Тракер Haicom 603S   (Numéro: GPS19)

Guarantee (global) 12 mois.

ID: GPS19

248.95€

en rupture de stock
Тракер Haicom 603S

Тракер Haicom 603S   (Numéro: GPS19)

248.95€

Този висококачествен тракер на известната марка в областта на GPS контрола Haicom представлява надеждно средство за актуално и цялостно проследяване точното местоположение на даден автомобил. След монтажа в неговото купе и свързването му с акумулатора и горивната помпа, ще можете да поличите актуална информация по Интернет през специално базираната платформа за целта. Данните от устройството трябва да се изпратят с мобилен Интернет към сайта и можете по всяко време да имате достъп както до текущото местоположение, така и до историята няколко дни назад.
Освен това, ще можете и да управлявате автомобила от разстояние. Имате достъп до общо четири релета на превозното средство: включвате и изключвате захранването на помпа за гориво, имобилайзер и т.н.
Освен всички други функции, в тракера има и микрфон, който ще Ви позволи да слушате всеки разговор, проведен в обхвата на устройството. Така ще сте навреме информирани ако нещо се случи.
GSM и GPS антените са с достатъчно дълъг кабел, което ще Ви даде възможност да поставите тракера на най-удобното за Вас място.

Тракер Haicom 603S

video Тракер Haicom 603S