2 камери (Номер: MC15)

Това е практичен видеорекордер, който ще Ви даде възможност да запишете едновременно какво се случва и в купето на колата, и извън него, благодарение на двете камери, с които той разполага. Една чудесна система за видеонаблюдение при учебни коли например, а също и при рали. И двете камери разполагат с изключително голяма свобода на движение, което Ви позволява да обхването колкото се може по-голямо разстоение и по-големи точки на видеозапис. Всяка една от камерите разполага с по четири инфрачервени диода, които Ви позволват да направите снимки и когато навън е пълен мрак. Записите се съхраняват върху microSD карта, с максимален капацитет от 32 GB. Когато картата на рекордера се запълни, тогава най-старите файлове сами се изтриват. Затова е добре периодично да копирате направените записи. Видеозаписите са с резолюция от 1280х480 пиксела и AVI формат, снимки в JPG с 2560х1920 и да ги възпроизвеждате веднага на 2 инчовия дисплей. В комплекта вакумна стойка, USB кабел и кабел за зареждане от запалката.

КУПИ 49.95 €

Камера с два обектива - Спортна (Номер: MC24)

Имате две невероятни и практични камери, които ще Ви помогнат да заснемете своето майсторско шофиране. Двете камери могат да се завъртат на 180 градуса по хоризонтала и имат широк ъгъл на видимост от 120 градуса. Едната от двете камери има и цифрово увеличение, като сигналът предаван и от двете камери при желание от Ваша страна, може да бъде наблюдаван едновременно на големия 2.7 инчов 16:9 екран. Освен това с всяка от камерите ще можете да снимате и на далеч не така светло, като снимките или видеото се стартират с натискането само на едно копче. Всяка от камерите има по четири IR диода и активирането им става само с натискането на един бутон.
Можете да избирате между снимки в три резолюции - 1,2,3 МР или видео в н.264 mov файл с 1280x480, 1280x1440 или 1920x720 пиксела и 30 кадъра в секунда.
За лесен контрол над камерата разполагате с дистанционно управление.
Камерата има вградена акумулаторна батерия, която можете да зареждате през USB порта на компютъра или от зарядното за автомобил.

КУПИ 71.95 €

Автомобилен рекордер (Номер: MC43)

Лесна за работа камера, удобна за всеки, който иска да запише нещо забравимо. С нейното свободно въртене около поставката си, ще можете да снимате едновременно в колата и извън нея, когато искате да уловите нещо интересно.
Имате ясна индикация, която посочва какво е актуалното състояние на камерата, а също и големи бутони, които позволяват качествена и бърза работа от всеки режим на камерата.

Имате на разположение и видео изход, който позволява директно свързване с дисплей, за да гледате в реално време случващото се в или извън автомобила.

КУПИ 57.95 €

Спортна HD камера (Номер: MC27)

Благодарение на тази майсторска камера, вие можете да заснемте майсторското си шофиране или пък майсторските си постижения в различни области на спорта. Заради въртящата се глава на камерата, можете много бързо да смените гледната точка от пътя в купето на автомобила. Направените вече записи са в стандартния AVI формат,и се записват върху microSD карта (няма в комплекта) и можете да ги гледате както на екрана на камерата, така и на персоналния си компютър.

Характеристики:
Резолюция - 720х480 или 1280х720 (превключват се с бутон)

КУПИ 74.95 €

Спортна камера с GPS (Номер: MC41)

Това е една уникална камера, която благодарение на двата включени обектива, Ви дава възможност да снимате две различни сцени по едно и също време. С всеки един от тях съответно може да се записва само един образ. И двата обектива са широкоъгълни с възможност за снимане на 120 градуса. По този начин имате гаранция, че няма да има обекти извън кадър.
Направените вече записи биват съхранявани на microSD карта, която може да е в размер на до 32GB.
С цел да бъдат направени корекции навреме, камерата разполага с дисплей, на който може да се прегледат направените видеозаписи или снимки.
Друга полезна опция е наличието на GPS приемник в самата камера, който позволява в реално време да наблюдавате даден маршрут на карта, докато гледате видеото. Освен това, за да бъде информацията пълна, имате и датчик за ускорение.

КУПИ 85.95 €

Видеорегистратор с 2.7" дисплей (Номер: MC45)

Този продукт може да се използва като видеокамера и фотоапарат с висока резолюция, но също така е и ефикасен видеорегистратор за Вашия автомобил.
Направените аудио-видео записи и снимки можете веднага да прегледате на големия 2.7-инчов дисплей или чрез HDMI изхода на устройството да ги видите на голям монитор или телевизор.
Обективът на камерата е с ъгъл на видимост от 120 градуса, а минималното фокусно разстояние е 12 см.
Видеото е AVI с MJPEG компресия, като можете да избирате между шест резолюции - от FullHD 1920x1080 до QVGA 320x240 пиксела.

КУПИ 30.95 €

Видеорегистратор FullHD (Номер: MC46)

С този видеорегистратор имате възможност да правите аудио-видео файлове с резолюция 1920х1080 с н.264 компресия.
Широкоъгълният 120- градусов обектив Ви позволява да обхванете по-голяма част от нещата около себе си.
На LCD дисплея с размери 2.7 инча можете веднага да възпроизведете направените записи. Ако обаче желаете да разгледате видеото в детайли, можете да свържете регистратора с HD телевизор през HDMI изхода.
Устройството е снабдено със сензор, който автоматично съхранява записа при удар.

КУПИ 46.95 €

Видеорегистратор с 2.5" дисплей (Номер: MC64)

Този модел разполага с 2,5 инчов дисплей и 6 инфрачервени светодиода,

КУПИ 18.95 €

Комбинирана IP камера (Номер: IP22)

Това устройство комбинира в себе си Wi-Fi IP камера и видео регистратор.
Камерата може да работи самостоятелно като регистратор, който можете да поставите в автомобила си и да заснемате аудио-видео файлове в avi формат с резолюция 1280х720. Можете да я ползвате и за заснемане на снимки в jpeg със същата резолюция. Акумулаторната батерия позволява около два часа и половина автономна работа.
Камерата може да предава директно аудио-видео сигнал на мобилния Ви телефон. Чрез директна Wi-Fi връзка можете да гледате изображение на телефона си. Трябва само да свалите безплатното приложение за android или iPhone и можете да имате сигнал на около 50 метра (при пряка видимост) без нужда от Интернет.
Третото приложение на тази комбинирана камера е като IP камера. Ако я свържете към безжичен рутер можете да получавате сигнал от нея където и да се намирате, стига да имате Интернет. При тази функция можете от разстояние да стартирате и спирате видео записа или да включвате детектор за движение.

КУПИ 51.95 €

Регистратор E-PRANCE FullHD (Номер: MC60)

Видеорегистратор с FullHD резолюция, който можете да записвате маршрута на Вашия автомобил.
Има 2.7 инчов дисплей на който можете да разглеждате направените записи или да направите желаните настройки на устройството.
Видеото е в MOV формат и можете да избирате между четири резолюции - 1920х1080, 1280х720, 848х480 или 640х480 пиксела. За да имате перфектни записи устройството има WDR функция.
Снимките, които можете да правите с регистратора са JPEG като резолюциите, между които можете да избирате са 12, 10, 8, 5, 3, 2, 1.3 мегапиксела или 640х480.

КУПИ 51.95 €

Виодеорегистратор с 2.7" дисплей (Номер: MC63)С този малък видеорегистратор ще имате възможността да запишете всичко случващо се по време на пътуването Ви.Работи включен към запалката на автомобила, така няма опасност батерията му да падне.Модела разполага с няколко резолюции на видеото - 1080P, 720P или VGA.Освен това може да запечатате пътуването си и в снимки, тяхната резолюция може да бъде - 3, 2, 1.3МР или VGA.

Камерата има опция да прави цели клипове или те да бъдат разделени на такива по - 1, 2 , 3, 5, 10 мин. Друга функция на модела е, че ако правите видео запис и не желаете камерата да записва разговори или други странични шумове, които да пречат на записа може да изключите аудиото на клипа.

КУПИ 18.95 €

Широкоъгълен fullHD регистратор (Номер: MC69)

С този видеорегистратор имате възможност да записвате аудио-видео файлове с 5 резолюции, като максималната е 1920х1080 пиксела. Освен това можете да правите снимки с 8 резолюции. На цветния 2.7 инчов дисплей можете веднага да разгледате направените записи или да коригирате текущите настройки на камерата. Видеорегистратора има софтуерен детектор за движение, с който да снимате само когато има раздвижване и така да пестите място на картата памет. В слота на устройството можете да поставите microSD карта с максимален капацитет 32 GB. През HDMI изхода можете да възпроизвеждате записите на по-голям монитор. Захранва се от акумулатора на автомобила и има акумулаторна батерия 3.7V 300 mAh.

КУПИ 38.95 €

Ултратънък видеорегистратор (Номер: MC70)

Изключително тънкия видеорегистратор, само 10 мм, без обектива, ще Ви даде възможност да правите видео с fullHD резолюция. Освен максималната имате избор между четири по-малки резолюции. Снимките, които можете да направите са с максимум 12 МР. За да снимате на тъмно имате един бял светодиод. Записите се съхраняват на карта, като максималния размер е 32GB. Камерата има G-сензор, който да съхрани файловете при екстремни ситуации и детектор за движение. Всички записи можете да гледате на 3 инчовия цветен монитор или на телевизор през HDMI изхода. Камерата се захранва от акумулатора на автомобила и има само backup батерия. В комплекта имате вакуумна стойка, кабел за захранване от запалката и USB кабел.

КУПИ 46.95 €

FullHD регистратор (Номер: MC91)

Видеорегистратора е подходящ за заснемане на Вашите пътувания. Той има слот за microSD карта, в който да поставите карта памет до 128 GB и да съхраните аудио-видео запис от шофирането си. Можете да избирате между пет резолюции. Максималната резолюция, която можете да изберете е 1920х1080 пиксела и 60 кадъра в секунда. Ако искате да запишете детайлно бързи движения можете да изберете 120 кадъра в секунда и 1280х720 пиксела. С широкоъчълния обектив със 135 градуса ъгъл на видимост ще имате по-голям поглед върху пътя.

На цветния 2 инчов дисплей можете да преглеждате направените записи и да настройвате работата на камерата. За заснемане в тъмната част на денонощието имате и инфрачервена подсветка.

КУПИ
90.27 €

Камера за автомобил с дисплей (Номер: MC14)

Тази невероятна спортна камера може да поставите в купето на своя автомобил, за да направите висококачествени записи, както на случващото се вътре, така и на изминатия път, за да съхраните своя маршрут до дома, офиса или пък нещо по-важно - например пътуване до някоя забележителност или местност. Камерата разполага и с 2.5-инчов дисплей, който показва заснетото веднага. Освен това разполага и с 6 инфрачервени светодиода за можете да правите записи и при пълен мрак.
Видео записите, които правите може да бъдат в една от трите резолюции, които може да избирате, включени в тази камера: 1280х480, 720х480 и 640х480, а пък за снимките са две резолюции - 1.3 МР или 640х480.
В камерата има и вграден детектор за движение, който ще стартира камерата, когато пред нея се появи някакво движение. По този начин пестите памет и батерия.
Направените записи се съхраняват върху SD карта (няма включена в комплекта), като можете да избирате продължителността на отделните файлове - 2, 5 или 15 минути.

Очаква се 46.95 €

Широкоъгълен видеорегистратор (Номер: MC71)

Максималната резолюция на видеото с този регистратор е 1080Р. Аудио-видео файла е в MOV формат и освен максималната можете да изберете и още три резолюции. Снимките, които можете да направите с този видеорегистратор са JPEG и ще избирате между осем резолюции, максималната от които е 12 МР, а минималната 640х480. Камерата има софтуерен детектор за движение и поддържа цикличен запис, при който когато паметта на картата се запълни се изтриват най-старите файлове. В слота за microSD карти можете да поставите до 32 GB. Направените записи можете да гледате на с 2.4" дисплей. Ъгъла на видимост е 148 градуса. Камерата разполага с HDMI изход.

Очаква се 56.95 €
Contacts
За контакти
 • China+86 13715080923
 • United Kingdom+44 203 514 2811
 • Spain+349 1123 3991
 • Greece +302 111 983 277
 • Romania+40 763 057 969
 • Bulgaria+359 884 063301
 • skypespy.eu
 • emailinfo@spy.eu
Website Information
2co

Total Trade HK Limited. T/A SPY.EU

Same Day Dispatch Guaranteed 1

Tel.: +44 203 514 2811 United Kingdom